Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem, ha minden nekem tetsző férfi elutasít?

Figyelt kérdés

A legelején mindig olyan jól indulnak a dolgok. Randik, jó beszélgetések, minőségi idő eltöltése, később a szexre is sor kerül. Az ágyban nem vagyok passzív, sőt a visszajelzések alapján egész jó. Szinte bármiről el lehet velem beszélgetni, mindig tovább tudom fűzni a beszélgetést. A külsőmmel nincs nagy probléma, a környezetem gyakran mondja, hogy szép/ csinos vagyok. Viszont akármikor találkozok egy nekem tetsző férfivel egy idő után mindegyik azt mondja, hogy nem érzik azt, hogy velem hosszú távon el tudják képzelni az életüket és hogy akkor maradjon a csak barátság extrákkal, ők többet nem akarnak. Eddig 3 pasival jártam így, sorozatban. Akikkel meg kapcsolat is volt, ők más nőkkel is flörtölgettek, smárolgattak.

Mi a baj velem??? Kérdeztem az exeket, hogy mi a probléma velem, mostmár nincs tétje a dolgoknak, elmondhatják. De nem tudtak felhozni ellenem semmi érvet. Kivéve az egyik ex, aki azt mondta féltékeny vagyok..(amikor okot adott rá)

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mi az oka, hogy a szerelem érzése nem jön...

2020. jan. 12. 11:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%

Rossz szót használtam, bocs kérdező.Újabbat akartam írni, a jobb helyett.

2020. jan. 12. 11:49
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

Valami hasonló van velem is, ahogy olvastam a soraidat. És szerintem nálam ez a könnyen kaphatósag a probléma. De igazából szerintem ez egy kettős mérce a férfiaknál...

Mert a a pasik szeretik hangozratni, hogy egy csaj ne lefyen könnyen kapható, persze ez akkor nem mervado, ha épp róluk van szó, akkor a csaj igenis fejezze ki a kölcsönös vonzalmat aztal, hogy belemegy a szexbe, utána viszont elveszti az értékét. Szóval, ha jatsza az elérhetetlent, akkor az a baj, ha partner, akkor meg az.

Én pont most futottam bele egy ilyenbe, hogy a pasi megsértődött, hogy nem közeledek fizikailag és már ejteni akart. Aztán elmondtam, hogy nekem ez lassan jön, de majd dolgozok rajta. Kezdeményeztem a csókot a következő alkalommal, amiből aztán több is lett, amit én még nem annyira akartam, de kérte tőlem és nem akartam megbantani és amúgy én is vonzónak talaltam, szóval nem azt mondom, hogy áldozat voltam. Csak aztán másnap megkaptam burkoltan, hogy milyen könnyűveru vagyok a múltamat tekintve. Amivel nagyon megbantott, hiszen elitelt amiatt, amit másokkal megtettem, holott ő is ugyanazt csinálta, de azt meg elvarta. Szóval ismét jól melléfogtam, mert tudom, hogy ez az ember nem fog tisztelni soha.

Másfelől sok olyan példát is látok, ahol még egy nálam is könnyebben kapható lány két naponta mással randizott és az összessel lefekudt azonnal, majd kb a tizedik ilyennel egy hónap után osszekoltozott es azóta is boldogok. Sőt, volt olyan exem is, aki szintén 1-2 hónap után összekoltozott az egyik exevel, engem pedig két hónap után még a barátainak sem mondott el...

Talány, hogy én miért nem tudok ekkora hatással lenni a ferfiakra.

2020. jan. 12. 11:57
 13/20 anonim ***** válasza:
49%

[link] [link]

Te úgy nézel ki mint a csaj a képen? Mert a pasik akik neked tetszenek biztos úgy néznek ki mint a képen szereplő pasi.

Ezzel megválaszoltam a kérdésedet? :) Képem a felpontozást mindenkitől.

2020. jan. 12. 11:59
 14/20 anonim ***** válasza:
7%

A képen szereplő nő és Bred Pitty sem egy nagy durranás. És kapaszkodj meg, nemcsak az ún. helyes pasik akarnak csak kifejezetten dugni. Találkoztam nem kevéssel a kevésbé jó külsővel rendelkezőkből is akiknél nem volt cél a hosszútávú kapcsolat.

2020. jan. 12. 12:11
 15/20 anonim ***** válasza:
70%

Pedig pont ez szokott lenni a gond, nem mindegy kivel kezdesz. És persze ha csak a helyes,tökéletes kinézetű pasikra mentek rá, akkor bizony ez lesz... mert neki nem kell küzdeni egy nőért, van másik 100, aki fut utána.

Szóval hiába vonzódtok hozzájuk fizikailag, az rendben is lenne. De utána olyan dolgokat várnátok el tőlük, amikhez már belső értékek is kellenének, és tudatosság. És itt van az ellentmondás, a külseje alapján választottad ki,mert hú de helyes, de közben várnál tőle belső értékeket is, amiről valójában fogalmad sincsen megvan-e benne, vagy sem csak azért mert helyes,azt hiszed mindenben tökéletes, és odaképzeled a jó tulajdonságokat hozzá ezért. Majd utána sírsz,hogy mégsem ilyen és otthagyott, majd mész a következő ilyen pasira, és a kör végtelen...

2020. jan. 12. 12:20
 16/20 A kérdező kommentje:
15! Ebben is van igazság!
2020. jan. 12. 12:40
 17/20 anonim ***** válasza:
81%
Dugni való a stílusod, megjelenésed, de otthonra nem kellenél. Szerintem ez van.
2020. jan. 12. 15:16
 18/20 anonim ***** válasza:
76%

személy szerint azzal nem akarom folytatni aki....

- királykisasszonyt játszik

- ő soha nem tesz semmit, tőlem vár el mindent, hogy én keressem, hogy én menjek, hogy én találjak ki mindig valamit

- rettenetesen hisztis

- idegbeteg

- minden apróságon felkapja a vizet

- nincs humora

- nem akar dolgozni

- állandóan az exeiről beszél, és arórl. hogy ez meg az milyen jó volt

- és ha irreálisak az elvárásai, de ő maga semmit nem tenne az ügy érdekében

2020. jan. 12. 17:58
 19/20 Rockarc ***** válasza:

Lehet benned is a hba, meg lehet azokban is, akiket valasztottal. Nincs olyan, hogy tul konnyed adtad magad, ez csak egy tipikus lekoptato szoveg, mint a jobbat erdemelsz nalam. Te is tudod sorolni a peldakat, hogy a konnyen kaphato noknek is van stabil parkapcsolatuk, nem ezen mulik.

Mivel gondolom egy par randin azert csak keresztul estel, annyi mar biztos osszeallt a fejedben, hogy milyen ferfiakkal vetett ossze a sors. Mennyire voltak felszinesek? Mennyire voltak oszintek? Mennyire tudtak elmondani, hogy mi az, ami miatt teged valasztananak maskor is? Szerintem jellemzoen ezeket nem sikerult megtudnod. Masok mar az elso randin kiszurjak oket, te az otodiken sem. Ezen kene dolgoznod, emberismeret.

43F

2020. jan. 12. 20:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet én se tudom miért :/
2020. febr. 15. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!