Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek amikor nekem kin végighallgatni hogy ö miket takarit meg felujit stb?
Alapvetöen pörgös életem van es mindig el vagyok havazva.
Probalok ismerkedni stb es ugye màsok ilyeneket irnak hogy most fözök vacsi, bolt, ujitas
Nekem kegyetlen kinlodas ilyeneket hallgatni
De olyan üres az egesz.
Hiaba irok ezt azt csak elmegy felette, ugy sem lat bele hisz nem együtt van az eletünk.
Ha tema van az oke.
De ilyenek miatt irogatnak hogy elmondja falat fest. Ilyen miatt minek irnak?
Es ugye illik visszairni meg erdeklödni mert különben en vagyok a bunko
28#
Szoval ö pedzegette hogy talan nem fèrnék az idejebe. Mire en irtam masoknak is hasonlo az elete mégis van parja.
En azon agyaltam hogy kifejthetnénk ezt bövebben neki kb milyen lehet a napirendje meg az enyem hogyan lenne egymasra idönk mikben tudnank közösen együttmüködni ö mivel tölti a szabadidejet ahhoz tudnék e kapcsolodni vagy ö hozzam miben tudna stb. Hogyan müködhetne együtt ö miket tervezne parkapcsolatban bnövel hogyan kepzeli el. Stb
Igy ertettem hogy nekem jo kis tema lett volna meg ertelme is erröl beszelni.
De neki be kellett vagnia hogy pizzat rendel en miket szoktam szeretek enni..
Nah szoval.
Örülök a kerdesnek ez jo kerdes volt vàlaszado :)
27#
Igen ez is megy pont. Azaz tipli van. Ezert is tarskeresesi problema nalam.
Ezt a sracot is offolom majd aztan jön a kövi hasonlo akivel majd elalszom randin. Ez nekem mar sok igy. Ezert született a kerdes. Ki kene szàllnom ebböl az ördögi körböl.
31 kommentem jac
*ö pedzegette hogy leher ö nem ferne az idömbe
Es most irt hogy ö megy fürdeni!!!
Bomba hir komolyan.
Hú, nincs könnyű természeted.
Ha ez vigasztal, valszeg ők ugyanúgy agyf.szt kapnak tőled, mint te tőlük.
Engem pár perc alatt teljesen lefárasztottál, kérdező. Ismerkedj úgy, hogy kiírod a társkeresőre, hogy milyen is vagy, mennyire fontos a munkád, illetve, hogy milyen társat keresel. Kész.
Biztos, hogy egy felnőtt nő vagy? Csak mert nem úgy viselkedsz.
Azokat peldanak hoztam fel pillanatnyi szituaciokat.
Nem arrol van szo hogy utàlnék mindenkit. Csak a jobb megertes miatt hoztam fel szituacios peldakat.
De az sem ment at akkor.
Es azok minösitenek bíràlnak pont, akik màsok lenézéséröl osztjàk az észt. Önmaguknak mondanak ellent.
Hihetetlen, hogy ezt le kell írni valakinek... de akkor vezesd esetleg te a beszélgetést! Ha te az időbeosztásáról szeretnél csevegni, akkor kérdezd arról, érdeklődj sokat. Olyan nehéz ez? Felnőtt dolgozó nő vagy, de kommunikációt nem tudsz alakítani?
Most is itt hisztiztel. Itt van a szabadidőd. Tessék a sráccal beszélgetni, hozd fel a te annyira érdekfeszítő gondolataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!