Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen ismerkedési forma jön be?
Az élőben történő.
Amúgy elsőnek igaza van, ha ismerkedni akar és be jössz neki akkor pozitívan fog reagálni.
Ha midenáron neten akarod csinálni akkor indíts 2-3 épkézláb mondattal.Nálam egy "szia! Nagyon szimpatikus vagy szívesen megismernélek" jóval nagyobb eséllyel indul, mint a tipikus "szia mizu?" fazonok.
A kreatívakat vagy humorosokat szeretem.:) Pl. az ilyen kis "gyerekes-álmodozós" levelekkel nagyon le lehet venni a lábamról, gyakran elő is fordult. :D Tudod, az ilyen lazábbak, mikor nem érzem az izzadtságszagot rajta. Példéul kaptam ilyeneket, hogy...
-csillagokat nézni hívtak
-világuralomra akartak törni és nekem kellett a szövetségesnek lennem
-(ez olyan helyen volt, ahova én is ismerkedni regisztráltam, szóval nem creepy Facebook üzenet) megkérdezték, hogy milyen ruhában mennék randira és miért, majd elhívtak randira :D
-(látszik az adatlapomon, hogy mit tanulok) rákérdeztek, hogy ha valaki azt mondaná nekem, hogy amit tanulok, az nem hasznos, vagy nem tudomány, akkor mivel érvelnék
-kérdeztek a szakomról, arról, hogy miért választottam és mit szeretek benne, illetve kinek ajánlom (picit átlátszó volt, de tetszett a lelkesedés... meg a fiú is :D)
-(látta, hogy mit hallgatok, mert kitettem egy számot, akkor még "nyilvánosan" Facebookra) megkérdezte, hogy mit jelent nekem, ha egyáltalán jelent valamit, vagy ha nem, van-e olyan, aminek nagyon megfogott a szövege és időtlen kedvencnek számít.:)
Arról tudnék mesélni, hogy mit NE. Szintén ismerkedős taapasztalataim alapján...
-Szia, mizu? (most erre mit mondjon az ember, egy nap 80-szor megkapja ugyanazt...
-Hogy vagy? (kedves kérdés, oké, de nem egy idegentől, akinek úgy is azt mondod, hogy "jól, és te?")
-Szeretnék ismerkedni veled. (ezt így magában. Most erre megint mit lehet mondani? Még ha benne is vagyok: "Oké..." )
Összefoglalva, olyannal indíts, amire lehet érdemben reagálni, egyedi, fantáziadús. Ha van infó a lányról, használd (akár képek kisállatról, helyekről, hobbikról), akár az, hogy mit dolgozik, mit tanul, mi érdekli... A lányok többsége gyakran kap üzeneteket idegen srácoktól és ilyenkor jó, ha nem azt nyomatod, amit a többi, hanem valami izgit dobsz be, amiben benne van az is, hogy figyelsz rá (vagy az, hogy érdekes figura vagy). :)
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!