Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Huszonévesen mennyire nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonévesen mennyire nehéz elfogadni, hogy valaki soha nem fog kelleni a nőknek és élete végéig egyedül marad?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 7. 20:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:
100%
Ezvan. Ezjutott. Abba kell bízni hogy ha van ikyen hogy következő élet akkor abba lessz szép barátnőd egy életre.
2020. ápr. 7. 22:17
 32/87 A kérdező kommentje:
Az első egyáltalán nem igaz rám. Viszont hosszú évek óta mondogatom magamnak minden nap akár százszor is,hogy úgysem lenék jó a lányokhoz, mások sokkal jobbak nálam, nem vagyok hozzájuk való stb, így mára majdnem kiöltem magamból minden vágyat irántuk. Nem tudom már elhinni és elfogadni sem ha érdekelnék valakit, azt meg főleg nem amikor azt mondják,hogy sokkal több van bennem.
2020. ápr. 7. 22:20
 33/87 anonim ***** válasza:
88%
Ezt teszik a nők. Mert ők"TÖKÉLETESEK" ezért kell bekatanjunk.. és mindenféle hülyeséget megetetnünk magunkal magunkról minden hibát kitalálva. Aztán közbe meg egy dologrol van szó a "NŐK" IGÉNYEIT LEHETETLEN KIELEGITENI! A mesébe élnek. Átlagfeletti kell nekik mindenben. A pokol létezik. Itt van a földön.
2020. ápr. 7. 22:25
 34/87 anonim ***** válasza:
24%

Edricus:Rád ez mind igaz(lásd 1.-es pont),de nem vagy incel?!Kb. azt is mondhatnád,hogy ugyan gyűlölöd a zsidókat,hiszel az árja faj felsőbbrendűségében és különben is Heil Hitler!,de nem vagy náci.

Kérdező:Nem állította senki,hogy bármi is igaz rád.Azt kérdezted,mennyire nehéz elfogadni a dolgot,ehhez kínáltam tetszőleges ideológiákat.Látom,te a hármast (öngyűlölet) választottad.Szíved joga gödröt ásni saját magadnak,de jobban járnál,ha felkeresnél egy pszichológust.Idővel a depresszió maga alá fog gyűrni és felkötöd magad a radiátorcsőre.Persze a te életed,a te döntésed.

2020. ápr. 7. 22:49
 35/87 anonim ***** válasza:
80%

Jó, akkor az 1.pont nagyrésze nem, egyedül a gyávaság része. De én minden téren gyáva voltam mindig is, azonosulok is a gyáva karakterekkel (Gyáva Oroszlán az Óz-ból, Mr.Gold a Once Upon a Time sorozatban, Moe Syzlak stb.)

Ha a gyávaságot nem említi meg a lista elkészítője, akkor simán kihagyható lenne, de hát a gyávaság mindig is velem volt. Bár általában jól tudom leplezni, amíg le nem dönt a pánikroham.

2020. ápr. 7. 23:02
 36/87 anonim ***** válasza:
87%
Soha nemisvolt nőtök? Nemkeféltetek még? Csók? Szűzek vagytok?
2020. ápr. 7. 23:12
 37/87 anonim ***** válasza:
100%

De volt, csak fiatal voltam, sok hibát követtem el, ráadásul nem is illettünk össze valószínűleg.

2020. ápr. 7. 23:15
 38/87 anonim ***** válasza:
94%

#36 Nem. Nem. Nem. Igen.

38 F

2020. ápr. 7. 23:16
 39/87 anonim ***** válasza:
0%

Edricus késő van,fáradt vagyok és úgy látom,te is.

Szó szerint azt írtam:Ahhoz,hogy el tudd hinni az incelek nőgyűlölő ideológiáját gyávának,vagy ostobának kell lenni.Az összes pont nem lehet rád igaz,mivel vagy vállalod a felelősséget az életedért ,vagy nem.Vagy másokat hibáztatsz,vagy saját magadat.

Önbizalomhiányos vagy,ugyanúgy,mint a kérdező.Ha nem is akarsz változtatni a dolgokon,akkor legyen neked,elfogadom,hogy gyáva is vagy,mert félsz a változástól.Hosszútávon saját magadat szivatod meg.Szuverén jogod,csak nincs értelme,de ahogy a kérdezőnek is írtam,a választás joga a tied.

2020. ápr. 7. 23:19
 40/87 anonim ***** válasza:
93%

Én magamat hibáztatom, tudom, hogy a saját hibáim következménye az, hogy az életem egy csőd. Ahogy most is vállalom, hogy tényleg fáradt voltam és nem olvastam elég figyelmesen.

2020. ápr. 7. 23:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!