Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legtöbb férfinak azért vannak társkeresési problémái, mert a férfiak menthetetlenül romantikusak, míg a nők számító realisták?
Reménytelenül romantikus vagyok. De a romantika tárgykörébe nálam sem tartozik a rózsáért várt szex meg a második randin (ha nem az elsőn) taperolás. Sem az, hogy valaki egy beszélgetés után szerelmet valljon.
A férfiak összekeverik a romantikát az önös érdekeik érdekében történő nyálas manipulációval. Rendszerint az ilyen Rómeóknak két céljuk van: vagy egy vagina, akit szép színjátékkal szereznek (szereznének) meg, vagy egy lelki szemetes, akinek meghódítása után kötelező az illető világfájdalmát és minden létező gondját orvosolni és a kedvébe járni, mintha rajta kívül nem lenne élet.
Romantikus vagyok, nem számító, de realista. Az nem romantika, mikor valaki önzőségből elkezd teperni... Nekem nem.
Haha. Bár így lenne :D :D
Inkább fordítva,nem? Én nőként ezt tapasztaltam. A férfiak romantikussága vagy csak nyálaskodásban merül ki,vagy csak az első aktusig tart. Ha menthetetlenül romantikusak lennének sok gondunk megoldódna :)
Most azért válasszuk külön az odaadóan szerető, jóravaló férfiakat és a kurójanikat, akik hetente cserélik a nőiket.
Az előbbiek valóban úgy vannak vele, ki az a nő, aki tetszik nekem és igazán szeretni tudnám, a nők ezzel szemben azt nézik, ki a leghasznosabb férfi számukra, anyagilag és szexuálisan.
Ha egy tipikus esküvőt nézünk, ott van egy szerető férfi és egy nő, akinek megéri, hogy hagyja, hogy a férfi szeresse.
Exem rák jegyű volt. Magasról tojt rám,pedig igazán szerettem. Rideg, közönyös.
Ennek a csillagjegyekhez semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!