Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideje beletörődnöm, hogy soha nem lesz komoly
kapcsolatom?
Figyelt kérdés
Szoktak néha elhívni randizni, de sose lesz semmi, mindenki csak szexet akar maximum, és tudom, hogy ez a kisugárzásom miatt van. Mindenki ribinek gondol, és könnyűvérűnek, de nem értem, miért. Pár pasitól már visszahallottam, hogy nagyon vadnak és perverznek tűnök, amolyan pasifalónak, és nyilván nem akarják, hogy utána majd megcsaljam őket. Egyébként igazuk van, de megcsalni sose csaltam meg senkit, és nagyon kevés emberrel feküdtem eddig le. Másrészt, ettől eltekintve komoly lánynak tartom magam, érdeklődési kör szempontjából is.
Ilyen lány miért nem kell senkinek? Mit kellene változtatnom?
Majd találni fogsz rendeset is.Nem kell változnod.
2016. jún. 28. 18:51
2/18 A kérdező kommentje:
Már évek óta keresek... Nyilván bennem van a hiba.
2016. jún. 28. 18:52
3/18 anonim válasza:
miért gondolnak annak? a viselkedésed vagy a külsőd miatt?
esetleg megpróbálhatnál kicsit visszafogottabb lenni
2016. jún. 28. 18:54
4/18 A kérdező kommentje:
Hiába vagyok visszafogott, öltözködésben is, egyszerűen látják rajtam, hogy ilyen vagyok.
2016. jún. 28. 18:55
5/18 anonim válasza:
Őszintén szólva én már feladtam a párkeresést, már nem tudom, kinek kellene esélyt adnom, normálisan próbáltam közeledni a nőkhöz, de a legtöbb esetben semmi. Jó, elismerem, hogy csendes és inkább zárkózottabb vagyok, nem törtettem soha, de legtöbbször még csak meg sem akartak ismerni. Ezek után úgy döntöttem, hogy nincs értelme küszködni, időt és energiát pazarolni másokra, a mai világban amúgy is nehéz olyan embert találni, aki nyitott is egy kapcsolatra, be is jövök neki, elérhető közelségben is van, és minden passzol, szóval úgy tűnik, jobb lesz ez így.
2016. jún. 28. 19:04
6/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, én is jobban fogok járni így. :( Pacsi.
2016. jún. 28. 19:11
7/18 anonim válasza:
#5 pontosan, és azt is tedd hozzá, hogy 1-2 év múlva fordulhat az agya, rájöhet, hogy "ő még nem élte ki magát" és otthagyhat. Na akkor megint ott leszel, ahol most. Kezdheted az egészet elölről.. Semmi értelme!
2016. jún. 28. 19:12
8/18 anonim válasza:
Más nők a kezüket tennék össze, ha a te helyzetedben lehetnének, te meg itt siránkozol. Tudod ez pont olyan, mint akit tejben-vajban fürösztenek, és sír-rí, hogy milyen szar neki. Te is hasonlóképpen állsz férfiak terén: kedvedre válogathatsz, szűrhetsz, szelektálhatsz, mégse jó neked senki, pedig minden adott: korrekt külső és feltehetően korrekt belső! Veled van a baj, hogy nem tudsz egy épkézláb kapcsolatot összeszedni magadnak.
És akkor most gondolkodj el azon, hogy a világ legcsúfabb nője, akit valaha is ismertem még középiskolából, ma már férjezett, négygyermekes boldog családanya.
2016. jún. 28. 19:29
9/18 anonim válasza:
Jó reggelt Neked! Érdekes, mert én pl. nagyon szívesen megismernélek, mert szerintem érdekes személyiség lehetsz és értelmes. Tudom, hogy ez így nagyon hamari kijelentés, viszont ez onnan is már látszik, hogy helyesen írsz, illetve nem önsajnáltatod Magad, hanem beismered, hogy részben jogos. Én Nyíregyházán lakom, nem egy nagy város. Akire hasonló külső leírás jellemző, mint Rád, hogy pasifaló kisugárzás... Az tényleg egy r1b@nc... Hogy egyenes és konkrét legyek. Azt is vedd figyelembe, hogy aki normális, lehet nem mer nyitni egy ilyen kisugárzású lányhoz, mert fél a tartalomtól, illetve nincs is önbizalma hozzá, ha tudja hogy külsőre nem hasonlít az ilyen lányok ideáljához. Lehet én se mernék, hogy őszinte legyek ha nem tudnám azt, amiket leírtál, remélem érthető voltam. :D 22/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!