Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még értelme komoly kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még értelme komoly kapcsolatot keresni?

Figyelt kérdés

26L vagyok, és most éppen nincsen párom. Azon gondolkozom, hogy nem is nagyon éri meg kapcsolatot keresni már...

Én általában kitartó vagyok, fontos nekem, hogy meghallgassam a páromat. Eltartom magam, értek a házimunkához, elnézem, ha a párom rendeltenebb, mint én, stb.

Eddig viszont a fiúk a, csak szex kapcsolatot akartak, és eltűntek, ha komolyabbra fordult volna a dolog, b., rámterhelték az összes problémájukat, majd mikor nekem lett volna szükségem rájuk, eltűntek.

Most valahogy jól érzem magam egyedül. Jól esik, hogy egyedül vezetem a háztartást, és senki nem szól bele, hogyan teszem a szárítóra az elmosogatott edényt. Jól esik, hogy nem kell költeni a pénzem a kajára (én kevés, és egyszerű ételt eszem...), nyugodtan maradhatok túlórázni a munkahelyemen, ha valami dolgom van, és be kéne fejeznem.

Komolyan, azon gondolkodom, hogy nem vállalok be komolyabb kapcsolatot, félre teszek egy kis pénzt, továbbképzem magam, hogy több lábon álljak, karriert építek, satöbbi.

Igazából még a gyerekvállalás sem lenne gond: egyrészt viszonylag jó tartalékaim vannak, másrészt anyukám még fiatalos, de már nyugdíjas, pótunokái vannak, hogy lekösse magát.

Ha nem lennék kapcsolatban senkivel, csomó fájdalmat megúsznék. Természetesen mindenkinek segítenék, aki hozzám fordul, de csak azzal kezdenék kapcsolatba, aki 100%-ig elfogad és tisztel... És aki nem csak kolonc a nyakamon.

Mit gondoltok erről?

2016. jún. 22. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

"Igazából még a gyerekvállalás sem lenne gond: egyrészt viszonylag jó tartalékaim..."

ezt nem értem: egyedül vállalnál gyereket?

2016. jún. 22. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
En azt gondolom errol, hogy jo terv. Koncentralj a munkadra, hobbidra. De ne kotelezodj el emellett, nem kell ezt hangoztatni, feleskudni rà. Ugyis jon majd valaki, aki felboritja ezt a szép rendet és akkor orommel veted bele magad. Engedd a dolgokat megtortenni. "Go with the flow!" :)
2016. jún. 22. 15:39
 3/7 Noren1989 ***** válasza:

Neked nem érdemes.

26/F

2016. jún. 22. 16:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezzel nem vagy egyedül. Bár én férfi vagyok, de Én is így élek, és boldog vagyok. Nem kell semmin változtatnom, akkor és azt csinálok, amit szeretnék. Nem is vágyom komoly kapcsolatra. Gyereket igazából nem szeretnék, de nem lenne rossz összehozni egyet. Tehát teljesen megértelek, és ne is akarj mást:)
2016. jún. 22. 23:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is ebben a szituban vagyok, bár szeretnék párt, szeretnék szeretni valakit de a sok csalódás miatt már úgy vagyok vele, hogy talán jobb egyedül, akkor legalább nem bánt meg senki. 23/L
2016. jún. 22. 23:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha találsz egy normális férfit akivel nagyon jó lesz együtt élni és nagy szerelem lesz, után nem fogod így látni a világot. 2007-ben én is elváltam és akkor jó volt kötetlenül, de 2009 végén jött egy nagy szerelem, de vége lett, utána szenvedtem és utáltam egyedül élni. Szerencsére azóta van egy újabb szerelem és már család is, és 1-2 hetet ha külön vagyunk mondjuk nyáron az még elmegy, de egyébként már nem tudnék egyedül élni. 39F
2016. jún. 23. 09:27
 7/7 anonim válasza:

Gazdagnak kell lenni, hogy minden nap annyi konszumhölgyre teljen, amennyit csak akarsz.

A mai világban, akkor erkölcsileg tisztátalan maradhatsz.

2019. nov. 19. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!