Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek mit jelent a házasság? Öröm számotokra az esküvő? Vagy inkább nyűg az egész, de mégis megteszitek, mert a párotoknak ez fontos?
Embere válogatja. Nálunk én, a nő voltam, aki kisebb esküvőt akart, de akkor jött a már férjem a vendéglistával, faluról származik, ott szokás a fél rokonságot legalább meghívni, anyós így is mondta utólag, hogy kit kellett volna még meghívni...
Hogy mit jelent férjem számára a házasság, nyilván nem nyilatkozhatok az ő nevében, de fontos volt és örül, hogy megkért, és hogy a felesége vagyok. Ezt ő mondta.
Az esküvőtől tartott, de meglepő módon azok közé a férfiak közé tartozott, aki szeretett bizonyos részeket szervezni, hagyományos esküvőnk volt-kitalálni, hogy mi legyen a menü, szolgáltatókkal beszélni, egyeztetni, persze csak egy bizonyos, nem megterhelő mértékig.
A fotózkodástól nagyon tartott, aztán belejött, nap végére egészen feloldódott, és nem, nem az italtól.
Utólag elmondta, hogy örült neki, jó nap volt, és még egy kicsit hiányzik is neki az a figyelem, amit akkor kaptunk. :)
Ő ilyen férfi, de ettől függetlenül mások meg másképp vannak vele. Nálunk inkább én voltam az, hogy kell-e egyáltalán nekünk ez a nagy felhajtás? Pénzköltés? De nem bántam meg, végülis én is jól éreztem magam. :)
Én 22 évesen nősültem meg. Nekem fontos volt, hogy a szerelmem, akivel le akarom élni az életem, a feleségem legyen, ne egy szimpla barátnő. Ő is házasságban akart élni.
Pici, de hangulatos esküvőnk volt szűk családdal és barátokkal. Mindketten ilyet szerettünk volna. Aktívan részt is vettem természetesen a szervezésben. Ami azt illeti többet is intéztem, mint a feleségem, mert ő akkor sokkal kötöttebben dolgozott, nem tudott elszabadulni. Az én munkahelyem sokkal lazább volt ilyen szempontból.
Nagyon szép nap volt, fontos pontja a kapcsolatunknak és örök emlék marad.
Az egy ökörség, hogy az esküvő a menyasszonyról szól. A párról szól. Ha a dolog a rongyrázásról, magamutogatásról szól, az már rég rossz. 27/F
A házasság ?? Olyan dolog amit a nők szeretnek. Szeretnek papirt kapni, szeretnék hogy gratuláljanak nekik. Ennyi.
Alapvetően ugye a házasodás arról szól hogy elmegyunk egy hivatalba, ahol egy unott arcu nő akinek ez a feladata és a munkaköre felolvas pár sablon kérdést amire sablon választ kell mondani, majd kinyomtat egy zöld lapot amiből ezret vehetsz a boltban, és odaadja..
Őszintének tetteti magát és gratulál, miközben a valóságban baromira nem érdekli az egész és arra gondol hogy huzzanak már el ezek az emberek..
Gyakorlatilag ez a megkoronázása a szerelemnek hogy nyomtatnak egy lapot, felvesznek egy állami adatbázisba mint egy személygépjárművet, és egy unott ember odahazudja hogy gratulál mert ezért kap pénzt.
Utána mindenki hazamegy, annyi marad belőle hogy egy adatbázisban szerepel a neved..
a templomi ugyanez, bemész a templomba ott a pap kiszámolja hogy a jóisten mennyi magyar forintot igényel hogy "összekösse" a házasodó feleket, közben a pap már mondja hogy mennyi az a pénz, ha el akarunk válni, és még nem is rest felsorolni miket kell hazudozni. :)
Nos, mivel szerintem ezek a lépések egy igaz szerelemnek a teljes mértékű meggyalázása, a házasság és házasodás egy értelmetlen dolog. De szükség van rá, mert a nők szeretik ha hazudnak nekik, és mi is lehetne jobb minthogy megrendelni a hazugságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!