Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem, ha minden nekem tetsző férfi elutasít?

Figyelt kérdés

A legelején mindig olyan jól indulnak a dolgok. Randik, jó beszélgetések, minőségi idő eltöltése, később a szexre is sor kerül. Az ágyban nem vagyok passzív, sőt a visszajelzések alapján egész jó. Szinte bármiről el lehet velem beszélgetni, mindig tovább tudom fűzni a beszélgetést. A külsőmmel nincs nagy probléma, a környezetem gyakran mondja, hogy szép/ csinos vagyok. Viszont akármikor találkozok egy nekem tetsző férfivel egy idő után mindegyik azt mondja, hogy nem érzik azt, hogy velem hosszú távon el tudják képzelni az életüket és hogy akkor maradjon a csak barátság extrákkal, ők többet nem akarnak. Eddig 3 pasival jártam így, sorozatban. Akikkel meg kapcsolat is volt, ők más nőkkel is flörtölgettek, smárolgattak.

Mi a baj velem??? Kérdeztem az exeket, hogy mi a probléma velem, mostmár nincs tétje a dolgoknak, elmondhatják. De nem tudtak felhozni ellenem semmi érvet. Kivéve az egyik ex, aki azt mondta féltékeny vagyok..(amikor okot adott rá)

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mi az oka, hogy a szerelem érzése nem jön...

2020. jan. 12. 11:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
Nem lehet hogy könnyen adod magad?
2020. jan. 12. 11:08
 2/20 anonim ***** válasza:
59%

Ennek 2 oka lehet.

1. A saját családodban is mindig az ilyen rosszfiúk voltak előnyben, anyukád esetleg elvált, apukád esetleg megcsalta stb, ezért ezt a mintát látod, mindig ilyen férfiakat keresel.

2. Tényleg van valami probléma a személyiségeddel, amit te alig érzékelsz. Kérdezd meg a barátaidat,hogy ők mit látnak, mi lehetne a baj. Lehetőleg olyat, aki tisztában van a szerelmi életeddel.

Te tudsz bármi olyan tulajdonságot,ami esetleg idegesítő lehet a máskk nemnek?

2020. jan. 12. 11:10
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem fogok fél évet várni, ha valaki tetszik. De nyilván nem első randik alkalmával történik meg.
2020. jan. 12. 11:10
 4/20 anonim ***** válasza:
28%
Lehet, hogy úl akaszkodónak találnak, ha azt mondta hogy féltékenykedőnek talál. De nem biztos, így látatlanban elég nehéz megmondani hol a bibi.
2020. jan. 12. 11:12
 5/20 A kérdező kommentje:
Akaszkodó sem vagyok, sőt én is utálom, ha valaki túlzottan needy. Sok lesz nekem, szeretek egyedül lenni.
2020. jan. 12. 11:16
 6/20 anonim ***** válasza:
74%

"Nem fogok fél évet várni, ha valaki tetszik. De nyilván nem első randik alkalmával történik meg."

Én is így voltam vele, aztán csodálkoztam hogy miért kosaraznak ki mindig. Aztán egyszer tényleg megkaptam hogy túl könnyen adom magam, akkor ébredtem rá.

Bár én szexig nem mentem el, de nem is ellenkeztem egyáltalán annak aki tetszett. Hiszen elvileg így lenne értelme, ha szeretsz valakivel időt elöntetni akkor megteszel mindent hogy vele lehess nem?

Hát nem, mert az emberek csak azt becsülik meg amiért harcolni kell. Ez olyan mint amikor a vidámparkban a legnagyobbat akarod lőni, hogy megkapd a macit a legfelsőbb polcról. Közben az összes többi maci ugyanolyan kínai 1000 Ft-os xar, de hát a fejedben az kevesebbet ér mert könnyebben megkaphatod.

2020. jan. 12. 11:20
 7/20 anonim ***** válasza:
75%
Így elsőre nem jön le, hogy mi lehet a gond. Lehet, hogy túl gyors vagy ilyen jellegű döntésekben.
2020. jan. 12. 11:27
 8/20 A kérdező kommentje:
6-os ez nem állja meg a helyét, amit írsz! Rengeteg ismerősöm van, akik az első randin vagy első héten már lefeküdtek egymással és összeköltözéssel, házassággal végződtek. De akivel dolgom volt, azok tisztában voltak vele, hogy nagyon válogatok és nem fekszem le akárkivel.
2020. jan. 12. 11:29
 9/20 anonim ***** válasza:
81%

Azért nem tudják veled hosszútávon elképzelni, mert eleve nem is terveznek hosszútávra. És nemcsak veled, hanem egyelőre senkivel sem. Csak dugási lehetőséget kerestek átmeneti időre. Erre utal az érvek hiánya is, a féltékeny vagy, ráadásul okkal, az meg csak egy gyenge kifogás saját maga önkritikája nélkül, de nem érv. Ezt viszont nem fogják bevallani, mert ugrik a zsákmány. Amíg nincs jobb, addig nagyon is kellesz. Egyre több ilyen pasiba fogsz botlani, erre készülj fel. Ma már nincs értéke egy normális párkapcsolatnak. Tűt a szénakazalban keresés, hogy rátalálj egyre, akivel kölcsönösen ugyanaz lesz az elképzelés.

Szóval nem hinném, hogy csak te egyedül vagy a hibás.

2020. jan. 12. 11:35
 10/20 A kérdező kommentje:
9-es! Pont most írtad le, hogy még nem jön egy JOBB!!! Ellentmondás amit írsz! Azt írtad eleve nem kell nekik hosszútávú dolog, AMÍG nem találnak egy szebbet, jobbat, okosabbat.
2020. jan. 12. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!