Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyit számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyit számít a nőknek, ha egy férfi egyedül él, és nem lakótársakkal, szobatárssal vagy koliban?

Figyelt kérdés

Van egy félénk, szűz de nagyon szép 21 éves, vékony lány akivel már ismerkedek egy ideje neten, de elég langyi bangyi volt a vonzalma irántam + az ország másik végén lakik. Viszont tudott róla, hogy Budapestre fogok költözni nem sokára. Amikor közöltem vele, hogy pontosan mikor, tehát most júniusban fogok költözni, akkor is csak annyit írt vissza flegmán, hogy "és mihez kezdjek ezzel az információval?", tehát ilyen full érdektelen volt. Aztán valami olyasmit írtam vissza erre, hogy "csak mondom, hogy teljesen egyedül fogok bérelni egy legénylakást Pesten, nem lesz szobatárs, nem lesznek lakótársak, meg semmi ilyesmi. Semmilyen zavaró tényező nem lesz. Ide bármikor jöhetsz és akkor és úgy szeretkezhetünk, ahogy és amikor csak akarunk". És erre meg, varázsütésre teljesen megváltozott az érdeklődési szintje. Tetszett neki a szex ötlete is. És így már innentől teljesen másként tekintett rám, igazi férfi voltam a szemében.

Tényleg ennyire előny lenne a nők szemében, ha egy férfi legalább egy saját albérletre meg tudja keresni a pénzt? Tényleg ennyire hozzá vannak szokva a sok lúzer lakótársakkal élő pasikhoz, akik mellett alig lehet magánélete? (A mamahotel lehetőségét direkt nem is említettem, csak azért, hogy a kérdésből kitűnjön, hogy azokra a férfiakra vonatkozik akik már nem "anyuci pici fia", csak csóró ahhoz, hogy saját lakhatása legyen)

2018. ápr. 17. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

ja számít.

de mit vársz? elmegy egy idegenhez dugni? nagyon félénk lehet, meg "szűz" ... vicces

2018. ápr. 17. 10:19
 2/5 anonim ***** válasza:
21%

Hogyne számítana ember.

Lakótársakkal 25 felett lakni már extrém gáz,egy férfinek külön kell élnie,tök mindegy albi nem albi akkor is egyedül kell laknia.

Nekem van egy ismim 38 éves és lakótársakkal lakik ráadásul műszaki vonalon van,extrém szánalmas,nem is sok nő kopogtat nála nem csodálom.

2018. ápr. 17. 10:21
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

"és mihez kezdjek ezzel az információval?"

Na nem azé de egy ilyen reakció után lehúztam volna a wcn a kislányt...

2018. ápr. 17. 10:25
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
ELMONDOM mi játszódott le a fejében,nem az amit te írsz.Arra gondolt egyből,hogy ez tuti jó lesz,lesz egy papucs akihez feljárkálhatok,elvisz erre- arra,lesz teríts meríts,mások nem zavarnak,és amilyen nyámnyíla úgy fogom pénzzel lehúzni ahogy csak akarom.Véletlenül se a szex érdekli veled.
2018. ápr. 17. 10:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Fel akar költözni hozzád Bpre, hogy megcsinálja a szerencséjét, majd lelépjen..

Sosem mondunk olyat senkinek, hogy ide bármikor jöhetsz.

21 éves, biztos le akar lépni otthonról, imádná Bpt, önállósodna, valaki(akivel meg amúgy is kavar) eltartaná.. erre gondolt és ezért lett lelkes.

Ilyen kevés ésszel felnőttként.. hogy mondhatsz olyat egy szinte idegennek, hogy ide bármikor jöhetsz? Te aztán nagyon következetlen vagy.

2018. ápr. 17. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!