Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőcik, lánycik! Önöknek bejönne ez az ismerkedési forma?
Csoportban beszélgetnél a barátnőiddel, erre beállna egy Audi x8-as VROOM VROOM. Kiszállna belőle egy igazi alfahím öltönyben, 190 magas, jóképű hím! Odamenne hozzátok, és mélyen a szemedbe nézne, miközben az ajkait nyalná CUPP CUPP. Majd megszólalna: Hölgyem, meg szeretném magát ismerni. Ha megengedi, az Audim motorja még meleg, de ha ön beül mellém, akkor olyan forró lesz, mint a nap.
85/F
Fékezzék magukat! Látom el vannak már kanászodva, bezzeg az én időmben nem így lenne, megtanulnák mi az a tisztelet!
85/F
Szerintem a GYK az egyetlen lehetőség szerencsétlen kérdezőnek, hogy nőkkel bármiféle interakcióba lépjen, ezért teszi fel ezeket a butaságokat.
Esetleg B) opcióként felmerül, hogy egy 12 éves vérpistike szórakozik, mert azt hiszi, hogy vicces...
Inkább tessék otthon maradni, ne járkáljon ki ezekben a vészterhes időkben.
Ebben a korban a korona nem tréfa dolog
Nem semmi, milyen szavakat tetszik tudni! "Alfahím"
Nagyon vagánynak tetszik lenni!
Guszta... Így már nem is érdekel, a kivehetős fogsor olcsóbb, mint a be szerelt platina tartós fogsor. Magának Béla tehát nem lehet még Audija se. Így felejtős a randevú.
Terka voltam ☺️
#21: De a platina fogsor nem fogja elvinni önöket A-ból B-be, vagy az nem gond?
Kivéve persze, ha önök alá mászok, akkor elrepíthetem önöket bárhova. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!