Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire álszentek vagy ennyire 0 önismerettel rendelkeznek a nők, akik bullshit fogalmakat keresnek a férfiakban, miközben valójában a pénz a külső a belépőszint?
Tisztesség, becsület, szeretet, törődés, hűség, stb. Ezek bármilyen embertől ingyen megkaphatók. Egy etióp árvától is.
A belépőszint mindig a külső és a pénz, akik ezen a szűrőn átestek, azok meg lehet, hogy híján vannak a fent felsoroltaknak. De legtöbbször azért, mert rajtatok kívül még sok nő is őket keresi és nincsenek rászorulva, hogy megerőltessék magukat. Hiszen csak egy punci vagytok nekik a sok közül, minden napra akad új jelentkező.
De mindig újra és újra abból a külső és pénz egyvelegéből alkotott halmazból választotok, amiben ezeket tapasztaljátok.
Ha valamelyik szempontot lejjebb adjátok is vagy úgy történik meg, hogy összeszedtek valami szakadt csöves Jeremy Meeks külsejű drogdílert akit ti tarthattok el és ezt a tapasztalatot egy életen át hordozzátok, hogy többet csóró pasival össze nem álltok, mert mind egyforma.
Vagy külső téren választotok egy jóravaló Kedves Ferencet vagy Schmuck Andort és büszkén harsogjátok, hogy nektek nem a külső számít és mégis szemét volt az is.
De egyetlen dolgon sosem gondolkodtok el. Hogy a radarotokkal valami gond van.
"A nőknek miért nemkell mefelelni semminek ?azonkivül hogy kifestik magukat?"
Ez hagyján, képzeld, én még sminkelni sem tudok. :D Még ezt sem tudom felmutatni...
"A nőknek miért nemkell mefelelni semminek ?azonkivül hogy kifestik magukat?"
Mert a férfiak egy része igénytelen a párkeresés terén és bőven elég ha jól néz ki a nő. Az értelmes férfiaknak vannak elvárásaik. Én eleve csak olyannal jövök össze akinek több kell annál mint hogy eladható a külsőm és jól copok. Én olyat keresek akinek van saját "listája" és én ennek megfelelek. Az olyan férfi akinek mindegy csak luk legyen meg ne legyen dagadt mint azt itt többen hangoztatják nem is érdemel az általad felvázoltnál értelmesebb nőt.
Én meg már előrébb leírtam miért olyan férfit keresek amilyet.
Ha te csak cigiző nincstelen gyerekkel rendelkező buta kikent krvásan öltözködő nőket látsz az a környezetedet minősíti. Az én környezetemben tanult igényes normálisan dolgozó nők vannak.
Az a baj, hogy a nőknek egy Mr. Grey kell, aki kinézetre tökéletes, népszerű, pénzes, jó dumás, vezetői pozícióban dolgozik, igaz mellé egy egoista nárcisztikus pszichopata, de ez a nőknél nem hátrány hanem pont hogy előny, mert ettől lesz "izgalmas".
Az incelekkel csak az a bajuk, hogy ők Mr. Grey-nek csak a negatív tulajdonságait tudják hozni, a pozitívakat nem, pedig amúgy dettó ugyanaz lenne a kettő.
34-es nem gondolom hogy valaha is egyet tudnánk érteni ebben.
Én tudom hogy anyagilag és jellem terén is igyekszem fejlődni tudom hogy pár éven belül 4-5 szakma lesz a kezemben így jobban fogok keresni mint most pedig most is állandó munkám és biztos megélhetésem van. Fogok tudni olyan helyen dolgozni ami fizet is normálisan és szeretem is. Látom hogyan viszonyulnak hozzám emberek ebből pedig bőven le tudom szűrni milyen jellemem és milyen külsőm van. Nekem ennyi bőven elég.
Soha nem fogok megelégedni valakivel aki nem akar fejlődni akinek elég a minimum amivel még életben lehet maradni nem lesz olyan párom akit nem tartok vonzónak akivel nem tudunk beszélgetni aki lenéz vagy aki vissza húz.
Nekem attól nem rosszabb ha szerinted vagy mások szerint ez megugorhatatlan mert vannak a környezetemben akik megugorják. És ez a lényeg. Soha nem értettem azoknak akik szerint a nők elvárásai túlzóak mi lehet az amit a másik "jogosan" várhat el?
Egyébként pedig szerintem nem az a pláne hány ember esik át a rostán hanem hogy legyen egy aki fenn marad. Mert a végén nem az fog számítani hányszor próbáltad hanem hogy egyszer sikerült.
És nekem az az egy aki marad nem egy agresszív barom lesz mint ahogy itt szeretik hangoztatni de nem is a Jani a gyártó sorról aki rám nézni is fél. Valószínűleg nem lesz felső vezető de nem is a Mekiben lesz eladó. Ha minden jól megy ugyanolyan átlagos keresetű férfi lesz mint amilyen én vagyok nőben. Aki képes fenntartani magát anélkül hogy figyelnie kéne mennyibe kerül amit megvesz vagy mennyit ég a villany megy a fűtés stb. Olyan lesz akinek tetszik a külseje és imádom a jellemét. Olyan aki tényleg a társam mindenben nem csak valaki akivel egy helyen élek és fizeti a rezsi felét. Mert ha ez nem sikerül akkor nem lesz senki.
Tudom milyen mikor rossz egy kapcsolat mert nem értitek meg egymást vagy mert egyáltalán nem vonz a másik külseje. Annál sokkal jobb egyedül is.
És szerintem részben ebben leledzik a válasz a nőknek miért kérdésre. Mert nem létszükséglet. A másik része pedig a már fentebb említett igénytelenség a másik nem részéről.
Én egyébként se magamhoz se az általános tapasztalataimhoz mérve nem érzem ezeket olyan lehetetlen elvárásoknak. De kíváncsi lennék mibe lehet bele kötni?
Lépjetek már ki a való világba basszus... A férfiak és nők nagy többsége kapcsolatban van, vagy legalább voltak már értékelhető kapcsolatai.
Jó tudni, hogy ezek szerint a férfiak többsége kőgazdag adonisz, nem tudom hol éltek de akkor oda költözöm ha ennyire szuper pasik vannak...
Nem érdekes számotokra, hogy a férfiak nagy többsége valahogy mégis megtalálja a párját hiába "óriási" elvárások? Ezek szerint itt nálunk is több millió férfi kőgazdag fehérnemű modell? Az utcára álarcban járnak, hogy teljesen átlagosnak néznek ki, a pénzüket meg otthon dugdossák a párnahuzatban és nem költik el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!