Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem a társkeresési nehézségektől kezdik a születésszám növelés ösztönzését?
Szerintem jogos a kérdés. Nyilván nem az lenne a megoldás, hogy talpraesetlen, lúzer férfiaknak utaljon ki az állam nőket, de például segithetne megelőzni azt, hogy ne válljanak azzá.
Pl. lehetne pszichológiai vizsgálat is az iskolákban és már kamaszkor elején lehetne segíteni mondjuk önbizalomnövelő tréningekkel azoknak a fiúknak akik ebben hiányt szenvednek.
Vagy pl. olyan férfiak tarthatnának előadást akik szintén önbizalomhiánytól szenvedtek (vagy más egyéb miatt nem voltak sikerek a nőknél) de később sikerült változtatni magukon.
Ösztönözni kéne, hogy több férfi óvodapedagógus, tanár legyen az oktatási intézményekben. Hiszen rengeteg nő neveli egyedül a fiú gyerekét és azok férfiminta nélkül nőnek fel. És ráadásul még az iskolában is csak a női felnőtekkel találkozik. Egy ember személyiségét ugyanis a körülötte lévő emberek formálják. Ha csak nőkkel találkozik egy férfi, akkor nem tud férfias személyiséggé válni.
Szerintem a legfontosabb férfias tulajdonság a magabiztosság, határozottság, problémamegoldóképesség, céltudatoság. Ezek fejlesztésére külön hangsúlyt kéne fektetni az oktatásban. Nem a mocsári teknős szaporodása, meg a 150.költő életrajzának bemagolása lenne fontos.
Lehetne fiúknak kötelező konditermi erősítő óra. Ez ugyanis növeli a tesztoszterinszintet, tehát férfiasabbak lesznek tőle a fiúk.
Sok férfi csak túl későn szembesül azzal, hogy a nők nem a kedves, aranyos jó fíúkhoz vonzódnak, hanem ennek ellentétéhez. Úgyanis én is azt hittem sokáig, mindenhol ezt mondták nekem, hogy legyek kedves a lányokkal. Persze nulla eredményt értem így el.
Elnézést a helyesírási hibákért, telefonról írtam.
"Pl. lehetne pszichológiai vizsgálat is az iskolákban és már kamaszkor elején lehetne segíteni mondjuk önbizalomnövelő tréningekkel azoknak a fiúknak akik ebben hiányt szenvednek."
A legtöbb iskola rendelkezik védőnővel, pszichológussal, tehát akinek erre lenne szüksége, csak be kéne kopognia az ajtójukon. A védőnő is el tud a gyerekkel beszélgetni, tanácsot tud neki adni, és ő el tudná őt irányítani gyerekpszichológushoz.
"Vagy pl. olyan férfiak tarthatnának előadást akik szintén önbizalomhiánytól szenvedtek (vagy más egyéb miatt nem voltak sikerek a nőknél) de később sikerült változtatni magukon."
Rengeteg önismereti, pszichológiai, párkapcsolati témában tartanak a szakemberek előadásokat jelenleg is. Csak az egyének nem vevők az ilyenekre, b..romságnak tartják.
"Lehetne fiúknak kötelező konditermi erősítő óra."
Heti 3 kötelező tesióra van előírva mindenkinek. Aki ezen felül kondizni, vagy mozogni szeretne arra erre vannak különböző csoportok, sporttevékenységek.
"Sok férfi csak túl későn szembesül azzal, hogy a nők nem a kedves, aranyos jó fíúkhoz vonzódnak, "
Ne magadból indulj már ki könyörgöm. Talán apád se kedves anyádhoz?
Az egész kommented úgy zöldség, ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!