Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkereső oldalakról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkereső oldalakról a legtöbb nő így vélekedik? Önbizalom növelés lenne csak?

Figyelt kérdés

,,Néhány évvel ezelőtt regiztem egy társkeresőre, mert egy barátnőm mondta, hogy milyen jó buli ez, és hogy jót fog tenni az önbizalmamnak. Már nem tudom, hogy akkor volt-e pasim, de arra gondoltam, miért ne. Viszont az nem tetszett, hogy sokan minden áron ismerkedni akartak. Biztos vagyok benne, hogy a többségünk nem azért regizik ilyen helyekre, hogy pasikkal ismerkedjen. Ezt sokan nem tudják megérteni, ezért minket hibáztatnak, ha nem válaszolunk a levelekre vagy kitérünk a találkozó elől."

Egy válasz: ,,abszolút megértem a posztolót. hogy képzelik a férfiak, hogy egy társkeresőn ismerkedni akarnak. egy TÁRSKERESŐN!!!! ISMERKEDNI!!! hát hova jut igy a világ? káoszba, anarchiába??!!

én is a múltkor elmentem egy étterembe, leültem egy asztalhoz, jött a pincér, kérdezte, mit kérek, mondtam semmit, csak jöttem röhögni a kövéreken, meg szagolni a kajákat. hát nem kidobtak? tetvek..."

2015. aug. 1. 23:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Férfi vagy, és fenn vagy a társkeresőkön, akkor honnan tudod, hogy a többi férfi miket ír?

Ha kamuprofillal vagy fenn, akkor megoszthatnál néhány információt, hogy hány levelet kapsz, és ebből mennyi a tárkeresés célú levél.

2015. aug. 2. 10:30
 22/29 anonim ***** válasza:
# 12/21 Időpont ma 00:17 - Hát, akkor én vagyok másképp bekötve. A társkeresős tapasztalataimból ítélve azt nem lehet önbizalomnövelésre használni. Túl sok olyan felhasználó van ezeken az oldalakon, aki inkább elvette a kedvem az ilyen oldalak használatától.
2015. aug. 2. 11:00
 23/29 anonim ***** válasza:
44%

#21: onnan, h beszéltem már onnan egy csomó csajjal, és bemásoltak nekem pár levelet. :D

volt olyan, h egy nap 20 írás is jött. :D de engem annyira nem érdekel az ilyen, elbeszélgetek velük, ha nincs jobb dolgom, de kapcsolatban nem hiszek igazából, h onnan lenne, bár ki tudja. :) De mi számít társkeresés célú levélnek? amikor én összejöttem neten csajokkal - mert még nekem is sikerült, yeaahhhh :D - akkor sima beszélgetésnek indult, nem azzal indított senki, h figyi, holnap gyere már át, mert viszket a farkam/lukam, és kezdjünk már el együttlenni, mert most éppen nincs senkim, és jó lenne már egy partner. :D

22-es írását is hallottam már csajtól, h elment a kedve, sőt egyszer regeltem csajként is, nekem megfájdult a fejem a sok unalmas szia, helló-tól, egyedi nagyon nem volt, 5 perc alatt jött vagy 50-100 írás, szóval király lehet csajnak lenni ott, nem irigylem őket. :D

2015. aug. 2. 11:09
 24/29 anonim ***** válasza:

Nem vagy fordítva bekötve, ez azon múlik, hogy állsz hozzá a dolgokhoz.

Ha úgy állsz hozzá, hogy társat keresel és kapsz egy csomó levelet, és normálisan megpróbálsz reagálni rájuk, akkor a levéláradatból vagy találsz egy normális partnert, vagy megunod az egészet és törlöd magad.

Ezért kevés a normális nő a társkeresőn és ha van, az is a legjóképűbbet választja. Magyarán nekem semmi esélyem ott, mivel nem vagyok jóképű, ezért is töröltem magam.

Ha viszont úgy állsz hozzá, hogy figyelmen kívül hagyod a leveleket és csak azt nézed, hogy mennyi ember írogat neked, esetleg egy-két jóképűvel beszélgetsz, akkor az pozitív hatással lesz az önbizalmadra, ha látod mennyi levél érkezik, hányan nézték meg az adatlapod, hányan lávoltak (ez csak Love.hu)

Társkeresés célú levélnek számít minden olyan levél társkeresőn, ami arra irányul, hogy megismerjétek a másikat. Tehát a "Helló, ismerkedünk?"-től az adatlapon talált bármilyen információig, amiről tudtok beszélgetni.

A "Gyere át mert viszket a farkam", illetve a "Hello, dugunk?" az nem társkereső szintű levél, mert az illető csak dugni akar, nem pedig társat keresni.

Az a nő pedig ne várjon egyedi levelet, akinek annyi van az adatlapján, hogy 22 éves nő, 160cm, barna haj, zöld szem. Amikor én társkeresőztem, alig-alig láttam érdemi bemutatkozást.

Amiket láttam:

- :)

- Ismerj meg

- Valami idézet, aminek semmi köze a nőhöz

- Követelmények ismertetése

2015. aug. 2. 11:34
 25/29 anonim ***** válasza:
# 24/24 Időpont ma 11:34 - Hidd el, normális levelet alig kaptam.
2015. aug. 2. 11:38
 26/29 anonim ***** válasza:

ez olyan dolog, h meg kell találnod, h mivel lehetne megszólítani az adott csajt, ami nem sablonos, és válaszol is rá talán.

mind olyan, amiből megismerem a másikat, de egyik se társkeresésre irányul úgy érzem, bár talán 1-2 igen. :)

2015. aug. 2. 12:14
 27/29 anonim ***** válasza:
65%

Láthatod, minő szégyentelen dolog, van pofánk társkeresőn ISMERKEDNI! Höjjajjj, szégyen és gyalázat, fúj, monnyonle!

Az ottani nők nem társat keresnek,csak önigazolást, hogy igenis érdekelnek valakit. Gondolom az életben minden épeszű férfi elutasította őket a túlzó igényeik miatt, ők meg várják a Mr. Tökéletest,aki sosem fog megérkezni. Jobb híján azzal növelik az egójukat hogy fogadják a bókokat meg az ajánlatokat, de egyre se válaszolnak, mert egyiket se a fantáziájukban élő Mr. Tökéletes írta.

A társkeresőn meg azért kevés a normális nő, mert itt is kevés, meg mindenütt kevés.

2015. aug. 2. 21:32
 28/29 anonim ***** válasza:

Az "Ismerj meg", amellett, hogy bemutatkozásnak nem jó, kifejezetten idegesítő egy férfinak, legalábbis nekem. Ez szinte már provokatív hatást kelt: ugyan hogy ismerjem meg őket, ha éppen ők nem akarnak ismerkedni?! De egyébként a mottókat sem szeretem.

Ami a sablonosságot illeti, ahogyan fentebb olvasható volt, ugyan mit várnak a nők egy első levéltől, főleg, ha nincs is bemutatkozásuk? De egyébként is.

Egy valóban ismerkedni vágyó nő nem ezt nézné, hanem aki mondjuk kinézete, vagy bemutatkozása alapján szimpatikus, annak visszaírna, és elkezdene vele ismerkedni. Utána egy pár levélváltás után kiderülne, tisztulna a kép, hogy lehet-e az illető férfival normálisan ismerkedni.

Egyértelmű, hogy társkereső oldalakon sokkal jobb nőnek lenni. Én sokkal inkább válogatnék a levéláradatból, minthogy hiábavalóan írogassam a leveleket, amikre csoda, ha válaszolnak valamit. Meg lehet tanulni a sok levelet is kezelni, válogatni közülük, ahogyan már utaltak rá fentebb. Egy nő ugyan mire számít? Nyilvánvaló, hogy jönni fognak a levelek, hogyha már fent van egy ilyen oldalon. Az én lakókörnyezetemben meg úgy láttam, hogy átlagban nem is kapnak olyan veszettül sok levelet.

Viszont sajnos az is igaz, hogy sok a faragatlan, bunkó férfi, de hát ha sok a levél, akkor a nagy számok törvénye alapján normálisak is kell, hogy legyenek.

2015. aug. 2. 22:04
 29/29 anonim ***** válasza:

"Egy valóban ismerkedni vágyó nő nem ezt nézné, hanem aki mondjuk kinézete, vagy bemutatkozása alapján szimpatikus, annak visszaírna, és elkezdene vele ismerkedni."

Sztem pont ezt teszik jó páran. :) És ahogy egónövelő csajok, úgy csak dugást kereső srácok is mindig lesznek ilyen oldalakon. :)

2015. aug. 2. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!