Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek milyen ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek milyen ismerkedési forma jön be?

Figyelt kérdés
Tanácsot kérnék hogy egy lánynak ha írok akkor mi az ami felkelti a figyelmét,most nem anyagiakra gondoltam és nem is komolytalanságokra.Tippeket adhatok légyszi!25f
2017. máj. 14. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
tök 8 mit írsz neki.. ha vevő az ismerkedésre és szimpatikus vagy neki a képek alapján, akkor írni fog.
2017. máj. 14. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Az élőben történő.

Amúgy elsőnek igaza van, ha ismerkedni akar és be jössz neki akkor pozitívan fog reagálni.

Ha midenáron neten akarod csinálni akkor indíts 2-3 épkézláb mondattal.Nálam egy "szia! Nagyon szimpatikus vagy szívesen megismernélek" jóval nagyobb eséllyel indul, mint a tipikus "szia mizu?" fazonok.

2017. máj. 14. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:

A kreatívakat vagy humorosokat szeretem.:) Pl. az ilyen kis "gyerekes-álmodozós" levelekkel nagyon le lehet venni a lábamról, gyakran elő is fordult. :D Tudod, az ilyen lazábbak, mikor nem érzem az izzadtságszagot rajta. Példéul kaptam ilyeneket, hogy...

-csillagokat nézni hívtak

-világuralomra akartak törni és nekem kellett a szövetségesnek lennem

-(ez olyan helyen volt, ahova én is ismerkedni regisztráltam, szóval nem creepy Facebook üzenet) megkérdezték, hogy milyen ruhában mennék randira és miért, majd elhívtak randira :D

-(látszik az adatlapomon, hogy mit tanulok) rákérdeztek, hogy ha valaki azt mondaná nekem, hogy amit tanulok, az nem hasznos, vagy nem tudomány, akkor mivel érvelnék

-kérdeztek a szakomról, arról, hogy miért választottam és mit szeretek benne, illetve kinek ajánlom (picit átlátszó volt, de tetszett a lelkesedés... meg a fiú is :D)

-(látta, hogy mit hallgatok, mert kitettem egy számot, akkor még "nyilvánosan" Facebookra) megkérdezte, hogy mit jelent nekem, ha egyáltalán jelent valamit, vagy ha nem, van-e olyan, aminek nagyon megfogott a szövege és időtlen kedvencnek számít.:)

Arról tudnék mesélni, hogy mit NE. Szintén ismerkedős taapasztalataim alapján...

-Szia, mizu? (most erre mit mondjon az ember, egy nap 80-szor megkapja ugyanazt...

-Hogy vagy? (kedves kérdés, oké, de nem egy idegentől, akinek úgy is azt mondod, hogy "jól, és te?")

-Szeretnék ismerkedni veled. (ezt így magában. Most erre megint mit lehet mondani? Még ha benne is vagyok: "Oké..." )

Összefoglalva, olyannal indíts, amire lehet érdemben reagálni, egyedi, fantáziadús. Ha van infó a lányról, használd (akár képek kisállatról, helyekről, hobbikról), akár az, hogy mit dolgozik, mit tanul, mi érdekli... A lányok többsége gyakran kap üzeneteket idegen srácoktól és ilyenkor jó, ha nem azt nyomatod, amit a többi, hanem valami izgit dobsz be, amiben benne van az is, hogy figyelsz rá (vagy az, hogy érdekes figura vagy). :)

20l

2017. máj. 15. 01:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Főleg utolsó hogy egy regényt írtál 😊
2017. máj. 16. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!