Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalakról a legtöbb nő így vélekedik? Önbizalom növelés lenne csak?
,,Néhány évvel ezelőtt regiztem egy társkeresőre, mert egy barátnőm mondta, hogy milyen jó buli ez, és hogy jót fog tenni az önbizalmamnak. Már nem tudom, hogy akkor volt-e pasim, de arra gondoltam, miért ne. Viszont az nem tetszett, hogy sokan minden áron ismerkedni akartak. Biztos vagyok benne, hogy a többségünk nem azért regizik ilyen helyekre, hogy pasikkal ismerkedjen. Ezt sokan nem tudják megérteni, ezért minket hibáztatnak, ha nem válaszolunk a levelekre vagy kitérünk a találkozó elől."
Egy válasz: ,,abszolút megértem a posztolót. hogy képzelik a férfiak, hogy egy társkeresőn ismerkedni akarnak. egy TÁRSKERESŐN!!!! ISMERKEDNI!!! hát hova jut igy a világ? káoszba, anarchiába??!!
én is a múltkor elmentem egy étterembe, leültem egy asztalhoz, jött a pincér, kérdezte, mit kérek, mondtam semmit, csak jöttem röhögni a kövéreken, meg szagolni a kajákat. hát nem kidobtak? tetvek..."
Nem vagyok hülye, tisztában vagyok azzal, hogy sok a kamuprofil, de ne gondold, hogy 99%. Attól, hogy nem írom le, ezzel még tisztában vagyok.
Én 30 vagyok és biztosíthatlak, hogy nem csak a fiatalabb korosztály használja arra. Ez nem a kortól függ.
#11-nek:
Akkor azt mivel magyarázod, hogy vannak olyan profilok, melyeken feltűnően szép nők vannak feltűnően jó képekkel (értsd: feltehetőleg profi fotós műve), sokszor prémium tagsággal, NAPONTA fellépnek, de a 100-150 olvasatlan levelük közül EGYET SEM olvasnak el.
Miért fizetne valaki ilyen-olyan prémiumtagságot, fotóst, ha csak annyit csinál, hogy minden nap pár percre belép, viszont 0 aktív tevékenységet végez?
A komolyabb nők, akik valóban komoly szándékkal vannak fel, azok meg: 1. ha nem küldenek a követelésekre pár perc múlva fotócskát, sőt félmeztelen fotócskát, akkor már uncsi, nem elég jó az ágyban, 2. ha nem kapcsolódik be szexpárbeszédbe az első 10 percben, akkor sem eléggé nagy r..banc, az már megint uncsi ... Röhejek a mai pasik. Fizetős társkeresőkön meg nem is beszélve.
Társkereősökn csak úgy hemzsegnek az anyuci óriásbijei és az elvált, megcsaló férjek, főleg 27-45 között.
Lehet, hogy a VIP szép nők kamuprofilok, de ki tudja. Ha figyelembe vesszük, hogy mondjuk mindig legjobb pasikkal beszélget, a többit el se olvassa. A tehetős pasik pedig adnak neki pénzt, meghívják őt ide-oda, szóval simán megérheti neki. Attól, hogy van több száz olvasatlan levele valakinek, még nem biztos, hogy egyiket se olvassa el. Te is kapsz naponta kéretlen leveleket (pl.:freemail), amiket nem olvasol el.
Egyébként nem csak a VIP tagos szép nőkről van szó. Egy kevésbé szép nő is kap egy halom levelet, aztán nem ír vissza senkinek, esetleg kiosztja, hogy milyen sablonos / gáz levelet írt.
Nem tudom, te milyen emberekkel beszélgettél, de én soha nem kértem ilyet senkitől, normális leveleket írtam. Ha olvasgatod a fórumot, láthatod, hány ilyen férfi van még, akinek nem válaszoltak vissza semmit.
Annyiban igazat adok, hogy társkeresőn ezért ritka a normális nő, mert elüldözik a kanos bunkók.
ha azt nézed, a férfiak közül pedig nagy része azért megy, h megdugja a csajokat, ha összejön, nem társkeresés ott se a cél többnyire, szóval kb. kvittek vagyunk. :D mondom ezt úgy, h ffi vagyok, és fenn vagyok egy ilyenen.
nagy türelem kell ahhoz, h összejöjjön egy ilyen oldalról egy csaj is, és nem csak dugásra gondolok, akkor máshova mennék, ahol nagyobb az esélyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!