Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőcik, lánycik! Önöknek bejönne ez az ismerkedési forma?
Figyelt kérdés
Csoportban beszélgetnél a barátnőiddel, erre beállna egy Audi x8-as VROOM VROOM. Kiszállna belőle egy igazi alfahím öltönyben, 190 magas, jóképű hím! Odamenne hozzátok, és mélyen a szemedbe nézne, miközben az ajkait nyalná CUPP CUPP. Majd megszólalna: Hölgyem, meg szeretném magát ismerni. Ha megengedi, az Audim motorja még meleg, de ha ön beül mellém, akkor olyan forró lesz, mint a nap.
85/F
2020. máj. 10. 19:38
2/27 A kérdező kommentje:
Kérem a kérdésre válaszoljon.
2020. máj. 10. 19:39
3/27 anonim válasza:
Felhívnám a legközelebbi idősek otthonát mondva, hogy a szenilis öregúr ismét szabadon jár.
4/27 anonim válasza:
Ha úgy fejezi ki magát hogy "nőcik, lánycik", akkor már alapból felejtős.
5/27 anonim válasza:
Ez durva, azért cuppog, mert nincs fogsora se? ☺️
6/27 anonim válasza:
válsz? akkor teslával se kellenél..
L/24
7/27 anonim válasza:
Feldobtad az estém. Rég röhögtem ilyen jót. :D
8/27 A kérdező kommentje:
#7: Amikor meglátnám magát a járműből, akkor betenném a protkót és még azt igazítanám a cuppogással.
#9: Akkor kérem ne tartsa itt fel a jelentkezők sorát.
2020. máj. 10. 20:19
9/27 anonim válasza:
Azt tartok föl amit akarok, nem te mondod meg mit csináljak.
L/24
10/27 anonim válasza:
Ez a kérdező ugy 85 eves ahogy én.😅😅Nem látjátok h csak idegesíteni akar mindenkit.Mondjuk engem nem idegesít,csak szánalmas szegényke.Úgy tudom elképzeni,hogy ronda,se kutyája se macskája és ez jelenti neki az egyetlen szórakozást..hagy szórakozzon szegényke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!