Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem a társkeresési nehézségektől kezdik a születésszám növelés ösztönzését?
"Miért, te hány fiatallal voltál táborozni, hány jelenlegi szórakozóhelyre mentél el, hány nőnél próbálkoztál?" - ebben peched van, a párom jóval fiatalabb nálam, úgyhogy szoktunk szórakozni:)
"Én egyben sem. Apám és anyám voltak. Meséltek." - látod ebben biztos voltam... és nem tartod röhelyesnek, hogy mások szubjektív meséi alapján akarsz kioktatni engem, aki ott voltam, nem is egyszer, hanem nagyjából minden középiskolai nyáron?
"Hajrá! Ki akadályoz meg? Bármikor nekiállhatsz pénzt gyűjteni rá és létrehozhatod" - miért is tenném? Nem engem hívnak államnak - se XVI. Lajosnak - meg olyan eszközeim sincsenek.
Az egymással való vérremenő vita helyett nem gondolkozhatnánk közösen valami megoldáson?
Tehát úgy látom abban mindenki egyetért, hogy, a megfelelő férfiminta sok esetben okozója a dolognak. Van valakinek valamilyen javaslata, hogy mit lehetne ezzel kezdeni hogy minnél több fiú előtt legyen?
Vagy bármi érdemleges javaslat, hogy minnél kevesebb ilyen problémával rendelkező férfi legyen?
A nemi betegségekről, drogokról, mentruációról, egészséges életmóddal is foglalkoznak az általános iskolában. Pedig erre is lehetne mondani, hogy meg tudja oldani önmaga is. Miért ne lehetne ezzel is?
Ahhoz a fizetést is emelni kéne. Ugyhogy itt fog elbukni a dolog.
Csak belenéztem, és reagáltak a válaszomra.
Sokan azon sírnak, hogy 3-20/30éves korokig, mint burokban éltek, nem ismerkedtek, esteleg a nagyszájú lányoknál, akik még ki is gúnyolták.
Ezen kívül semmi mást sem csináltak, max kicsi a rakást játszottak.
Azok a volt osztálytársaim, akiknek anno 14-18éves koráig ennyi volt az élete ma is egyedül van, lányokhoz nem is szóltak, ha mi nyitottunk, akkor meg bunkók voltak. Persze ma már mindenki más a hülye és ők egyáltalán nem, ugye?
Éltünk társasági életet szünetben, haverkodtunk. Érdekes azok a szerintetek "nyomik" is becsajoztak, akik nem maradtak meg az ovis szintnél, hanem legalább megpróbálták, és sikerült.
És az még ingyen is van.
Táborok, hát igen fizetős, és? Két gyerek nyarát kell megoldanom 7éve, ne is mond. Munka mond valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!