Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőként 2,8-as értékelést kaptam photofeeler-en, akkor ideje beletörődnöm, hogy menthetetlenül ronda vagyok és sosem lesz senkim?
Én meg 5,2 pontot kaptam a vonzóságra. :D most mehetek Dunának én is?
Amúgy engem mindig sokkal idősebb férfiak találnak be, átlagban 20-40 évvel öregebbek nálam. Legutóbb közösségi oldalon bekövetett egy nyugdíjas papi meg egy 60 körüli férfi, akinek a lánya öregebbnek néz ki nálam. Na, gondolhatod, mennyire örülök.
Lehet pasid amennyit csak akarsz.
A legfelső 10%-ból nem lesz pasid soha. Tudom, hogy ezt nőként nehéz megemészteni.
Minden lány ilyesmi pasit akar, ha meg nem ilyen próbálkozik be nála, akkor jön a nincsen rendes pasi, meg minden pasi szemét.
#25 Milyen rengeteg lehetőség? Hagyjuk már!
Persze, egy rövid időre a ronda nőből is ki lehet hozni valamit. De nem lehet 24/7 profi sminkben, frizurával, előnyösnek tartott (csak épp számára kényelmetlen és "idegen") ruhákban mászkálni, így nem is érdemes csalni.
67% úgy csinálsz mintha világ csúnyája lennél, közben 5 pontot kaptál, az pont átlagos, se több, se kevesebb. Ne játszd a hattyú halálát. Amúgy meg tegnap egy másik kérdésnél azt mondtad nem vagy se csúnya, se kövér, erre itt meg már azt mondod csúnya vagy. ???
Inkább örülnél, hogy 5 pontos nő vagy. 5 pontos férfiként bszhatnád az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!