Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire álszentek vagy ennyire 0 önismerettel rendelkeznek a nők, akik bullshit fogalmakat keresnek a férfiakban, miközben valójában a pénz a külső a belépőszint?
Tisztesség, becsület, szeretet, törődés, hűség, stb. Ezek bármilyen embertől ingyen megkaphatók. Egy etióp árvától is.
A belépőszint mindig a külső és a pénz, akik ezen a szűrőn átestek, azok meg lehet, hogy híján vannak a fent felsoroltaknak. De legtöbbször azért, mert rajtatok kívül még sok nő is őket keresi és nincsenek rászorulva, hogy megerőltessék magukat. Hiszen csak egy punci vagytok nekik a sok közül, minden napra akad új jelentkező.
De mindig újra és újra abból a külső és pénz egyvelegéből alkotott halmazból választotok, amiben ezeket tapasztaljátok.
Ha valamelyik szempontot lejjebb adjátok is vagy úgy történik meg, hogy összeszedtek valami szakadt csöves Jeremy Meeks külsejű drogdílert akit ti tarthattok el és ezt a tapasztalatot egy életen át hordozzátok, hogy többet csóró pasival össze nem álltok, mert mind egyforma.
Vagy külső téren választotok egy jóravaló Kedves Ferencet vagy Schmuck Andort és büszkén harsogjátok, hogy nektek nem a külső számít és mégis szemét volt az is.
De egyetlen dolgon sosem gondolkodtok el. Hogy a radarotokkal valami gond van.
"Tisztesség, becsület, szeretet, törődés, hűség, stb. Ezek bármilyen embertől ingyen megkaphatók."
Szép is lenne a világ, ha így lenne, de nem így van. Ezek olyan tulajdonságok, jellemvonások, amik nincsenek meg mindenkiben.
"Hiszen csak egy punci vagytok nekik a sok közül, minden napra akad új jelentkező."
Biztos így gondolkodik az, aki mentalitásban a kőkorszakban ragadt, vagy csak én vagyok nagyon jó helyen, ugyanis a körülöttem lévő srácok, férfiak abszolút nem így vélekednek az embertársaikról.
"De egyetlen dolgon sosem gondolkodtok el. Hogy a radarotokkal valami gond van."
Ez például láthatóan rád is igaz. Mindenféle ember van mindkét nemben, de ennek a provokatív általánosításnak semmi értelme.
A barátommal mindketten harmadéves egyetemisták vagyunk. Számomra ő külsőleg ideális, de másoktól már hallottam, hogy nekik túl "csontvázszerű az arca", "nem elég férfias a megjelenése", "jobban ki lehetne gyúrva", "miért ilyen sápadt", "idegesítő a kiejtése". Az, hogy kinek mi a vonzó egy szubjektív dolog, és igen, egy jól működő kapcsolathoz az is fontos, hogy a felek vonzónak tartsák egymást.
Mint említettem, egyetemisták vagyunk, vagyis elsősorban a tanulmányainkra koncentrálunk, épp ezért alkalmi és nyári munkáink vannak, de mindkettőnket a szüleink támogatnak nagyobb mértékben. Az én szüleim kifejezetten jómódúak, sokkal jobb anyagi helyzetből származom, mint ő. Ilyen esetben hogy lenne tényező a pénz?
Akármilyen különös, az emberek nagy részénél még mindig az érzelmek dominálnak, ami pedig megmozgatja az érzelmeket, az a másik jelleme. Ha arra gondolok, hogy miket szeretek a páromban (amiknek a száma közel végtelen) akkor elsőre mind olyan dolgok jutnak eszembe, amik a jelleméből és tetteiből fakadnak.
23/L
💧💧💧💧
Ezek a könnyeim, amik érted hullanak. :(
Olyan mókás, mikor magukat hű de intelligensnek tartó nők nem bírják ki, hogy ne a személyemet támadják, mikor az én személyem már csak azért is lényegtelen, mert a megfigyelő szerepét töltöm be.
7-es: A csóró a te szótáradban miért jelenti azt, hogy neked kell eltartanod, a külsőre nem jó pasi pedig miért jelenti azt, hogy undorodnod kellene tőle vagy bármilyen olyan torzulása lenne (pl. elhízás), ami szintén az igénytelenség kategóriába sorolható, nem a külső hibákba?
9-es: Azért sokat elmond rólad, hogy kétszer is belementél távkapcsolatba (a környezetedbe ennyire nem találtál az érzékeny ízlésednek megfelelőt?), illetve úgy mentél bele kapcsolatba, hogy még nem voltál túl az előzőn.
Mind a 4 pontot elemezve arra jutottam, hogy 10000-ből 1 férfi üti meg az ingerküszöbödet és ha találsz egy ilyet, ahhoz foggal-körömmel ragaszkodsz, akkor is, ha nincs jövője a kapcsolatnak, mert a speciális igényednél nem adod lejjebb.
11-es: A hosszú válaszodban a válasz, hogy miért szakítottál mégis vele. Azért, mert nem tudtad betörni. Mert amije volt azt természetesnek, alapszintnek vetted és csak a hiányosságokra fókuszáltál.
12-es: Élőben, személyesen ezt soha senki nem fogja neked bevallani, még részegen vagy drogok hatása alatt sem.
14-es: Elmondtam már a 7-esnek is, hogy nem arról van szó, hogy ne tudná eltartani magát. De ha már itt tartunk, pont az az ellentmondás az egészben, hogy rengeteg nőtől hallom, hogy "nem dolgozik a pasim, hónapok óta én tartom el" meg "beköltözött hozzám és még a rezsibe se száll be". Akkor ez most mi?
A nők számára vonzóbb az a srác, aki mindig villant valamit és utána annyira lecsórósodik, hogy a nővel tartatja el magát. Utóbbi esetben már kiábrándító lesz, de addigra már túl van több hétnyi meg hónapnyi kapcsolaton meg sok-sok szexen.
Eközben aki anyagilag stabil, de csóró és épp attól stabil anyagilag, hogy mondjuk nem tart fenn kocsit meg motort 140 ezres fizetés mellett meg nem a haverja szépen berendezett albérletében húzza meg magát, ahol már 2 havi elmaradásban van azzal szóba sem álltok, nem megy át a szűrőn, tehát esélye sincs. Így marad az, akit nektek kell eltartani, amikor szétcsúszik a talpa alatt a talaj.
"nők nem bírják ki, hogy ne a személyemet támadják, mikor az én személyem már csak azért is lényegtelen, mert a megfigyelő szerepét töltöm be"
Mi meg téged figyelünk, kiscsillag. És gyönyörűen bemutatkoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!