Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem a társkeresési nehézségektől kezdik a születésszám növelés ösztönzését?
#60: Miért kaparná ki a szemed az asszony? Ha van, akkor nem kell ilyen dolgokról olvasnod. Ha nincs, akkor meg nem kaparja ki.
Miért, neked van papírod a kapcsolatfüggőségedről a pszichiátriáról? :O
#61, a kapcsolatfüggőséget megint csak a feministák tartják betegségnek, legjobb tudomásom szerint a DSM-ben nem szerepel:)
Nekem egyébként spec semmi gondom a társkereséssel - főleg, mióta letettem a nőknek való megfelelési kényszer idiotizmusáról, amit másoknak is melegen ajánlok - de abszolút azokkal vagyok szolidáris, akiknek van.
#62: Ha nem betegség, akkor miről is beszélünk? :D Meglehet lenni párkapcsolat nélkül is.
Ha semmi gondod a társkereséssel, akkor mégis miért mondod, hogy az államnak segíteni kéne társat keresni?
Bennem sincs a nőknek való megfelelési kényszer.
"Ha nem betegség, akkor miről is beszélünk? :D Meglehet lenni párkapcsolat nélkül is."
akkor újra:
"Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jóllét állapota, és nem csupán a betegség hiánya"
"Ha semmi gondod a társkereséssel, akkor mégis miért mondod, hogy az államnak segíteni kéne társat keresni?" - talán, mert ez a véleményem a dologról?:) Tudod, a világon nem csak az ego létezik...
Szerinted azon a szinten, amit képviselsz, mégis hogy segíthetne az állam? Leírod többször a dolgokra ugyanazt és visszaugrasz arra, amire már kaptál választ. Most újra bemásoltál egy olyan mondatot, amire már írtam választ. Ezt hogy képzelnéd el egy társkeresős segítségen? Elmondják, hogy mit csinálj hússzor, de meg huszonegyedszer is ugyanazt visszaválaszolnád és semmit sem fognál fel? Szerinted ez mennyire lenne működőképes? :D
Valóban nincs mindig köze az egónak mindenhez. Néha csak a megkeseredettség ad az emberekre olyan kettős mércét, mint most rád.
Részemről off. A jehova tanúi szint fárasztó. További jó csodavárást!
Én meg már párszor leírtam, hogy ld #10.
A nőknél meg - a mai férfiideál reciprokaként - pont azzal lettem sikeres, hogy szolidáris vagyok, és rühellem a jelen rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!