Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonévesen mennyire nehéz elfogadni, hogy valaki soha nem fog kelleni a nőknek és élete végéig egyedül marad?
Edricus:Rád ez mind igaz(lásd 1.-es pont),de nem vagy incel?!Kb. azt is mondhatnád,hogy ugyan gyűlölöd a zsidókat,hiszel az árja faj felsőbbrendűségében és különben is Heil Hitler!,de nem vagy náci.
Kérdező:Nem állította senki,hogy bármi is igaz rád.Azt kérdezted,mennyire nehéz elfogadni a dolgot,ehhez kínáltam tetszőleges ideológiákat.Látom,te a hármast (öngyűlölet) választottad.Szíved joga gödröt ásni saját magadnak,de jobban járnál,ha felkeresnél egy pszichológust.Idővel a depresszió maga alá fog gyűrni és felkötöd magad a radiátorcsőre.Persze a te életed,a te döntésed.
Jó, akkor az 1.pont nagyrésze nem, egyedül a gyávaság része. De én minden téren gyáva voltam mindig is, azonosulok is a gyáva karakterekkel (Gyáva Oroszlán az Óz-ból, Mr.Gold a Once Upon a Time sorozatban, Moe Syzlak stb.)
Ha a gyávaságot nem említi meg a lista elkészítője, akkor simán kihagyható lenne, de hát a gyávaság mindig is velem volt. Bár általában jól tudom leplezni, amíg le nem dönt a pánikroham.
De volt, csak fiatal voltam, sok hibát követtem el, ráadásul nem is illettünk össze valószínűleg.
Edricus késő van,fáradt vagyok és úgy látom,te is.
Szó szerint azt írtam:Ahhoz,hogy el tudd hinni az incelek nőgyűlölő ideológiáját gyávának,vagy ostobának kell lenni.Az összes pont nem lehet rád igaz,mivel vagy vállalod a felelősséget az életedért ,vagy nem.Vagy másokat hibáztatsz,vagy saját magadat.
Önbizalomhiányos vagy,ugyanúgy,mint a kérdező.Ha nem is akarsz változtatni a dolgokon,akkor legyen neked,elfogadom,hogy gyáva is vagy,mert félsz a változástól.Hosszútávon saját magadat szivatod meg.Szuverén jogod,csak nincs értelme,de ahogy a kérdezőnek is írtam,a választás joga a tied.
Én magamat hibáztatom, tudom, hogy a saját hibáim következménye az, hogy az életem egy csőd. Ahogy most is vállalom, hogy tényleg fáradt voltam és nem olvastam elég figyelmesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!