Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek arról, ha egy férfi nem vallásos, de erősen spirituális, hisz a különféle természetfeletti lényekben, a horoszkópban, jóslásban, mágiában? El tudnátok képzelni egy párkapcsolatot egy ilyen férfival?
Ha olyan szinten, mint én, hogy poénból mindig a zoknimanókat hibáztatom az eltűnt fél pár zoknikért, vagy egy-egy ismeretlen zajforrást komolytalanul a mumusoknak tud be, akkor végülis nem gond. Egyébként, engem is érdekelnek az ilyen témakörök, filmekben és könyvekben is a fantasy az egyik kedvenc műfajom, de egyébként is szívesen olvasgatok ilyesmit. De csak mint kikapcsolódás.
Ha viszont őszintén hisz ezekben, minden nap bújja a horoszkópját, jóshoz jár és sarlatánokra költi a pénzét meg mindenféle amuletteket vesz és rontás elleni tudjistenmiket, akkor azt az embert szerintem én úgy általában nem tudnám komolyan venni. Nemhogy még párkapcsolatot elképzelni vele. Nekem az ilyen hippi, "nyugi van, béke van" belassult laza szövegektől is égnek áll a hajam, pedig egyébként alapjaiban támogatom a gondolatrendszerüket. Szóval képzelem, mi lenne akkor, ha valaki az aurámról kezdene el hadoválni csak úgy random.
Á, nem, kizárt. Biztos, hogy nem tudnám komolyan venni. Magamban mosolyognék rajta, kicsit sajnálnám, hogy megbuggyant, de ennyi. Bocsi.
El. Mivel én is spirituális beállítottságú vagyok. Ez a szakmám is...... Ezzel foglalkoztam egész életemben, és ez így is marad...nekem kifejezetten tetszene, ha a párom is hasonló szinten lenne, mint én. :)
De már van férjem. Aki ugyan nem utasítja el az efféle dolgokat, sőt vonzódik is hozzájuk, hisz egy boszit vett feleségül... :) Na de azért nagyjából fogalma sincs semmiről. :) De hajlandó tanulni, fejlődni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!