Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyeim! Szerintetek mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim! Szerintetek mi a legértelmesebb ismerkedési 'forma'?

Figyelt kérdés

A kérdés igy egy kicsit hamis, de itt van lehetőségem normálisabban kifejteni:)

Arra gondolok:

internetes társkeresőn nem lehet normálisan ismerkedni ( hiába van belőle jó és rossz tapasztalatom)

bulihelyen kevés az esély rá, hogy méltó hölgyet találhass ( a legtöbbjük csak ribanckodik, már bocsánat a kifejezésért!)

ha utcán buszon metrón repülőn akármin 'szólitasz' le valakit, akkor már egyből általánositanak sőt még előkeresik az imádott flegma-fej style-t is (igen, ironizáltam...)

társaságon belül veszélyes

akkor mégis hogy?

vagy hogy lehet egyszerűen, szavak nélkül akár valakinek a tudatára adni, hogy tetszik nekem és nem csak éjszakára kell...

már kezdem elvesziteni a hitemet

2011. szept. 14. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Folytatnám a sort...

Munkahelyen, suliban, házinyúlra nem lövünk effektus van.

Egyébként jó kérdés, kíváncsi leszek a nők válaszára, mert én is próbáltam már sokszor és sok helyen. Viszont a nőkön is múlik és azon is te hogy nézel ki és mennyire tudod eladni magad.

2011. szept. 14. 12:58
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

A legjobb szerintem mindig a zárt körben történő ismerkedés...nem munkahely, vagy suli hanem kirándulócsoport, valamiféle klub(irodalmi például)...mert ott már ismernek látásból, vagy már váltottak veled egy pár szót azelött...és nem vagy egy vadidegen.

29F

2011. szept. 14. 13:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy ismerősöd bemutat valakinek téged, az se rossz. Nekem sajnos azonban nincsenek ilyen ismerőseim.

29 F

2011. szept. 14. 13:19
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Teljesen egyetértek Veled. Szoktam is mondani a barátnőimnek, hogy nem lennék a pasik helyében ebből a szempontból. Nehéz lehet, megfelelően időzítve, jókor és jó helyen "csajozni". Nos a privát véleményem: tegyük fel, hogy ülök egy bárban, Te pedig oda jössz. Ha udvariasan elnézést kérsz a zavarásért és elmondod azt, hogy csinos vagyok, meghívhatnál-e egy italra, akkor nagy valószínűséggel igent mondanék. (persze, ha akkor egyedülálló lennék) Sok minden a stíluson múlik. Szerintem 70% a stílus+össz. benyomás és 30%-ban számít, hogy jóképű-e vki. Remélem segítettem jobban elmélyedni a nők lelkivilágában... :-)

32/N

2011. szept. 14. 13:29
 5/8 napietus ***** válasza:
73%

társaságon belül miért veszélyes? a legtöbb ember az ilyen-olyan szintű ismerősei körében talál párt.

további tippek: sportegylet, bármilyen hobbit űzők köre, rendezvények stb.

2011. szept. 14. 13:47
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

Budapesten vannak romkocsmák,ott könnyebb volna ismerkedni.Amíg még persze jó idő van...

Pl a Mika nevű hely(a 400as utcájában v ahhoz közel).

2011. szept. 14. 13:50
 7/8 Mitmivan? ***** válasza:
73%
87esnek igaza van, én is igent mondanék, ha kulturáltan és udvariasan próbál valaki ismerkedni. Mondjuk én az utcán is kedves szoktam lenni még ha nem is tetszik a srác, meg tömegközlekedésen is. A héven volt, hogy odaült elém valaki és tök normálisan elkezdtünk beszélgetni, még haza is kísért. Szóval nem minden lány bunkó :D Csak azt tudom mondani próbálkozni kell akármilyen fárasztó is :D
2011. szept. 14. 13:53
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a gyors és kielégitő válaszokat, ezzel segitettetek.

társaságban való ismerkedés én személy szerint azért részesitem hátrányban, mert gondolj bele, mivan ha mégse működik, utána kellemetlen lesz egy társaságban ketten lenni, ill ha ezt el akarjuk kerülni az lesz a kellemetlen (megszervezgetni stb). és tudom hogy nem muszáj igy tenni, voltam is sajnos ilyen helyzetben, és nem rajtam múlott hogy nem tudtunk mégse megmaradni egymás melett... sajnos. a hölgy el is tűnt a társaságból, ilyet meg végképp nem akarok mégegyet.

87esnek illetve Mitmivannak meg külön szeretném értékelni a válaszát, igy ezek után egy kicsit máshogyan is tudom látni. de azért félelmetes hogy mennyire kevesen vagytok akik igy gondolkodtok!

Mitmivan, legalább a csepeli hév ? ;)

2011. szept. 14. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!