Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Huszonévesen mennyire nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonévesen mennyire nehéz elfogadni, hogy valaki soha nem fog kelleni a nőknek és élete végéig egyedül marad?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 7. 20:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
89%
De miert csőd az èleted? Nemértem...
2020. ápr. 7. 23:58
 42/87 anonim ***** válasza:
17%
Mi a szar? Huszonegynéhány évesen mi az hogy feladjátok meg beletörődtök? Most kezdődik az igazi élet.
2020. ápr. 8. 06:12
 43/87 A kérdező kommentje:
#36: Soha nem volt barátnőm. Sőt nem is beszélgettem soha egyetlen egy lánnyal sem. Ha a lány barátnője mutogatott nekem ,hogy menjek már oda annyira megijedtem és elszégyelltem magamat,hogy elmenekültem.
2020. ápr. 8. 07:14
 44/87 anonim ***** válasza:
89%
Hát akkor ismerkedj interneten.
2020. ápr. 8. 10:37
 45/87 A kérdező kommentje:
Ott is próbáltam de nem ment. Vagy nem írtak vissza vagy ha igen akkor leírták szépen és világosan,hogy nem érdeklem őket. Egyszer fordult elő,hogy egy lány magától írt rám de valamiért pár nap múlva eltűnt.
2020. ápr. 8. 11:03
 46/87 anonim ***** válasza:
96%

"Engem a szex nem érdekel, ne értsd félre de pont ez az utolsó ami engem érdekel."

Hát ez a gond, lehetsz akármilyen ronda lesz nőd, de ahhoz úgy kell hozzaallni hogy a szex érdekel és nagyon is. Egy nőt lekell vadászni, ha önmagadtól nem vagy figyelemfelkeltő. De te balf() sz is vagy ezért nem lesz.

Ha igényeid is vannak mint nekem, akkor olyan mint a lottó... Vagy bejön vagy nem, ha külsőre nem jössz be a másiknak akkor vagy, vagy. Ami sok pofonnal fog járni... Azt tanácsolom nézd meg magad a tükörben, lődd be kB. ki hozzádvalo (ezalatt nem azt értem hogy a lánynak ugyanolyan álla, orra, fülének kell lenni) ha azok nem kellenek, akkor próba 🍒.

Én nehezen fogadtam el, nagyon nehezen. Nekem az segített, hogy néztem ki viszonylag elfogadhatónak (vagy jóképűnek talán egyeseknek), és jelenleg a legrondabb embernek a földön. Szóval megtapasztaltam azt milyen a nők felszinessege és csak a külső miatt viselkednek velem így úgy amúgy... És már nem érdekelnek.

2020. ápr. 8. 14:07
 47/87 A kérdező kommentje:
Azért vagyok balf,asz mert nem a dugásra megyek elsősorban? Érdekes..
2020. ápr. 8. 15:50
 48/87 anonim ***** válasza:
85%
Én is így éreztem, és hopp jött hozzám valaki :O
2020. ápr. 8. 17:20
 49/87 anonim ***** válasza:
94%
#48 hozzám miért nem jön??
2020. ápr. 8. 17:21
 50/87 anonim ***** válasza:
95%
Ja azért vagy az kérdező, ha nincs "kémia" akkor nem lesz párod ha a csaj kezdeményez se. Nekem volt ilyen is pár, ha nem lépsz férfi módra akkor hiába tetszel neki, megunják. Egy lányt nem az eszeddel vagy a sziveddel fogod megfogni, hanem a farkaddal. Ez alatt azt értsd hogy egy kanos üzemmodba kell kapcsolni (egészségesen ez alap) magyarán a szexre kell menni, akkor leszel úgymond ferfias, amikor pörög benned a tesztoszteron, gondolom volt ilyen már, tudod hogy máshogy viselkedik az ember, ösztönösebben, állatiasabban, de különben jó leszel csak barátnak.
2020. ápr. 8. 18:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!