Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan lánnyal, akinek csak b méretű cicije van?
Figyelt kérdés
15 éves korom óta nem nőtt, most 21 évesen gondolom már nem is fog. Szinte minden lánynak nagyobb ettől, csak a nagyon soványaknak (40kg) nem.2020. febr. 10. 15:37
1/18 anonim válasza:
Nem baj ez szerintem sőt valakinek ez jön be. Legalább nem fog lógni soha :) (pl.: Nekem tetszenek a kis feszes mellek)
2/18 anonim válasza:
Ne viccelj, B az átlag! Semmi baj veled!
6/18 anonim válasza:
Én is járnak, nem a mell méret alapján választok partnert
7/18 anonim válasza:
Igen, de nem amiatt h kicsi vagy nagy a melled. Hogy lapos e a hasad vagy h gömbölyű e asegged.
8/18 anonim válasza:
Ezek mind mellékesen, ha belül rendben vagy a többi már csak extra de nem feltétel. Úgy szeretném a tested ahogy van és nem ahogy nincs.
9/18 anonim válasza:
Hidd el, hogy nincs okod panaszra, tapasztalatból mondom, hogy sokkal több pasinak bejössz, mint pl én az E kosarammal. Nekik ez már túl nagy, legalábbis jópár tapasztalat ezt mutatja. Én nagyon örülnék a te méretednek :)
10/18 anonim válasza:
"Legalább nem fog lógni soha"
Nagyon sok lánynak már tinédzserként "lóg" a kisméretű melle, ez tovább fokozódik a terhességgel, szoptatással egyebekkel, jó lenne már ezt tudomásul venni, nem ilyen közhelyekkel jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!