Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonévesen mennyire nehéz elfogadni, hogy valaki soha nem fog kelleni a nőknek és élete végéig egyedül marad?
"Engem a szex nem érdekel, ne értsd félre de pont ez az utolsó ami engem érdekel."
Hát ez a gond, lehetsz akármilyen ronda lesz nőd, de ahhoz úgy kell hozzaallni hogy a szex érdekel és nagyon is. Egy nőt lekell vadászni, ha önmagadtól nem vagy figyelemfelkeltő. De te balf() sz is vagy ezért nem lesz.
Ha igényeid is vannak mint nekem, akkor olyan mint a lottó... Vagy bejön vagy nem, ha külsőre nem jössz be a másiknak akkor vagy, vagy. Ami sok pofonnal fog járni... Azt tanácsolom nézd meg magad a tükörben, lődd be kB. ki hozzádvalo (ezalatt nem azt értem hogy a lánynak ugyanolyan álla, orra, fülének kell lenni) ha azok nem kellenek, akkor próba 🍒.
Én nehezen fogadtam el, nagyon nehezen. Nekem az segített, hogy néztem ki viszonylag elfogadhatónak (vagy jóképűnek talán egyeseknek), és jelenleg a legrondabb embernek a földön. Szóval megtapasztaltam azt milyen a nők felszinessege és csak a külső miatt viselkednek velem így úgy amúgy... És már nem érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!