Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, ti járnátok egy olyan lánnyal, aki hisz az ufókban és más dimenziós lényekben?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 21. 13:30
1/13 anonim válasza:
Csak akkor, ha ő maga is egy más dimenzióból érkező lény.
2/13 anonim válasza:
Én hiszek a 2 dimenziós papírtörpékben.
3/13 anonim válasza:
Alapvetően ezekre vannak tudományos megerősítések is. Nem olyan, mint mondjuk az istenek, amikre szó szerint semmilyen bizonyíték nincsen. Az idegenek és szellemek (vagy ki minek akarja hívni) létezésére legalább lehet valami tudományos magyarázat. Hamarabb lennék ilyen emberrel, mint vallásossal.
4/13 anonim válasza:
Attól függ, milyen mértékig. Egy dolog hinni a szellemekben, és más mondjuk heti szeánszot tartani.
5/13 anonim válasza:
Ha egyszer megemlítené, hogy ő hisz a földönkívüli életben, azzal nem lenne semmi bajom. De ha az egész napját ez teszi ki meg mindig csak erről beszélne, akkor már vihetnék is az alienek.
6/13 anonim válasza:
Ő is olyan betegségben szenved,mint az aki vallásos.Ettől függetlenül járnék vele.
8/13 A legrosszindulatúbb válasza:
Az "ufó" kifejezés eléggé pongyola, öndegradáló. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy hisz-e az intelligens földön kívüli életben, civilizációkban, mert szerintem te erre gondoltál. Egyébként nekem sincsenek kételyeim abban, hogy létezik-e földön kívüli élet, sőt, akár intelligens is. Olvasgass a Fermi-paradoxonról.
9/13 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam és foglalkozom ezekkel a dolgokkal. Csak kíváncsi voltam arra, milyen az átlag reakció, mert általában ha elkezdek ilyenekről beszélni, faképnél hagynak és azt mondják nem vagyok normális. :/
2019. ápr. 21. 13:55
10/13 anonim válasza:
Ha ez döntené el az igen-nem kérdést, akkor minden további nélkül. De egy párkapcsolathoz azért ennél több minden kell. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!