Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek mit jelent a házasság? Öröm számotokra az esküvő? Vagy inkább nyűg az egész, de mégis megteszitek, mert a párotoknak ez fontos?
egyelőre nem vagyok ellene. Ha lesz menyasszonyom majd megbeszéljük együtt úgyis :)
25/F
én nyűgnek is gondolom, mert nem vágyom az egész körítésre, erőltetettnek gondolom.
de öröm is lenne, megünnepelni a szerelmünket, összetartozásunkat :)
szóval ha valahogy sikerülne az erőltetett részeket kiiktatni, mint beöltözés, meg gyűrűzés, meg a házassági papírozás, és valóban az ünnepre helyezni a hangsúlyt, az tökéletes lenne :)
Az esküvő vőlegényként sok kellenetlenséget okozott. De az semmi ahhoz a szenvedéshez képest, amihez vezetett.
Soha többet...
Hát én még rohadtul messze vagyok tőle, de nekem igazából teher lenne.
Mármint nagyon boldoglennék ha feleségül vehetném életem szerelmét, viszont én nem szeretem a tömeget és a nagy felhajtást, az egyházi baromságokat meg még annyira sem.
Én inkább olyan esküvőt szeretnék amin csak én és a feleségem + az összeadáshot szükséges emberek vannak ott és nekem ennyi bőven elég is lenne :)
Nekem öröm.
Nem csak egy kellék vagyok a menyasszonyom nagy gyerekkori álmában, mint a filmeken. :)
Szerencsére mindketten úgy gondoljuk, hogy szűk családi kör, egy kis vacsora utána, kis zene, iszogatás, beszélgetés, semmi felhajtás.
Nagyjából annyiból megússzuk, mint egy átlagos esküvőn a ruha bérlése. :)
És igen, már nagyon várom, hogy úgy mutathassam be mindenkinek, hogy ő itt a feleségem.
Maga, mint az egybekelés szimbóluma, természetesen öröm. Csak az a sok idegesítő, ostoba és idő/energiaigényes körülmény kicsit elrontja ezt. Legalábbis sok ismerős esküvőjénél láttam ezt: idegeskedés, rohangálás, szervezés, kötelező modoroskodás, és sokszor úgy tűnik, hogy inkább arra való, hogy megfeleljenek a családnak meg a barátnőknek, és nem arra, hogy egy igazán szép nap legyen.
Úgyhogy a jelenlegi formájában inkább nyűg. Igyekszem majd úgy csinálni, hogy jobb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!