Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a ki kezdeményezzen kérdésről?
Szoktam próbálkozni badoon és tinderen, de számomra elég zavaró, hogy egy nő 21. században elvárja, hogy férfi kezdeményezzen. Nem félek kezdeményezni a legtöbb beszélgetést én kezdem, de jól esne néha az, ha nem venné komolyan ezt az elavult szokást. Van mikor nincs hangulatom beszélgetni, és ezért úgy vagyok vele, hogy később rá írok, de tök jól esik, ha rá mír és érdeklődik felém. Volt amikor ilyen eset feldobta a napomat, és tök kedves is volt mellé. Nem vagyok az a férfi típus, aki lenézi és ribinek nézi az olyan nőket, akik kezdeményeznek. Egy normális ismerkedés nem primitív vadász, préda felfogás mentén működik. Le is írtam bemuatkozásomban, hogy nem vagyok régimódi nyugodtan írhat rám. Most is szerettem volna valakire ráírni, akivel matchem volt tinderen erre eltünt. Nem egyszer tapasztalom azt, hogy nem írtam rá azonnal majd szétvált tőlem. Egyrészt mit kell sietni? Nem mindenkinek van kedve állandóan beszélgetni, ez szerintem tökre rendben van. Másrészt nem törik le a körme attól, hogy azt a sziát ő írja először nem én.
21. századba miért kell ekkora hangsúlyt fektetni abba, hogy kinek a feladata először írni? Egy 21. századi felületen nem ciki a 19. századi szerepeket eljátszani?
Nem kezdeményeztem, 1-, nem vagyok rászorulva, 2-, szerintem irtó kellemetlen, nem férfi a szemembe, aki meg se mer szólítani. 3-, szerintem akik társkeresőn tudnak csak párkapcsolatot kialakítani, tehát már azok a 25+ emberek, azok már csak a...hát értitek, a társadalom maradéka, amiből ti ott elcsipegettek a magatokfajta.
bocsánat, de ez az őszinte véleményem, senkit nem szerettem volna megbántani, de ez van.
Én azt gondolom, hogy a férfi kezdeményezzen, akár élőben, akár online és ez abszolút nem a játszmázásról vagy pökhendiségről szól.
Nem azért nem kezdeményezek, mert nekem az derogál, hanem azért, mert az a véleményem, hogy amelyik férfi szeretne megismerni, az lépni fog. Ha nem lép, akkor vagy nem tetszem eléggé neki, vagy nem elég férfi. Számomra ez ilyen egyszerű.
33N
"Azért, mert az egyenjogúságból csak azok a részek kellenek nekik amik kényelmesek. "
EZt pont a pasik csinálják. Elvárják, hogy a nők az ölükbe hulljanak, mert egyenjogúság van, ugyanakkor Európa leglustább, legtöbb kiszolgálást váró "férfiai".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!