Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek arról, ha egy férfi nem vallásos, de erősen spirituális, hisz a különféle természetfeletti lényekben, a horoszkópban, jóslásban, mágiában? El tudnátok képzelni egy párkapcsolatot egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés

2016. jan. 14. 22:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
El, ez nem kizáró ok..én is szeretem az ilyen dolgokat.
2016. jan. 14. 22:04
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Ha a közös életünkből ki tudja zárni a handabandát, akkor igen. De eléggé valószínűtlen, hogy meg tudná tenni.
2016. jan. 14. 22:05
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem tetszik, ha valaki ilyen hókuszpókuszokat komolyan tud venni, így biztosan nem jönnék össze ilyen férfival.
2016. jan. 14. 22:10
 4/13 anonim ***** válasza:
2016. jan. 14. 22:13
 5/13 anonim ***** válasza:
szkeptikus típus vagyok, de alapvetően nem zavar ki mit csinál vagy miben hisz, amíg a józan ész határán belül marad, nem akar mindenképp "megtéríteni" és nem csak erről tud beszélni
2016. jan. 14. 22:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm aki állandóan tisztogatni akarja az aurám meg energiát átadni mikor fáradtnak lát. Mivel pár hetente futok össze vele, ezért nem zavar, hogy ő ilyen. De ha napi szintű kapcsolat fűzne hozzá, mint pl egy párkapcsolat nem tudnám visszatartani a röhögőgörcsöm, így meg asszem nem lenne jövője a kapcsolatnak.
2016. jan. 14. 22:55
 7/13 anonim ***** válasza:
33%

Ha olyan szinten, mint én, hogy poénból mindig a zoknimanókat hibáztatom az eltűnt fél pár zoknikért, vagy egy-egy ismeretlen zajforrást komolytalanul a mumusoknak tud be, akkor végülis nem gond. Egyébként, engem is érdekelnek az ilyen témakörök, filmekben és könyvekben is a fantasy az egyik kedvenc műfajom, de egyébként is szívesen olvasgatok ilyesmit. De csak mint kikapcsolódás.

Ha viszont őszintén hisz ezekben, minden nap bújja a horoszkópját, jóshoz jár és sarlatánokra költi a pénzét meg mindenféle amuletteket vesz és rontás elleni tudjistenmiket, akkor azt az embert szerintem én úgy általában nem tudnám komolyan venni. Nemhogy még párkapcsolatot elképzelni vele. Nekem az ilyen hippi, "nyugi van, béke van" belassult laza szövegektől is égnek áll a hajam, pedig egyébként alapjaiban támogatom a gondolatrendszerüket. Szóval képzelem, mi lenne akkor, ha valaki az aurámról kezdene el hadoválni csak úgy random.

Á, nem, kizárt. Biztos, hogy nem tudnám komolyan venni. Magamban mosolyognék rajta, kicsit sajnálnám, hogy megbuggyant, de ennyi. Bocsi.

2016. jan. 14. 23:04
 8/13 anonim ***** válasza:
69%
Kimondottan ilyen férfival tudnám elképzelni...sajnos nagyon ritka az ilyen
2016. jan. 15. 00:29
 9/13 anonim ***** válasza:
22%
Kizárt dolog :D Bolondokkal nem járnék.
2016. jan. 15. 07:41
 10/13 anonim ***** válasza:
54%

El. Mivel én is spirituális beállítottságú vagyok. Ez a szakmám is...... Ezzel foglalkoztam egész életemben, és ez így is marad...nekem kifejezetten tetszene, ha a párom is hasonló szinten lenne, mint én. :)

De már van férjem. Aki ugyan nem utasítja el az efféle dolgokat, sőt vonzódik is hozzájuk, hisz egy boszit vett feleségül... :) Na de azért nagyjából fogalma sincs semmiről. :) De hajlandó tanulni, fejlődni. ;)

2016. jan. 15. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!