Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha minden nő elutasít?

"nagyon sok nőnél"...
Minek kell mindenkinél bepróbalkozni? Mérhetetlenül visszataszító, és csak azt mutatja, hogy semmi önismereted ninvs, azt sem tudod, milyen nőt akarsz, igazából mindegy is, csak valaki álljon már kötélnek. Előbb talán kicsit meg kellene ismerni az illetőt, és csak olyannál próbálkozni, aki legalább nyitott rá...

Tedd túl rajta magad és told tovább. Mást nem igen tudsz tenni. Ha belerokkansz lelkileg, akkor még jobban el fognak utasítani.
Jó ha van hobbid, életcélod a nőzésen kívül is.

A neten az a csoda, ha nem utasítanak el. Én kifejezetten jól nézek ki ,bejövök a nőknek, élőben nem szoktak elutasítani. De amikor neten próbáltam, ott esélytelen volt, h bármi is kialakuljon.
Egész egyszerűen az az oka, hogy élőben:
-Nem csak képet lát rólad, hanem a hangodat,illatod,mozgásod,kisugárzásod is érzékeli.
-Sokkal rövidebb idő alatt sokkal többet tud meg rólad.
-Sokkal kevesebb a konkurencia(mondjuk egy munkahelyen/baráti társaságban van rajtam kívül még 3-4 férfi/év, akik csapják a szelet az adott lánynak, míg a virtuális térben ugyanezért a nőért 30-40 férfival versenghetsz/hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!