Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért szeretik megalázni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért szeretik megalázni a náluk bepróbálkozó férfiakat?

Figyelt kérdés
Azt el tudnám fogadni, ha nem tetszem, vagy van barátja, de azt nem értem, miért kell az összes barátnőnek szétkürtölni és röhögni, hogy mekkora lúzer. Közben meg hirdetik az igét, hogy aki nem megy oda a neki tetsző lányhoz, az a lúzer. Most mi van? :D
2020. ápr. 14. 10:30
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
68%

#40: Tényleg az csinálja jól, aki az ilyen pökhendi semmirekellő nőket mint az itt beszólogató 71%-os jól megdugja aztán kidobja a kukába oda ahova való, a szemétbe. Ő persze azt hiszi nem oda való, hanem a fehér herceg mögé a lóra, de nem úgy van az.

Nőként persze könnyű dolga van az embernek. Nem azon kell aggódnod, hogy vajon visszaír e egyáltalán valaki, hanem azon, hogy 1500 match közül kiválaszd a legjobbat. Hűha mekkora nehézségek, remélem nem izzadnak meg nagyon.

Sült hús mellől könnyű köpködni az éhezőket, amikor valakinek a legnehezebb dolga az életben megszületni volt, mert pinával jött világra.

Közben megy az önimádás, az "én jobb vagyok mint te", mert sok csicska csávó, meg apu-anyu felnövelte már akkorára az egóját mint egy hőlégballon. Kíváncsi vagyok az az egó mekkora lenne, ha fordított helyzetben őket küldték volna el megalázva.

"Egy pofont nem kaptál az életedben,

Beleszülettél a jóba, a kényelembe"

2020. ápr. 16. 14:41
 42/49 anonim ***** válasza:
20%

Engem is küldtek már el megalázva. Viszont tanultam belőle, és nem követtem el újra meg újra ugyanazokat a hibákat. Sőt, rosszabbat is átéltem ennél a párkapcsolati témában, és még akkor sem hárítottam ennyire másra a felelősséget, ahogy ti teszitek, amikor tényleg kevesebb felelősségem volt. De vállaltam azt is saját magam előtt, és legközelebb igyekeztem változtatni.

7 éve kapcsolatban élek, szóval mégiscsak van valaki, aki nemcsak elvisel, hanem boldog velem, velem él, és összekötötte velem az életét. A 20-as éveimnek nemsokára vége, én az általatok legkapósabbnak mondott korszakot egyetlen emberrel éltem/élem át, szeretetben, és eszemben sem volt elhagyni, nála többet, jobbat hajtani, pedig bőven lett volna lehetőségem, sokan környékeztek meg. De ez engem nem érdekel, és az sem érdekel, hogy mikor lesz vége ennek az időszaknak, mert engem kizárólag az érdekel, hogy ezzel az egyetlen emberrel működjön a kapcsolatom, amiben sok munka van (mint minden hosszú és működő kapcsolatban).

Nem véletlenül mondtam azt, hogy nem rólam beszélsz, hanem a fantáziáidat vetíted ki rám.

Te is lenézel, hulladék számba veszel embereket. Pl. azokat, akiknek a képét rám vetíted: az arrogáns, beképzelt, katalógus szerűen válogató nőket, akik nem tesznek le az asztalra semmit. Gyűlölködsz rájuk, rosszat kívánsz nekik. Akkor te nem vagy olyan, amilyennek engem tartasz? Jaaa, hogy ez jogos? :)

Honnan veszed, hogy amit én mondtan a férfiak egy szűk rétegére (akiket bunkón küldtem el), az nem jogos? Ugyanis az okát én nem írtam le, hogy mivel vágták el annyira magukat nálam, te azt kitaláltad helyettem - teszem hozzá, helytelenül, tévesen.

Miért ne tarthatnám magam bizonyos embereknél jobbnak? Még a legnagyobb önbizalomhiánnyal rendelkező ember számára is létezik olyan réteg, akinél jobbnak tartja magát. Nem azért, mert ők annyira marhára jók, hanem az a réteg annyira rossz - számára.

2020. ápr. 16. 15:06
 43/49 anonim ***** válasza:
59%

"Viszont tanultam belőle, és nem követtem el újra meg újra ugyanazokat a hibákat. Sőt, rosszabbat is átéltem ennél a párkapcsolati témában, és még akkor sem hárítottam ennyire másra a felelősséget, ahogy ti teszitek, amikor tényleg kevesebb felelősségem volt."

Én semmiféle felelősséget nem hárítok, annyit mondtam nekem X van, neked meg ?!?! Még is te nézel le?? A farok csóválja a kutyát szitu. Ott a helyed, kinyitom az ajtót, ha kell, kell, ha nem, akkor nem mész be, de sokáig nem kell bent lenni. Tinderen volt vagy 6-700 like/match-om férfiként, s hidd el, látom amit látok. Válogatás ezerrel, alapvető tisztelet nincs meg a másik felé, a hazudozás, a vetítés, és már kezdtem azt hinni magamról h én vagyok a hlye mert köszönök ?!?! itt valami nagyon nem jó. Rohadt az egész női faj, ez a felsőbbrendűségi nemistudom mi, csak azt nem tudom hogy mire fel? Hát oké, 2-3 kép alapján ki tud nagyobbat hazudozni? Ez a jó? Buták, buták buták, de kellene minden, de soha nem lesz elég semmi. Másik kérdésnél itt meg azt próbálja bizonygatni valamelyik fajtársad, hogy miért kell elköszönni egy beszélgetés végén? Azelőtt meg, hogy a bajuszos nő a divat, mert neki van, s ha azt mondod vágd le, akkor te az incel, a nyomorult. Most erre mit mondjak? Következőben nem köszönök akkor 1980után született nőneműnek, nehogy megsértsem a hangsúllyal. Az alapvető tisztelet nincs meg a nők zömében, ráadásul másik embertársaikról úgy beszéltek (te is) hogy lúzerek, nyomorékok. Mikor mondtam én vagy bármelyik férfi itt akármelyik nőre ezeket? Még akkor is ha tényleg csúnyácska. Mert te megsértődsz, én pedig lszrom a véleményed. Így jön ki rajtunk. Nem érdekel hogy látod, mert már kérdésnél hazudsz, az se hogy szerinted zöld az ég, nem izgat, mert az életemre nem lesz hatással bárhogy is látsz dolgokat. Bizonygatni hiába bizonyít akárki nektek valamit. Sőt rám is ezt mondjátok itt, azt mikor beteszek 1 képet magamról (mert arccal is vállalom ám magam, nem mint 1esek), akkor hazudok nem én vagyok, meg jön a ködösítés, stb... Attól h azt bszok meg akit akarok, attól még látom ezt a megr.hadt női társadalmat.

2020. ápr. 16. 16:21
 44/49 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem érdekel az irományod, sem az, hogy hogy nézel ki, meg ilyen f.aszságok, nem is hozzád beszéltem, hanem főleg a 48%-oshoz.
2020. ápr. 16. 18:56
 45/49 anonim ***** válasza:
86%
Egyébként #38 vagyok és még mindig várom, hogy miért lettem lepontozva. Mert azontúl, hogy még egyszer le lettem pontozva, erre nem derült fény. Nem annyira érdekel mondjuk a százalékom, csak marha kíváncsi lennék, hogy nagy megmondóemberek szerint mit kellene változtatnom, mit kellene "tennem".
2020. ápr. 17. 18:28
 46/49 anonim ***** válasza:
76%

Csak akkor tudnak megalázni ha csúnyán elszúrsz valamit (úgymond beégsz) vagy ha hagyod magad megalázni.

De az utóbbi esetben egyértelmű hogy TILOS hagyni ezt, a legkeményebben kell fellépni (persze csak szóban) mert egy nő sem felsőbbrendű nálad, ha ezt megjegyzed könnyebb

Szóval arról az esetről beszélünk amikor egy nyílt közeledésnél a lány akármilyen módon megalázni próbálja a fiút, de akinek van önérzete az rendbeteszi a csajt, azaz vagy visszavág neki, vagy elmagyarázza neki hogy hol a helye. Ilyen esetekben pedig a felsőbbrendűség érzetű csajszikák bizony csúnyán el vannak hordva mindennek

Ezért a csajok sem sűrűn szoktak ilyet csinálni, azért óvatosan kezelik ezeket a dolgokat

2020. máj. 1. 22:22
 47/49 anonim ***** válasza:
0%

"Ilyen esetekben pedig a felsőbbrendűség érzetű csajszikák bizony csúnyán el vannak hordva mindennek"

Már bocs, de ki a jó büdös francot érdekel? :D

Ha valakinél én felsőbbrendűnek érzem magam, az hiába vergődik, és hord le engem mindennek, nem fog érdekelni, maximum teljesen őszintén röhögöm ki.

Ja, és még mindig tartom, hogy aki normális stílusban közeledik és ért abból, hogy NEM, azt nem alázom meg.

Az pedig nem igaz, hogy semmilyen nő nem felsőbbrendű az adott férfinál. De igen, van, amelyik az. Mivel nem a az emberek neme határozza meg, hanem az, hogy mit ért el, hogyan él, mit tesz le az asztalra.

2020. máj. 9. 12:07
 48/49 anonim ***** válasza:
84%

47# véleményvezér

Nyilván vannak felsőbbrendűek mindkét nemnél, de ezt nem egy közeledéskor fogod tudni megállapítani, mert ha ezt teszed, és ezt kinyilvánítod, az a megalázás dolog. És csak egyszer fogj ki egy olyat aki nem tűri ezt el, a közeledésből támadás lesz, őszintén kiröhögni mást egy férfi is tud.

De nem akarom ezt rád vonatkoztatni, mert itt a szélsősêges esetkkel példálózva könnyen eldurvulhat ez a vita is. Egy rendes srácot azért jellemzően nem megalázva utasítanak vissza, és aki ért a szóból az nem égeti meg magát. Csupán van az a helyzet amikor kinyílik a bicska a zsebben, de az elég ritka

2020. máj. 9. 12:32
 49/49 anonim ***** válasza:
27%

"Egy rendes srácot azért jellemzően nem megalázva utasítanak vissza"...

Ezért nem kell a férfinek nőt "felszednie". Szedje fel az a másikat, akinek fontosabb. A férfi teremt, csinál, a nő meg elvár, vár, és ítélkezik (általában úgy, hogy ő fele annyit se ér). Kettős mérce. Én régóta nem szedek fel senkit, a férgese mindig jönne...

2020. máj. 9. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!