Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem a társkeresési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem a társkeresési nehézségektől kezdik a születésszám növelés ösztönzését?

Figyelt kérdés
Sok esetben ott a baj, hogy pár sincs. Nincs társ, akivel lehetne tervezni, mert nem találni elfogadó embert.
2020. jan. 15. 09:03
 51/103 anonim ***** válasza:
22%
#50: Üdv a demokráciában, ahol a többség szava érvényesül. A többség nem azt mondja, amit ti. Vagy szerinted jár nekem az ingyenes netflix?
2020. jan. 16. 10:17
 52/103 anonim ***** válasza:
80%

#49, na megkerestem a Pistikédet:

"Nekem volt egy haverom, aki egyetemen szűz volt. Rengeteg tanácsot kapott tőlünk, mindre tojt. Eljött velünk egy hónapig kondizni, aztán megunta, pedig már 1 hónap után elkezdett fogyni és a testalkata nagyon király volt az edzéshez, szóval simán ment volna neki az egész. Lassan 30 és még mindig szűz."

- mint látható, eredménye semmi, ahogy magad is leírtad.

Amellett sajnos egy tipikus femi javaslat, ami megint arról szól, hogy a férfiak hogy akarjanak minden áron megfelelni a nők egyre elszálltabb igényeinek.

2020. jan. 16. 10:19
 53/103 anonim ***** válasza:
80%

#51, nem jár. Ne vegyél már egy kalap alá egy telekommunikációs szolgáltatást azzal, ami a WHO egészség-definiciójába simán belefér, tehát az egészséghez való alanyi jog eklatáns része.

V.ö: Az Egészségügyi Világszervezet (World Health Organization, WHO) az egészséget a következőképpen definiálta: „Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jóllét állapota, és nem csupán a betegség hiánya”. A fogyatékosság nem zárja ki az egészséget."

Vágod? Testi, lelki, és szociális jóllét állapota.

2020. jan. 16. 10:22
 54/103 anonim ***** válasza:
100%

#52: Hát igen. Mivel lusta volt, ezért semmi eredménye nem lett. (Remélem nem olvastad félre és felfogtad, hogy csak 1 hónapig járt edzeni.)

Amúgy milyen femi javaslatról beszélsz? Férfi vagyok. Férfiként adtam a haveromnak a tanácsot és férfiként edzettünk együtt.

Azért köszi, hogy a Pistikés példából semmit sem fogtál fel és továbbra sem esett le, hogy semmiféle módszert nem vagytok képesek összerakni, de azt várjátok, hogy az állam majd megoldja...

Szóval, jár nekem az ingyen Netflix?

2020. jan. 16. 10:22
 55/103 anonim ***** válasza:
100%

#53: Nekem a lelki és testi egészségemhez szükséges a Netflix, mivel pihentet, kikapcsol és segít leküzdeni a stresszt.

(Lefordítom, amit írtál: Mivel neked kell valami, ezért ez jogos, de másnál nem jogos, mivel az neked nem kell.)

2020. jan. 16. 10:24
 56/103 anonim ***** válasza:
80%

Utolsó, a netfixed már meg van válaszolva:)

Természetesen felfogtam, hogy Pistike 1 hónapig járt,, és természetesen egy férfi is lehet feminista*, nem csak egy nő.

(*jó neofitaként általában ők a legrosszabbak)

2020. jan. 16. 10:25
 57/103 anonim ***** válasza:
80%
"Nekem a lelki és testi egészségemhez szükséges a Netflix" - kérlek... ha erre legalább annyi tudományos bizonyítékot szerzel, amennyi az egészséges párkapcsolat mellett áll, beállok melléd is a netflixedért harcolni...:)
2020. jan. 16. 10:28
 58/103 anonim ***** válasza:
77%

#35 megszólítva érzem magam, a 9. szűz fiúként a piszkos 12-ből.

Én csináltam gyereket, a barátnőmnek, bár véletlen volt, hisz naptáraztunk, de becsúszott egy dupla peteérés...

Addig többször mondta, hogy ha becsúszik, megtartja, abortusz kizárva, velem vagy nélkülem, de szeretné velem, hogy én legyek az apja, mert szeret.

Aztán mikor megtörtént, jött a szöveg, hogy most nagyon nem jó az időpont, mert... hát persze hogy a szent KARRIERREL ütközik! El akarja vetetni... Eldöntötte, a karrier most fontosabb, mint az elvek, és az élet.

Persze én voltam a hibás, bár szóban magát is hibásnak mondta, de éreztem, hogy igazából rám haragudott.

Egy olyan nő volt egyébként aki álllítólag 1 év alatt 200+ randin volt de nem tetszett neki senki, én voltam a 200 sokadik, akivel végül lett valami...

2020. jan. 16. 10:31
 59/103 anonim ***** válasza:
76%

Szóval, ha neked jár a csajképzés, akkor nekem jár a netflix. Bár, a te nézeteid szerint az jár csak az embereknek, amiért te hisztizel.

Természetesen nem fogtad fel, hogy Pistike NEM a haverom volt. Pistike egy példa volt a kitalált rendszeretekre, a haverom meg egy konkrét személy.

Természetesen nem lesz egy férfi rossz, mert feminista.

Neofita meg miért lennék?

Milyen tudományos bizonyítékot szeretnél a Netflix mellett? Létező dolog a média és mobilfüggőség. És hogy szeretnél annyi tudományos bizonyítékot szerezni egy streaming cuccról, ami kb. egy évtizede működik, mint a párkapcsolatokról, amik több évezrede?

Amúgy, ha a tudományos dolgokat szereted, akkor miért nem olvasol pár cikket arról, hogy csajozz be? Könnyebb lenne, mint az államtól várni a csodát, nem gondolod? Ja, hogy ezért tenni kell és felelősséggel jár. Hát, igen... Ilyen az élet...

2020. jan. 16. 10:33
 60/103 anonim ***** válasza:
80%

"Amúgy, ha a tudományos dolgokat szereted, akkor miért nem olvasol pár cikket arról, hogy csajozz be?" - hogy kikaparja a zasszony a szemem is? Nem vagyok én tök hülye :)))

Ja kérlek, ha hozol egy papírt a pszichiátertől a média-függőségedre, akkor most elkezdhetjük a harcot az alanyi netflixedért.

2020. jan. 16. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!