Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a ki kezdeményezzen kérdésről?

Figyelt kérdés

Szoktam próbálkozni badoon és tinderen, de számomra elég zavaró, hogy egy nő 21. században elvárja, hogy férfi kezdeményezzen. Nem félek kezdeményezni a legtöbb beszélgetést én kezdem, de jól esne néha az, ha nem venné komolyan ezt az elavult szokást. Van mikor nincs hangulatom beszélgetni, és ezért úgy vagyok vele, hogy később rá írok, de tök jól esik, ha rá mír és érdeklődik felém. Volt amikor ilyen eset feldobta a napomat, és tök kedves is volt mellé. Nem vagyok az a férfi típus, aki lenézi és ribinek nézi az olyan nőket, akik kezdeményeznek. Egy normális ismerkedés nem primitív vadász, préda felfogás mentén működik. Le is írtam bemuatkozásomban, hogy nem vagyok régimódi nyugodtan írhat rám. Most is szerettem volna valakire ráírni, akivel matchem volt tinderen erre eltünt. Nem egyszer tapasztalom azt, hogy nem írtam rá azonnal majd szétvált tőlem. Egyrészt mit kell sietni? Nem mindenkinek van kedve állandóan beszélgetni, ez szerintem tökre rendben van. Másrészt nem törik le a körme attól, hogy azt a sziát ő írja először nem én.

21. századba miért kell ekkora hangsúlyt fektetni abba, hogy kinek a feladata először írni? Egy 21. századi felületen nem ciki a 19. századi szerepeket eljátszani?

2020. máj. 10. 12:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező! Nincs ezzel semmi gond, szíved joga eldönteni, hogy kezdeményezel-e vagy sem.

De nekünk, nőknek is adassék már meg , hogy férfiatlannak tartsuk azt a férfit, aki nem kezdeményez, ha tetszik neki a nő.

2020. máj. 11. 09:40
 22/26 anonim ***** válasza:
77%
Ti, nők ne beszéljetek már minden nő nevében, mert ez nagyon gáz :/ Én is nő vagyok, simán írtam annak, aki tetszett (mostani páromnál is én kezdeményeztem). És igen, szempont, hogy amelyik férfinak ettől nem esik le a töke, az másban sem fog a konzervatív szerepekre vágyni, pl. nem derogál neki a gyerekével táppénzre menni és a többi.
2020. máj. 14. 08:24
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Neked ilyened van, hogy o irjon elobb, neki meg olyanja, hogy unmatch. O is ugy csinalja, ahogy jonak latja.

Hogy megnyugtassalak, ha nagyon tetszenel, azert vart volna, ugyhogy nem mulasztottad el.

2020. máj. 27. 19:02
 24/26 anonim ***** válasza:

Tudhatnád már, kérdező, hogy Magyarországon ez népi sport, nem pedig nemi kérdés.

Ugyanúgy, ahogy szeretnénk örök életet, ingyen sört és adócsökkentést, szeretnénk azt is, ha számunkra csak a pozitív része valósulna meg az egyenjogúságnak.

És ez férfinél és nőnél egyaránt így van, csak a nőknél azért szembetűnőbb, mert a férfiak közül csak nagyon szűk réteg (a jó pasik, akiknél a nők kezdeményeznek) érzékeli a feminizmus előnyös oldalait, míg a nőknél meg pont a korábbi generációk frusztráltak amiatt, hogy "mosokfőzöktakarítok ésmégdolgozzakis?". Mert hozott valamit a régi világból, ami már nem kötelező, de ő ehhez hozzászokott, meg jött valami az új világgal, amihez meg kénytelen alkalmazkodni, ha túl akar élni.

2020. máj. 28. 08:08
 25/26 anonim ***** válasza:
Még egy kanca is tud kezdeményezni, akkor nektek miért esik nehezetekre. [link]
2020. máj. 28. 20:18
 26/26 anonim ***** válasza:

#25 hát ez az, nem kancák, aztán meg vannak lepve, hogy lóf*szt se kapnak :D

(bocs, nem lehetett kihagyni)

2020. máj. 30. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!