Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőként 2,8-as értékelést kaptam photofeeler-en, akkor ideje beletörődnöm, hogy menthetetlenül ronda vagyok és sosem lesz senkim?
Kérdező (#10), akkor esetedben is egyértelmű...
Majd itt mindjárt jön néhány - egyébként szerencsés, jó külsejű - nő, aki megpróbálja beléd beszélni, hogy nem ezen múlik, biztos a kisugárzásod meg minden lófax, de el ne hidd.
Én 5-től 7-ig kaptam már mindent (nyilván képbeállítástól is függ). Azt szerinted volt már barátnőm?
Szerintem legalább 8-asnak lenni kéne hozzá. ^.^
Fotók alapján eleve nehéz megítélni valakit.
Egyrészt az emberek egy része felrakja a tényleg profi, műtermi képét, mellettük az összes "lefotózott a haverom" kép nagyon bénának, sótlannak tűnik (mikor az egyik fele gyakorlatilag magazinban megjelentethető minőségű képekkel megy, a másik feléről meg kattintottak egyet mobillal).
Másrészt fotón sokat lehet rontani, javítani. Nekem például van egy árnyék mindig az arcomon, ami fotón kicsit csontváz szerűvé tesz. Azt hittem ezzel nem lehet mit csinálni. Aztán múltkor céges fotózáson egy profi 3 vaku mellett lekattintott úgy, hogy egy deka árnyék nem volt... Hűha, mondom, tudok ilyen jól kinézni? :)
#13 Ebben nagyon vastagon benne lehet a mázli-faktor. Neked épp szerencséd volt. Más hasonló nőnek meg nincs.
Mellesleg még így se igyunk előre a medve bőrére. Ilyen esetekben sokkal gyakoribb a megcsalás, a 'jött jobb, úgyhogy kb. gondolkodás nélkül kidoblak' történet.
> nincs abban olyan, h attractice, csak confident, authentic, fun. Én pasiként kaptam 14 szavazatból mindre 5.1 et, tehát átlagos.
Dating kategóriát próbáld.
Kérdező: regisztrálj Tinderre és próbáld meg. Én férfiként 5 körül szoktam kapni Photofeeleren és gyakorlatilag semmi sikerem. Nőknél viszont jóval lejjebb van az a határ, ahonnan senkinek nem kellenek.
"egy átlagos férfi a neten nagyjából senkinek sem kell"
Ez nem igaz, én például nagyon boldog lennék, ha egy átlagos férfi szóbaállna velem, de nem kellek nekik, ők is csak a szép lányok után futnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!