Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalakról a legtöbb nő így vélekedik? Önbizalom növelés lenne csak?
,,Néhány évvel ezelőtt regiztem egy társkeresőre, mert egy barátnőm mondta, hogy milyen jó buli ez, és hogy jót fog tenni az önbizalmamnak. Már nem tudom, hogy akkor volt-e pasim, de arra gondoltam, miért ne. Viszont az nem tetszett, hogy sokan minden áron ismerkedni akartak. Biztos vagyok benne, hogy a többségünk nem azért regizik ilyen helyekre, hogy pasikkal ismerkedjen. Ezt sokan nem tudják megérteni, ezért minket hibáztatnak, ha nem válaszolunk a levelekre vagy kitérünk a találkozó elől."
Egy válasz: ,,abszolút megértem a posztolót. hogy képzelik a férfiak, hogy egy társkeresőn ismerkedni akarnak. egy TÁRSKERESŐN!!!! ISMERKEDNI!!! hát hova jut igy a világ? káoszba, anarchiába??!!
én is a múltkor elmentem egy étterembe, leültem egy asztalhoz, jött a pincér, kérdezte, mit kérek, mondtam semmit, csak jöttem röhögni a kövéreken, meg szagolni a kajákat. hát nem kidobtak? tetvek..."
Akit érdekel a teljes cikk:
Egyébként igen. Felmegy, kap pár levelet, hülyíti egy kicsit a népet, aztán lelép. Egy nő, ha kicsit is ad magára, akkor nem szorul társkeresőre, mert az életben sokan bepróbálkoznak nála.
Ezt a cikket sem nő írta.
Ha van is olyan nő, aki azzal a szándékkal regisztrál társkeresőre, hogy az önbizalmát erősítse, az nem fog erről nyíltan cikkezni.
Egyébként fogalmam sincs, hogy a legtöbb nő hogy viselkedik, amikor én voltam társkeresőn, akkor azt azért tettem, mert társat kerestem.
Őszintén, én is úgy vagyok vele, hogy a cikket nem nő írta (bár ki tudja), de ez nem változtat azon a tényen, hogy sok nő így gondolkodik. Mert azért, ha felmegyek társkeresőre, akkor látok rengeteg csinos nőt. Ne mondják már nekem, hogy az életben, vagy akár fb-n, nincs elég jelentkezőjük, ugyan már.
Arról nem is beszélve, hogy fenn vannak már több hónapja, több ezer kapott levelük van.
Egyébként, ha körbenézek a világban és látom milyen nők vannak, simán kinézem belőlük, hogy képes ilyet írni valamelyik.
Egyébként ott a kérdésben, hogy a legtöbb nő, tehát nem az összes.
Szerintem nő írta, a söpredékek még le is leplezik magukat, bár ezt eddig is lehetett sejteni, tudni, enélkül is.
Ezt lehet tapasztalni, sajnos ez a keserű valóság ezeken az oldalakon. Én óriásit csalódtam a viselkedésükben, amiről persze nem maguk az oldalak tehetnek. Nekem ez volt az egyetlen reálisnak tűnő lehetőségem, hogy lányokkal, nőkkel ismerkedjek.
3-as, ha te férfi vagy, mit tapasztaltál, amikor fent voltál? Válaszoltak a leveleidre?
#5-nek:
Szerintem nemcsak azért vannak ún. bombanők fenn a társkeresőkön, mert egót akarnak növelni, hanem azért, mert az ilyen profilok 99%-a KAMUPROFIL.
Vagy unatkozó Pistikék hozzák létre netről leszedett képekkel (sokszor még arra se veszik a fáradtságot, hogy ne ismertebb modell képeit válasszák) és trollkodnak a sok szerencsétlennel. Vagy pedig az oldal üzemeltetői hozzák ezeket létre, hogy a kínálatot erősítsék, nehogy elpártoljanak a felhasználók (akik zömében férfiak) amiatt, hogy csak bányarémek vannak, azokból is kevés...
"a söpredékek még le is leplezik magukat"
Ezt kell kimondani élőben is! Nem pedig nyalni a hátsó felüket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!