Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Járnátok egy Krisna hívő lánnyal, aki a megvilágosodás utjára próbálja terelni az embereket és blogot is üzemeltet?
A megvilágosodott ember nem hisz semmiben, mivel az elme hisz, a megvilágosodott tudatú ember pedig az elméje fölé emelkedett.
Nem is próbál senkit semmilyen hitre téríteni.
Attól, hogy hiszel valamiben, még nem vagy megvilágosodott. Sőt, a hit a megvilágosodás ellentéte.
Az igazi Krisna tudatos hivo komoly szabalyok szerint el. Bar elhet parkapcsolatban Krisna megis az elso helyen van a sziveben helyetted. Csak a 2. lehetsz.
Illetve ha eljuttok addig a pontig h szeretkeznetek, az igazi Krisna tudatos nem fog.
Ok csak akkor szeretkeznek ha Krisnanak akar gyereket szulni.
Olvasd el az Uton onmagunk fele c. konyvet Srila Prabhupadatol. Sokat tanulhatsz belole roluk.
A Krisna Tudatos filozofia nagyon szep es hasznos, kedvelem es sok konyvem van toluk, de egy igazi Krisna tudatos hivovel nem lennek parkapcsolatban.
Kedves Kérdező!
Magam részéről többször voltam látogatóban Somogyvámoson és Csillaghegyen is a Krisna-tudatú egyház által üzemeltetett intézményekben. Nagyon jó tapasztalataim vannak: magas rezgésű, tiszta, boldog emberekkel találkoztam ott. Valamint jó a kaja :) Kimondottan szimpatikus az is, hogy foglalkoznak védikus tudományokkal, jógával etc, mint magam is.
A férfi szava a kérdésed szempontjából irreleváns. Ha a hölgy hívő, egyházának szabályai szerint nem "járhat" velem. Tudod, náluk a nemi együttlét csak gyermeknemzés céljából megengedett. A szenvedély és testiség kötőereje a szex az ő hitük szerint.
Ha én Krisnatudatú lennék, mint a hölgy, akkor -némi egyházi procedúra után- összeházasodhatnánk. De ilyen "együttjárás" nevű, "kipróbálgatjuk egymást és bejön, ha bejön"-típusú kapcsolatot nem támogat a hitük és egyéni meggyőződésük.
Persze hogy mit oszt meg a blogjában, az nem tükrözi hitének mélységét és erejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!