Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire álszentek vagy ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire álszentek vagy ennyire 0 önismerettel rendelkeznek a nők, akik bullshit fogalmakat keresnek a férfiakban, miközben valójában a pénz a külső a belépőszint?

Figyelt kérdés

Tisztesség, becsület, szeretet, törődés, hűség, stb. Ezek bármilyen embertől ingyen megkaphatók. Egy etióp árvától is.

A belépőszint mindig a külső és a pénz, akik ezen a szűrőn átestek, azok meg lehet, hogy híján vannak a fent felsoroltaknak. De legtöbbször azért, mert rajtatok kívül még sok nő is őket keresi és nincsenek rászorulva, hogy megerőltessék magukat. Hiszen csak egy punci vagytok nekik a sok közül, minden napra akad új jelentkező.

De mindig újra és újra abból a külső és pénz egyvelegéből alkotott halmazból választotok, amiben ezeket tapasztaljátok.

Ha valamelyik szempontot lejjebb adjátok is vagy úgy történik meg, hogy összeszedtek valami szakadt csöves Jeremy Meeks külsejű drogdílert akit ti tarthattok el és ezt a tapasztalatot egy életen át hordozzátok, hogy többet csóró pasival össze nem álltok, mert mind egyforma.

Vagy külső téren választotok egy jóravaló Kedves Ferencet vagy Schmuck Andort és büszkén harsogjátok, hogy nektek nem a külső számít és mégis szemét volt az is.

De egyetlen dolgon sosem gondolkodtok el. Hogy a radarotokkal valami gond van.

2020. máj. 14. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
11%
Jól mondod 60 as! Azért nemtalál se a kérdező de a hozzá hasonlóak nőt mert a nők többsége rohadt belülről.!
2020. máj. 15. 15:59
 62/76 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem. Gyulolitek és lenezitek a nőket, csak a puncit látjátok bennük. Gyűlölködés és rosszindulat arad csak beloletek és ti lennetek azok az értékes rendes fiúk? Vicc! Inkább jojjetek össze egymással 😅😅😅
2020. máj. 15. 17:07
 63/76 anonim ***** válasza:
14%
62 es. Szépek kivanatosak a nők kivülről. De belülről rohadtak . És ez elis rontja az egészet. Sajnos ez az igazság
2020. máj. 15. 17:14
 64/76 anonim ***** válasza:
85%

Tudjátok mit? Igazatok van. Az incel és a menő csávó között semmi különbség nincs jellemben. Milyen szerencse hogy ez csak a két véglet és közte meg ott a nagy átlag.

Abból amit itt előadtatok jól érezhető miért is vagytok parkoló pályán.

2020. máj. 15. 18:23
 65/76 anonim ***** válasza:
9%
Mindig az igazság kimondójának van a legkevesebb barátja és azt utálják a legjobban. Ezért. Sok ember sértve érzi magát ha szembe kerül az igazsággal. És ilyenkor támadnak.
2020. máj. 15. 19:17
 66/76 anonim ***** válasza:
65%

Ami engem illet nem igaz rám amit összehordtatok feljebb. Nem is hiszem hogy különösebben támadtam. Egyszerűen megdöbbentő az az elvakultság ami sugárzik az egész beszélgetésből. Akik most itt összejöttek gyakorlatilag épp olyan fanatikusok mint a szektások. Csak más az ideológia.

Én már sok ilyen vita végén leírtam hogy attól az én életem nem rosszabb hogy egyesek ennyire ocsmánynak látják a világot. Csak valahol szomorú hogy a saját életük cseszik el mert könnyebb a szemellenzővel élni mint változtatni. Én látom az életben és a körülöttem lévő világban a szépet és a jót is a sok szarság mellett és képes vagyok embereket látni mint szuverén lényeket nem pedig mint egy halmaz elemeit. Innentől pedig személy szerinti tapasztalatok útján nem előfeltevések és sztereotípiák mentén. Nekem így boldog az életem és teljesen elégedett vagyok vele. A ti életetek boldog?

Mert valójában végső soron csak az számít hogy jól érezd magad a bőrödben és az életedben akkor nem fog bántani az mások hogyan élnek.

2020. máj. 15. 19:25
 67/76 anonim ***** válasza:
13%
A te életed és az én életem az kettő. És mindketten külömbözőek vagyunk. Nemúgyélünk meg semmit és nem ugyanolyan helyzetben vagyunk. Ha az én helyzetembe kellene élj talán tese lennél ilyen boldog. Hiába mondod hogy pl negativan látjuk a dolgokat. De ha te olyan helyen élsz olyan helyzetből ami jobb bár ezt nemtudhatom ,de valószinü jobb. És nőknek könnyebben alakul mivel nő és megtud vezetni embereket. Pláne ha jó nő. Szóval nemkell bemutatni dolgokat. Az igazság az hogy pénzorientált világot élünk pláne a nők.
2020. máj. 15. 19:39
 68/76 anonim ***** válasza:
0%

#66: Ha egy ember egy csoporttól mindig ugyanazt látja, akkor egy idő után az alapján azonosítja be őket. A romákkal szemben sem véletlen vannak előítéletek.

És igen az élet ocsmány, máshol meg ölik a népet az olajért, termelik a műanyagot tonnaszámra, olvadnak a gleccserek, csak hogy pár példát említsek. Mi a tököm oka lenne boldognak lenni ebben a világban?

2020. máj. 15. 19:54
 69/76 anonim ***** válasza:
0%
Még mindig várom a választ, hogy mi oka az embernek boldognak lenni ebben a világban.
2020. máj. 16. 00:24
 70/76 anonim ***** válasza:
Jesszusom, #69, ilyet nem kérdez egy olyan ember, aki felnőttnek tartja magát. Márpedig ez itt a felnőtt párkapcsolatok kategória, ha nem vetted volna észre.
2020. máj. 16. 01:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!