Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonévesen mennyire nehéz elfogadni, hogy valaki soha nem fog kelleni a nőknek és élete végéig egyedül marad?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 7. 20:33
11/87 A kérdező kommentje:
Engem a szex nem érdekel, ne értsd félre de pont ez az utolsó ami engem érdekel.
2020. ápr. 7. 21:06
12/87 anonim válasza:
Régen úgy volt hogy nőt nem nehéz találni csak megtartani nehéz. Most úgyvan hogy nehézvtalálni is es megtartani is. Nagyon finnyasak a mai nők megisértem hogy nehezen találsz. Lehet talàlni de mondjuk ha te átlagos vagy egy átlagos nő nemfog összejönni veled mert szok is az átlagon felülieket keresik. Te egy olyat talàlnál magadnak momdjuk te 10 ből 5 ös szinten cagy külsőre meg anyagilag vagyis egzisssszztenciálisan. Akkor te ne egy 5 ös szintűt keres nemfogsz egy olyan kánynsk kelleni vagyis kicsi rá az esély keres egy 2 es szintűt azt talàn összejön veled.
13/87 anonim válasza:
Az elején nehéz. 30-hoz közeledve ha nem is könnyebb, de valahogy már mégsem lázad úgy a lelked. Kicsit (vagy nagyon) kiégsz, és így beletörődsz... Tudod, hogy csodák nincsenek, és azt is, hogy kesereghetsz, eret vághatsz, Dunának mehetsz, teljesen mindegy, nem számít, akkor is ez van, ez volt és ez is lesz.
14/87 anonim válasza:
#12-es, hát a helyesírásodat elnézve nem meglepő, hogy VELED SZEMBEN nagyon finnyásak "a mai nők". Régen lehet, hogy még finnyásabbak lettek volna.
15/87 anonim válasza:
Mindig a helyesirassal jönnek. Telorol irok.es sietve.
16/87 anonim válasza:
Az nem mentség az igekötők szabályainak totális nem ismerésére.
17/87 anonim válasza:
Bocsánat, nem igekötők. Én meg álmos vagyok. A hibád az, hogy olyan szavakat írsz egybe, amelyek sosem tartoztak sem jelentéstanilag, sem nyelvtanilag össze. ISMÉTLŐDŐ TÍPUSHIBÁID vannak, sutyerák! Arra nem mentség a telefonról sietve írás.
18/87 anonim válasza:
#16 megint sikerült meglátnod a lényeget -.- te egyik kérdésnél sem bírod ki, hogy ne offolj??
19/87 anonim válasza:
Hidd el sokan élik le az életüket egyedül.
Nem jut ki mindenkinek a jóból. Ahogy milliomos családba sem születik mindenki
20/87 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne kérdező, mert így vagyok vele én is. Szeretnék feleséget, de nem olyan külsővel születtem, mint ami a nőknek kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!