Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért szeretik megalázni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért szeretik megalázni a náluk bepróbálkozó férfiakat?

Figyelt kérdés
Azt el tudnám fogadni, ha nem tetszem, vagy van barátja, de azt nem értem, miért kell az összes barátnőnek szétkürtölni és röhögni, hogy mekkora lúzer. Közben meg hirdetik az igét, hogy aki nem megy oda a neki tetsző lányhoz, az a lúzer. Most mi van? :D
2020. ápr. 14. 10:30
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
66%
Mert a nők szeretnek belerúgni mindenkibe aztán itt osztani az észt, hogy mekkora lúzerek a férfiak.
2020. ápr. 14. 13:55
 22/49 anonim ***** válasza:
33%

Átlagos fiú vagyok, de elég alacsony 167 centi, 64 kiló.

És még se colt számomra soha elérhetetlen egy 10/10-es lány se. Szimplán pozitív kisugárzás kell+az erőltetett szia, mizu? ismerkedést hagyni. Tényleg pancser dolog. Jó beszélőke kell és mosoly, és bármelyik lányt megtudod nyerni.

2020. ápr. 14. 14:20
 23/49 anonim ***** válasza:
23%
Ez részükről a próba része. Ha ezt kibírja a pali, akkor szabad az út. (F)
2020. ápr. 14. 19:56
 24/49 anonim ***** válasza:
100%
Ízlés kérdése: engem ha megaláz egy nő, akkor részemről kuka. Érett nők nem játszmáznak. Lehet valakit úgy is próbára tenni, hogy nem alázzuk meg.
2020. ápr. 14. 20:15
 25/49 anonim ***** válasza:
68%
A magas labdát magasan kell visszadobni. ;)
2020. ápr. 14. 21:44
 26/49 anonim ***** válasza:
76%
#25: Egyet értek. Egy haverom egy buliban egyszer visszaszólt egy ilyennek, látni kellett volna a csaj fejét, üvegházként tört össze az egója. Ez kell a ribizliknek, hogy megtanulják hol a helyük.
2020. ápr. 14. 21:52
 27/49 anonim ***** válasza:
32%

# 26

Vicces volt, amikor velem próbálta 1-2 ilyen selejt ezt. Ők is azt hitték, hogy majd összetörik az egóm, "letörik a szarvam", közben csak jót röhögtem, továbbra is jogosan magas lóról. :)

Ahogy az előző válaszomban megmondtam: ha megaláztam nálam próbálkozó férfit, arra mindig jó okom volt. Udvarias, normálisan viselkedő emberekkel nem tettem ilyet.

2020. ápr. 15. 15:48
 28/49 anonim ***** válasza:
66%

#27: Pff... "Jogosan". Meg te aztán biztos nem.

Remélem dagad a már amúgy is nagyra hizlalt női egód akkor. Ügyes vagy :)

2020. ápr. 15. 16:26
 29/49 anonim ***** válasza:
24%
Alsóbbrendű, életképtelen kis vackok nem hízlalják az egómat. :)
2020. ápr. 15. 16:59
 30/49 anonim ***** válasza:
65%

Annak a véleményed szerint "alsóbbrendű, életképtelen kis vacaknak" ugyanúgy megvan az anyja, apja, akik szeretik, és jogosan képelnének fel téged, amiért így beszélsz a fiukról.

Annak az embernek valószínűleg ugyanolyan boldogságai és nehézségei vannak az életben mint neked, csak esetleg a genetika miatt jobban elbánt vele az élet, de ugyanúgy boldogságot szeretne találni, amit persze úgyse fog, pont az ilyen egómanó nők miatt mint te is, akik még jobban leépítik az önbizalmát.

Szerintem neked nem az a bajod, hogy "mit képzel bmw-s gyúrós pityu, hogy bunkón közeledik" (az alá lehet még be is feküdnél), hanem hogy a szemüveges szomszéd pisti mit képzel, hogy egyáltalán hozzád mert szólni. Mert általában ez szokott lenni, ajánlom figyelmedbe a 21-es kommentet is.

Valójában az alsóbbrendű mindenkinél, aki magát felsőbbrendűnek hiszi bárkinél - ebben az esetben te.

2020. ápr. 15. 17:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!