Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még értelme komoly kapcsolatot keresni?
26L vagyok, és most éppen nincsen párom. Azon gondolkozom, hogy nem is nagyon éri meg kapcsolatot keresni már...
Én általában kitartó vagyok, fontos nekem, hogy meghallgassam a páromat. Eltartom magam, értek a házimunkához, elnézem, ha a párom rendeltenebb, mint én, stb.
Eddig viszont a fiúk a, csak szex kapcsolatot akartak, és eltűntek, ha komolyabbra fordult volna a dolog, b., rámterhelték az összes problémájukat, majd mikor nekem lett volna szükségem rájuk, eltűntek.
Most valahogy jól érzem magam egyedül. Jól esik, hogy egyedül vezetem a háztartást, és senki nem szól bele, hogyan teszem a szárítóra az elmosogatott edényt. Jól esik, hogy nem kell költeni a pénzem a kajára (én kevés, és egyszerű ételt eszem...), nyugodtan maradhatok túlórázni a munkahelyemen, ha valami dolgom van, és be kéne fejeznem.
Komolyan, azon gondolkodom, hogy nem vállalok be komolyabb kapcsolatot, félre teszek egy kis pénzt, továbbképzem magam, hogy több lábon álljak, karriert építek, satöbbi.
Igazából még a gyerekvállalás sem lenne gond: egyrészt viszonylag jó tartalékaim vannak, másrészt anyukám még fiatalos, de már nyugdíjas, pótunokái vannak, hogy lekösse magát.
Ha nem lennék kapcsolatban senkivel, csomó fájdalmat megúsznék. Természetesen mindenkinek segítenék, aki hozzám fordul, de csak azzal kezdenék kapcsolatba, aki 100%-ig elfogad és tisztel... És aki nem csak kolonc a nyakamon.
Mit gondoltok erről?
"Igazából még a gyerekvállalás sem lenne gond: egyrészt viszonylag jó tartalékaim..."
ezt nem értem: egyedül vállalnál gyereket?
Gazdagnak kell lenni, hogy minden nap annyi konszumhölgyre teljen, amennyit csak akarsz.
A mai világban, akkor erkölcsileg tisztátalan maradhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!