Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért szeretik megalázni a náluk bepróbálkozó férfiakat?
@4
És akkor most képzeld el a következőt. A fiú, aki semmiről nem tehet, csak kibszott vele az élet rendesen, megelégeli, hogy a számára vonzó nők emberszámba se veszik. Mit tehet ilyenkor? "Lejjebb adja az igényeket", hát persze, mert ez így működik! És elkezd odamenni olyan nőkhöz, akikhez a büdös életben nem fog vonzódni. Mert ezt jelenti az igények leadása. Fel kellene fogni, hogy a legtöbb férfi nem azokat a nőket veszi célba, aki túlteljesíti a szempontrendszerének nem különösebben hosszú listájának
elemeit, hanem azokat is, akik éppen megugorják azt! Takaréklángon égő elvárásokból hova lehet leadni?
Sehova, ebből lesznek aztán a frusztráltsággal teli, naphosszat veszekedésbe torkoló, szexmentes "kapcsolatok", amik rosszabb esetben addig fajulnak, hogy bántalmazás lesz a végük. Mármint testi értelemben, mert a lelki bántalmazás az mindkét oldalról állandóvá válik. 27 éves vagyok, idáig egyetlen kapcsolatom volt, az is kemény 3 hónapos. A nőhöz nem tudtam vonzódni, de természetesen azt kellett hazudnom, hogy milyen szép, meg mennyire vonzó. Mellette még a szar is büdös volt nekem. Egy idő után nem tudtam elviselni sem ("egy idő" alatt érts úgy két hetet), kezdtem elhanyagolni, az egész "kapcsolat" a veszekedésekről szólt máris. Megpróbálkoztunk a szexszel. Elmaradt részemről az az öröm, hogy végre nem leszek szűz; helyette annyi volt bennem, hogy túlesek ezen is, egy kényszerű rossz lesz. Nem estem túl. Ki volt zárva, hogy felálljon. Az egész nap legélvezetesebb része az volt, amikor hazaautóztam és fellélegeztem, hogy mára ennyi volt belőle. Mondjuk ez egy minősített eset, mert szellemileg sem illettünk össze, de ez jutott nekem.
Na, szóval ez az egyik eset. A másik pedig az, hogy nőgyűlölővé válik az ember és onnantól kezdve megszűnik minden ilyen problémája. Ők az okosabbak, ők csinálják jól.
"A fiú, aki semmiről nem tehet, csak kibszott vele az élet rendesen, megelégeli, hogy a számára vonzó nők emberszámba se veszik. "
Bocsi, de ilyen nincs. Ha valakit EMBERSZÁMBA sem vesznek, arról tehet.
Az pedig egy jellemhiba, ha valaki komolyan gondolja azt, hogy vele kib.aszott az élet, és ez örökre meghatározza. Persze, csak a körülények áldozata, nem tehet semmiről a kis tündérbogár... Aha.
Igen, az első egy-két visszautasításnál még elgondolkoztam, hosszasan elemeztem, hogy mit ronthattam el. Tanultam is belőlük. Ezen tapasztalatokkal felvértezve próbálkoztam 1-2 lánynál (18-22 éves voltam ekkoriban). Aztán amikor társkeresőkre merészkedtem és a merítés nem egy-két mintavételt jelentett, hanem százas nagyságrendben érkezett válaszként a nagy büdös semmi, akkor kikértem mások véleményét is. És rájöttem, hogy itt én már sok mindent nem tudok tenni. Dettó ugyanez a munka és az anyagiak terén, akármit csinálok, mindig jön valami, ami lenulláz és megint kölcsön kell kérnem valakitől. Meg alapból, hogy diplomával végzek 8 általánosos munkát (vagy épp vagyok munkanélküli), amióta először dolgozni kezdtem.
Sokak nem értik azt sem, hogy vannak olyan emberek, akik teljesen érthetetlen módon, természetüknél fogva szerencsétlenek. Akik kilépnek az utcára és BUMM!, érkezik az áldás az égből egy adag galambszar képében a nyakukba. Na most ezen a ponton én is elgondolkozok, hogy nem velem van a baj, hanem létezik sors. Mert már pusztán a nagy számok törvénye alapján is normális állásomnak, legalább fél milla megtakarításomnak és boldog párkapcsolatomnak kellene lennie. Ehhez képest 4 műszakban dolgozok gyárban, 200 ezres adósságom és további 2,1 milla diákhitelem van, az egyetlen dolog, amit az életemben elértem -az autóm- roncstelepre fog menni, nem mellesleg 27 évesen szűz vagyok még mindig. Vagy a petting szüzességelvesztésnek számít? Na mindegy, a lényeg talán lejön. Én vállalnám azt a szerepet, hogy a sors prostija vagyok és végigszopom az életemet, csak ugye a kürva busásan meg van fizetve, én meg mindig a rövidebbet húztam, amióta az eszemet tudom.
Egy rossz döntést elismerek, az pedig az egyetem volt. Az tönkre is tette az életemet. Ebben az egyben valóban hibás vagyok, és ha visszamehetnék az időben, azt a 4 évet megspórolnám. Letehettem volna helyette a C-s és D-s jogsit és azóta buszt vezethetnék, amit már akkor is akartam, csak anyámék unszolására inkább befejeztem az egyetemet. Ezzel annyi a bökkenő, hogy az időutazásra nincs lehetőség. Vagyis voltaképpen van, mert azzal, hogy létezel, már a jövőbe időutazol folyamatosan, de negatív irányban nem megoldott. És most, hogy tényleg elkezdhettem volna a jogsikat, jött ez a mesterségesen keltett tömegpánik, és a tanfolyam is leállt.
Viszont a közhiedelemmel ellentétben soha nem írtam oda egyetlen társkeresős levél végére sem, hogy "egyébként nem azért írtam, hogy válaszolj, csak unatkoztam és teszteltem a rendszert, ez valójában csak egy spam". Azt viszont ennél többször írtam oda, hogy "várom válaszod". Spoiler: még jó, hogy azóta vettem levegőt. Úgyhogy nem, ebben nem vagyok hibás érzésem szerint. Még egyszer mondom, százas nagyságrendről beszélek, nem egy maréknyi elküldött levélről vagy jobbra húzásról.
Mert ő egy nagyképű nő, igaz válaszai szrt se érnek, de az ilyenek alá adják a lovat az oldal feministái.
Az egyetlen női komment ami ér is valamit ezen a 3. oldalon az #33-as.
"Na, szóval ez az egyik eset. A másik pedig az, hogy nőgyűlölővé válik az ember és onnantól kezdve megszűnik minden ilyen problémája. Ők az okosabbak, ők csinálják jól."
Egyetértek. Nekem én is megelégeltem a tinder és a való élet lányait, nem kell akkor nem kell. Nem írok ki a homlokomra semmit, megfektetem akit meg kell, de h én érzelmet bármelyik irányába? Soha többet. Önzők, önös érdekek alapján cselekszenek, aki nekik épp nem kell, az lúzer, nyomorult minden. Most ilyen emberek alá tegyen férfi "életet"? Bmw-t, új házat, jómódot, és még kigyúrt testet is? Teszek, nem probléma, de ott nem kell lazulni hosszútávon, mert mindegyik nő eldobandó. Emberi értékük nulla, s azért mert "nem vagyunk egy szinten" a jelmondatuk. Ebben igazat adok, nektek (99%+) nincs meg a több 10 éves küzdelem a javakért, a sportért, az elismerésért, s ezt ingyen szeretnétek 0 tudással. Belelehet szagolni, azt takarodni utána, szóval jól csinálja a top20%-nyi menőmanó is, csak ideig óráig, különben ellopják az összes életerőt, érzelmet, pénzt (válás) a férfitől. mgtow. Ez a megoldás, lekell őket pottyantani nagyívben, s minden probléma megoldódik. Nekik pénz kell, neked társ. Társat nem tudnak biztosítani, de te pénzt igen (vagy elérheted). Pénzt nem lehet venni, pnát meg igen, sőt pnát csak venni lehet, most mind1 h vacsorának nevezzük, nyaralásnak, vagy autónak, vagy készpénznek egy összegben. Érzelmekről beszélni nem lehet nők részéről, mert önmagukat szeretik, meg max az élethelyzetet amit a "férfi" biztosít. Tehát ha sokáig hordja az orrát a magasban, akkor könnyen földre kerül, mert ha elmúlik a "szépsége", akkor marad a sex és newyork meg a macska vmi 30m2-es lyukban, azt jó lesz az. Csak elvárás van, hozzátett érték meg erősen deficites. Nem kell bepróbálkozni és nem lesz probléma. Sőt megnézni sem, mert onnantól elkönyvel egy like-nak, mert hát önmagát szereti, minden ide vezet. Megtetszik vmelyik, katalógusból választani és kész. Nem lesz akkor mellveregetés (felsőbbrendűségi önimádat), lenézés, másik emberek semmibe vétele, stb.. Egyébként első a bmw-s manusz, második az ügyvéd, harmadik a politikus, negyedik a herceg, és így tovább addig ugrálnának a hipergámok, amíg csak tudnak, de hála isten az idő közbeszól 30-35körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!