Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonévesen mennyire nehéz elfogadni, hogy valaki soha nem fog kelleni a nőknek és élete végéig egyedül marad?
#17: És akkor mi van? Fogyatékos vagy, hogy néhány helyesírási hibával már nem is tudsz elolvasni/értelmezni egy szöveget?
Még egy óvodás is felfogná a válasz lényegét, helyesírási hibákkal együtt is, de te ezen fenn akadsz, mert másba nem tudsz belekötni.
"sietve"
45%
Jah, mindig itt lógsz, akárhányszor fellépek. És szidod a nőket.
Ismeretlen emberekről írsz gyűlölködve, de persze magadat rendes srácnak tartod.
Ez tényleg nagyon vonzó.
Kérdező, elhiheted jó pár "szerencsétlen" nő van. Borzalmasan írsz magadról, szomorú, hogy ennyire gyűlölöd magad. A szüleid bántottak? Volt itt a gyakorin egy férfi, aki hasonlóan írt magáról. Ő mondta, hogy az apja folyamatosan építette le az önbizalmát és terrorizálta.
Nekem régen annyival jobb lett volna, hogy az etikett és a kötelező illemszabályok között könnyebben mozognék, mint a "spontán" világban. Bár a mai napig sokan nagyon modorosnak tartanak, ami nem tudom mennyire jó vagy rossz. Én szeretem, csak így tudok viselkedni. És nem azért, mert "muszáj lenne", hanem mert ezt érzem helyesnek. Persze ha valaki bunkó, onnantól elásta magát előttem és onnantól kezdve keresztülnézek rajta kis túlzással. Ami tudom, kicsit gonoszság.
Kicsinyes és primitív "bosszú", csak azért mert olyat írt ami neked nem tetszett vagy sértette az önérzetedet.
Jól elvagyok, bár az is igaz, hogy én szándékosan nem nyitok a másik nem felé. Arra jutottam, hogy egyedül sokkal gondtalanabb életet lehet élni, mint párkapcsolatban. Nem kell alkalmazkodni, részben a szabadságodról lemondani a kapcsolatért, nem tartozol senkinek elszámolással, és nem kell félned attól, hogy hülyére vesznek. Egy rakat plusz problémától megkíméled magad.
Ennek az életformának is vannak nehéz pillanatai, de még így is ez a jobb.
Attól függ,milyen ideológiát gyártasz a dologhoz.Három lehetséges alternatívát tudok ajánlani.
1.Legyél incel. El kell hitetned magaddal,hogy a nők gonoszak,pénzéhesek,kizárólag alfákat akarnak,stb.További tippeket találsz a fórumon.
Előnye:Nem kell felelősséget vállalnod az életedért.
Hátránya:70 évesen is itt fogsz epét hányni a nőkre.Folyamatos megerősítést igényel a többi vesztestől.
A dolog előfeltétele,hogy legyél kellően gyáva,vagy hülye,különben nem fogod tudni elhinni a dolgot.
2.Hivatkozz a genetikára.Alacsony vagyok/kicsi a f***om/ronda vagyok,etc.
Előnye:Itt sem kell felelősséget vállalnod,hiszen "ezt dobta a gép".
Hátránya:A valóság időnként szembe fog jönni veled(csúnya férfi barátnővel),ez megbillentheti a világképedet.
A dolog előfeltétele,hogy tényleg nézz ki úgy,mint Quasimodo/Freddy Krueger,különben nehéz lesz elhitetni magaddal a dolgot.
3.Meggyőzöd magad,hogy szarember vagy,nem is érdemelsz társat,mindenkinek jobb így,satöbbi.
Előnye:Viszonylag gyorsan beletörődsz a dologba.
Hátránya:Nincs senki,akire áttolhatnád a felelősséget.Az életed többi területére is rossz hatással lesz.Idővel magad ellen fordulsz.
A dolog előfeltétele,hogy alapból megtört ember legyél.
Nem gúnyolódom,csak a tényeket közöltem.Nyugodtan pontozzatok csak le.
Rám ez sajnos mind igaz, mégsem vagyok/leszek incel. Persze az már más kérdés, hogy mások annak tartanak, de hát... apám melegnek tartott egy darabig, anyám meg drogosnak, mégsem voltam egyik sem soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!