Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem a társkeresési nehézségektől kezdik a születésszám növelés ösztönzését?
"miért, és most nem sérülnek alapvető önrendelkezési jogok, ha egyszer párkapcsolatban akarsz létezni, és mégis egyedüllétre kényszerülsz?"
Ezt magyarázom, te nagyon egyszerű! A párkapcsolatban élés NEM ALAPJOG. Az önrendelkezési jogról egyértelműen láthatóan semmiféle fogalmad sincs!
Jelen esetben kegyedre illik inkább a "nagyon egyszerű" kitétel... láthatóan fogalmad sincs a "freedom from vs freedom to" értelmezési ellentétről.
Segítek, jó?
pl: [link]
Addig nem állami probléma, amíg az arányok az így vagy úgy kapcsolatban lévők felé billen, amíg születnek.
Ha senki nem lesz kapcsolatban, egy gyerek se születik, akkor közfeladat.
De javaslatot még mindig nem írtál, hogy mit is csináljon az állam, amitől ismerkedni párt találni tudnál. Kérek pár ötletet?
#42, ez nem jog, hanem filozófia.
#45, én leírtam a #10-ben, mit kellene pótolni.
Oké voltak kisz és egyéb táborok. Szerinted ma már nincs más lehetőség?
Csak és ott és akkor ismerkedtek az akkori fiatalok?
Átrendeződött.
Kérdem én, iskola, ami ma mér sajnos inkább gyerekmegörző? Meséld mér el, miért nem lehet ott ismerkedni a mai 10éves generációnak?? És vannak táborok, vannak más felnőtt lehetőségek is.
Jah, hogy könnyebb másra mutogatni
Hidd el, csak akkor fognak rádöbbenni, hogy milyen súlyos a probléma, amikor már késő lesz. Ugye a 40 év alatti férfiak 70%-nak már most sincs gyereke.
Na majd ha talán ez az arány eléri a 90%-ot, addigra sikerül pótolni a népességet cigányokkal, négerekkel, arabokkal, stb
Éljen a liberális világ!
#28: "Mindenbe bele lehet kötni. Miért lenne baj, ha a fiúk férfivá válásával is foglalkozna valamilyen szinten a társadalom."
Miért, írtuk bárhol is, hogy baj? A társadalom jelenleg is foglalkozik ezzel. Meglehet hallgatni a többiek véleményét és vannak ezekről a témákról előadások. Az a baj, hogy páran valami csodamegoldást várnak, de ők maguk sem képesek egy épkézláb módszer lehetőségét felvázolni. Szimplán puff, oldja meg más a gondjaikat úgy, hogy ők a kisujjukat sem mozdítják meg.
"Nem az adott fiú hibája az, hogy sok esetben sem otthon, sem az iskolában nincs megfelelő férfiminta. Ez alapozná meg ugyanis olyan személyiség kialakulását ami vonzó a nőknek."
Ez így igaz. Viszont az, hogy felnőttként mit tesz a saját boldogságáért, az ő felelőssége és hibája. És nézz már itt körül: A panaszkodók többsége a panaszkodáson kívül semmit sem tesz magáért. Olyan szövegeket írnak páran naponta, hogy nettó 800.000 kell ahhoz, hogy legyen nőjük, saját lakás vagy legyenek top pasik. Az, hogy senkire sem hallgatnak és a saját mantrázásukba vesznek bele, az bizony az ő hibájuk.
"Miért azt várjátok, hogy az adott fiú rengeteg elutasítás után jöjjön rá arra, hogy valami probléma van a személyiségével? Nem lenne egyszerűbb ezt valahogy megelőzni?"
Nem várja el senki. Miért gondolod azt, hogy aki előtt megvan az előbb említett férfiminta, az nem sok próbálkozás után jön rá, hogy valami nem okés?
A megelőzés tényleg jó lenne, de továbbra sem adott senki alternatívát. Én leírtam egy lehetőséget Pistikével, amire SENKI sem reagált. Akkor miről beszélünk?
"Például tetűre is szűrnek általános iskolában az is ciki. Meg mindenféle orvosi vizsgálatokat is végeznek megnézik hogy van e pl fitymaszűkülete a fiúknak. Az is ciki."
Általánosban az én farkam mondjuk senki sem nézte meg... Tetűszűrés is akkor volt, ha valaki behozta az osztályba.
"A testi egészség mellett a lelki egészség is ugyanolyan fontos."
Ez így van. Senki sem írta itt, hogy ne lenne az.
És wow. Páran komolyan az államra akarjátok ráhúzni, hogy keressen nektek párt? Nem, az állam feladata nem ilyen dolgok kiegyenlítése. És nem, a párkapcsolat továbbra sem alapjog, a párkapcsolat lehetősége igen. Ez kb. olyan, mintha én nekiállnék hisztizni, hogy a haverjaimnak van netflixe, hát az állam adjon már nekem is netflixet. Ja, de úgy adjon, hogy én nem akarok érte fizetni és melózni, csak hopp, legyen itt és kész. Merénadózok'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!