Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindenben törekszünk a nemek közötti egyenlőségre, akkor még miért van olyan általános elvárás, hogy a férfi kezdeményezzen?
te hol élsz? valami 100 évvel ezelőtti világban egy kis faluban? vagy csak 50+ os férfiakat ismersz? egyáltalán nincs így (BP 35-40 alattiak között)
másfelől a kérdés nem erről szólt.. mi a francért kell a férfinak kezdeményezni, miért van ez az önsors rontás a nők részéről? ( ha tennének lépéséket a az adott nekik tetsző férfi irányába akkor lehetne valami a dologból így meg nagyobb az esély hogy semmi nem lesz)
mi a pozitív a hozadéka ennek a viselkedésnek a nőknek? szimpla lustaság? amúgy ez is már kicsit magyaros dolog, külföldön amerre jártam EU-ban ez nem ennyire a férfiak feladataként kihegyezve..
A többség igazából nem törekszik annyira a nemek közötti egyenlőségre, mint amennyire kapásból rávágják. A legtöbb embernek saját maga felé hajlik a keze.
#1: Pedig mostanában egyre divatosabb, hogy a férfi marad otthon a gyerekkel.
Hát kérdező én értem mit mondasz viszont az elsőnek igaza van sajnos.
És nem ötvenes, zsákfalus párokról van szó, hanem a környezetemben és itt a gyakoris (család kategória) lévő párokat nézve.
Viszont egyetértek, csak az a baj, hogyha egy nő kezdeményez a legtöbbször a férfiak elkönyvelik ribinek :(
Valaki törekszik, van aki, nem, nem vagyunk egyformák.
Még mindig.
Igen is a férfi dolga az udvarlás. Nem azt mondom hogy ha a lánynak tetszik az ember akkor ő semmi jelet nem adhat, de lényegében legyen férfias tökös a férfi és tegye meg a kezdő lépéseket x
L
Egyszer kezdeményeztem férfinél. Soha többet. Aki annyira szerencsétlen, hogy tetszik neki egy nő, de még beszélgetni se mer odamenni hozzá, az tényleg lúzer. Hiába kezdeményeztem, a pasi ugyanúgy egy rakás nyomor volt. Ha kellek egy férfinek, akkor igenis mozdítsa meg legalább a kisujját!
Nemhiába jöttem össze utána jelenlegi élettársammal, aki egy igazi férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!