Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem a társkeresési nehézségektől kezdik a születésszám növelés ösztönzését?
#70, OK, köszi. (úgy tűnik nem elég a "#10"-et nézni:))
#47 "Oké voltak kisz és egyéb táborok. Szerinted ma már nincs más lehetőség?" Ilyen NINCS.
1, nem függött a szülők rohadt jövedelmétől (szemben a mai táborokkal)
2, Nem - vagy nagyon kevéssé - függött a szülők világnézetétől, azt ugyanis a legelszántabb vallási fanatikus se vállata fel általában, hogy egy ilyen tábornak keresztbe tegyen.
"Csak és ott és akkor ismerkedtek az akkori fiatalok?" - nem, de meglehetősen tipikus helyszín volt.
"Kérdem én, iskola, ami ma mér sajnos inkább gyerekmegörző? Meséld mér el, miért nem lehet ott ismerkedni a mai 10éves generációnak??" - talán mert nem a 10 éveseket érinti ez a probléma?
"És vannak táborok, vannak más felnőtt lehetőségek is" - hogyne, közös jellemzőjük, hogy általában erősen pénz-függőek meg habitus-függőek, így paradox módon pont a jó helyzetben lévőket hozzák még jobb helyzetbe, ahelyett hogy kiegyenlítenék az esélyeket. Érted, akinek van léje végigfesztiválozni a nyarat, annak a mai helyzet is megfelelő. De engem a többiek érdekelnének...
Lám, lám. Látod, reagáltak, de feleslegesen.
Nekifussunk újra vagy leesik végre, hogy felesleges neked bármit írni? Ha valaki nem bólint rá arra, amit te valami csodamódszerként kitaláltál, akkor nyomod a kifogásgyárat.
Ha szerinted a pénz itt a nagy gond, akkor egyszerűen el kell menni dolgozni... Szerinted, ha most lennének kisz táborok, ott nem lennének pénzesek? Vagy ezt hogy képzeled el a túlidealizált nézetedben?
Oké, 64%-os, akkor nézd meg jól ezeket a fotókat. Te látsz ezeken elhízott férfit? Mert én EGYET SEM.
Hogyne... meg az is, hogy a libertariánus állammodell sincs kőbe vésve:)
(egyébként a tegnap szóba került incelek egy ideális forradalmi tömeg lehet, ha tovább nő a számuk, ez egy objektív tény)
Oké, most már komolyan elgondolkoztam, hogy tényleg ennyire csőlátású vagy, vagy simán csak troll.
Hogy jön ide az állammodell (wow)? Állammodelltől függetlenül 2020 van. Attól, hogy volt valami szép emléked, a világ megváltozott, ideje felébredni. Nem véletlenül terjed az "ok boomer" kifejezés.
És milyen ideálos forradalmi tömegről beszélsz? Mo-n pl. ellenzékiből több van, mint incelből, mégsem értek el semmit. Az incelek nagy része saját magáért képtelen bármit is tenni, szerinted hogy reagálnának, ha eléjük állna egy nő kigyúrt pasija, hogy rendezzék akkor le a forradalmukat?
Ha nem esett volna le, akkor a kisz-es elhízós dolgot azért írta a másik válaszoló, mert ott még nem várták el a dagadt férfiak, hogy az állam adjon nekik csajt, hanem adtak magukra és szereztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!