Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért szeretik megalázni a náluk bepróbálkozó férfiakat?
Mondom az okokat. Én már kinőttem ezt a korszakot, már sajnálom őket, de élénken emlékszem.
1. Nem vagytok egy szinten. Ehhez kell értelmi/érzelmi intelligencia, hogy meg tudd határozni, kivel vagy egy szinten, egyáltalán mi a te szinted. Mikor a kereken 55 kikós, nyúlfogú pc mágus próbálkozik egy nagyon csinos lánynál, vagy mikor a "hazamegyek-gépezek-eszek-alszok-suli" életvitelű pasi egy ambíciózus, életimádó csajnál, az igenis "vicces" (szánalmas).
2. Szánalmas a szöveg. És igen, a szerintetek normális "szia szabad ismerkedni" az szánalmas.
4-es: van igazság abban, amit írsz. Kb. annyi, hogy okos ember azért próbálja felmérni, hogy a másik fél hogyan viszonyul hozzá. Azt szándékosan nem írom, hogy kb. ki hányas kategória, mert nem mindenkinek ugyanaz a fontos, nem mindenkinek tetszik ugyanaz, és - már bocsánat - de egy szép nő sem kötelezően felületes, nem biztos, hogy neki egy bájgúnár kell.
Ami viszont a stílust illeti, amivel előadtad itt a mondanivalódat... Azt gondolom, attól, hogy valakit a sors szebb külsővel áldott meg, még nem felsőbbrendű. És az ilyen kínos szituációk kezelése nem a megalázás, kiröhögés, szemforgatás, hanem kedves, de határozott elutasítás. Pláne, ha olyasvalaki próbál hozzád közeledni, akivel elvileg jóban vagy. Ha valakivel szóba elegyedsz, de közben úgy érzed, leereszkedsz hozzá, akkor szerintem inkább ne tedd! Megkíméled magad tőle, őt meg magadtól. Szociálisan érett ember nem mond olyat az embertársára, hogy "nyomi".
Kérdező: azok a nők, akik szeretik megalázni a bepróbálkozókat, azok annyit is érnek. Hidd el, egy csomó kedves, rendes nő mászkál a nagyvilágban! Ne ezek alapján ítélkezz a teljes női nemről!
Aki ok nélkül alázza meg a közeledő srácot, férfit azt én is elítélem, mert legalább megpróbálta, nem kéne "mert megtehetem" alapon belerúgni.
Viszont, ha valaki röhejes vagy bunkó módon közelít, azt igenis elmesélem a barátnőimnek egy jó nevetés reményében.
Nem vagytok egy szinten.. :D Ez jó!
Ok, mondjuk tételezzük fel, hogy vannak vékony nyúlfogú egyének, de akik nem vékony nyúlfogúak és az életvitelük nő híján annyiból áll, hogy elszórakozza az idejét kockulással? Azok miért nem jönnek be? Mondjuk otthon még gyúr, mert van otthon 1-2 súlyzó esetleg egy többfunkciós kondigép.
Én dolgozom, nincs nőm, tehát a sulit kiváltotta a munka, a nőt kiváltotta a kockulás. Kockulás helyett gondolom ilyen extrém sport vagy akármilyen sporttevékenység lenne számotokra a nyerő. Rendben.
A lány mit csinál bulin, konditerembe járáson és suli/munkán kívül? Csak úgy kérdem! Műkörmös után megy állatmenhelyre, vagy segít a máltai szeretetszolgálat ételosztásánál?
Szerintem maradjunk annyiban, hogy a külső fog meg mindenkit. Ez, hogy azért nem, mert az életvitele unalmas szerintem csak belemagyarázás. Nyilván vannak nagyon extrém esetek, de ez még nem az extrém kategória.
Az emberek viszonylag jelentos reszenek van ismerose boven. Tehat nem akar ismerkedni vadidegenekkel, akik direkt randizasi cellal kozelitenek fele. Nemcsak veled, hanem Belaval meg a Joskaval sem. Ezek keretlen leszolitgatasok szerintem legalabb annyira bosszantoak lenni, mintha spammelned a postafiokjat. Nem is feltetlenul neked szol, ha durvan ajtot mutatnak, inkabb a hagyjon mar beken mindenki, senkivel nem akarok ismerkedni. Az persze mas lenne, ha a no mar kinezett maganak es jelezte is feled, de nyilvan nem ez volt a helyzet, tehat keretlenul mentel oda.
Ha lenne egy kis eszed, akkor mar reg rajottel volna, hogy a nok utaljak az ilyen szituaciokat. Ellenben odaig meg vissza vannak a spontan ismerkedesert. Nyilvan ehhez kifinomultabb viselkedes kell, mint a "szia. Jossz tancolni?", de ott mar van lehetoseged megmutatni, mit tudsz. Kreativitas. A leszologatos ismerkedos emberkek nagy resze pancser. Amelyik nem, arrol meg mar messzirol latszik es a no alig varja mar, hogy odamenjen hozza, akarmilyen dumaval. A te dumad sem lehet akkora, hogy hanyatt essenek tole, hiaba egyedi. Empatiad se nagyon van. Megis mitol lenne ez a fajta viselkedesforma sikeres? Es miert panaszkodsz, ahelyett, hogy valtoztatnal? Mert te ugy gondoltad, hogy igy kell csajozni? Nagyon tevuton jarsz.
44F
Háát
csúnya férfiként szerintem nem kell azon csodálkozni, ha a nagyon szép lányok elküldenek. Gondolom nem a csúnyácskábbakra/átlagosakra írtál. Egy nagyon szép nő nem csodálom ha viccesnek tartja, ha a tipikus “lúzeralkat” írkál nekiy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!