Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire fontos, hogy a párotoknak diplomája legyen?
Mindkettőnknek van diplomája, és nem is az utolsó még, mégsem ez volt egyikőnknek sem a fontos.
Most pl mit csinálnék, egy diplomás kertészmérnökkel?
Inkább legyen a férjem villanyszerelő. Tudom, ez felszínesen hangzik, de nekem az a fontos, hogy a férjemnek legyen egy rendes szakmája, és ha otthon van valami, ne kelljen mindenért szakemberhez rohangálni. Tehát ne a bölcsészdiplomájával legyen futár. Most senki ne sértődjön meg. De a férjem is így gondolja, ő pl nem tudna járni bizonyos munkaköri nőkkel. Ahogy ő is szereti, hogy nőként, női feladatokban, legtöbbször otthon helyt állok.
Nem fontos, sokszor egy jó szakmát többre becsülök! Diploma nélkül is lehet valaki értelmes és életre való!
N27
Ha jó nő, az sem érdekel, ha X-et rak a neve helyett.
Nem érdekel az iskolája, és szerencsére a pénzére sem vagyok rászorulva.
Esze legyen, és legyen életképes.
Semennyire!
Munkahelye legyen! Fizetése legyen! Könyörgöm, Istenem adj egy nőt aki dolgozik! Nagy melle van, szeresse a combfixet, szeressen dugni, értelmes legyen és DOLGOZZON!!!!!!!!
Ámen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!