Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az miért felszínesség, anyagia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért felszínesség, anyagiassàg ha olyan férfival nem jönnék össze akinek nincs jogsija?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, nàlam gyermekkorom óta alap, hogy mindkét szülőmnek sajàt autója volt, pedig együtt éltek, majd az idősebb testvéreimnek is lett, így volt hogy 4 autó volt a csalàdban. Én is 18 éves korom óta mindenhova azzal jàrok, nem is tervezek ezen vàltoztatni, a séta, gyaloglàs maradjon a szabadidő, sport kategóriàban, de ha időre kell mennem valahova, nyilván az autót hasznàlom. Nem Budapesten élek, itt ha akarnàm sem lenne màs lehetőség, illetve persze van, mindenhova 45-60 perc gyaloglás, vagy 30 perc buszra vàràs, este 10 után pedig már csak a taxi marad. Főleg 30 feletti férfiakkal ismerkedem (neten), szerintem teljesen normàlis elvàràs, hogy tudjon vezetni az illető, még ha akàr nincs is sajàt tulajdonú autója, de hasznàlja akkor a szülőkéét, testvérét, vagy akár néha bérautót. De az hogy se jogsija, se vezetési tudása nincs, és nekem kell vinni mindenhova, pl ha le akarunk ugrani egy közeli tengerpartra, és vészhelyzet esetén sem tudna levàltani engem....az nekem teljesen kiabranditó. Egy ilyen férfival nem tudnék jōvőt, programokat tervezni, főleg nem gyereket.
2020. jan. 9. 00:54
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
82%

Nem felszínesség, inkább csak olyan tulajdonságokat képzelnek sokan a jogsi mellé, ami nincs ott. Ez kb ugyanolyan, mint mikor azt mondják, ha nincs gyereked, nem vagy felelősségteljes, pedig jócskán vannak felelőtlen szülők is, nem kapnak se a jogsival, se a szüléssel plusz tulajdonságokat.

A másik, hogy imádom ezeket a vészhelyzeteket - apukám profi módon vezet, fiatalon buszsofőr volt, taxizott, ha mondasz neki egy címet, elmond 3 módot, ahogy el lehet oda jutni. Mégis, mikor anyukám elvesztette otthon az eszméletét, mentőt hívott. Mert nem orvos, nem tudta megállapítani, mi a baj, nem ő vezetett sík idegen. Taknyos gyerek nem vészhelyzet egy agyvérzéssel szemben. Ha igen - mentő.

2020. jan. 9. 18:20
 32/33 anonim ***** válasza:
22%
Nem, nem az, csak reális gondolkodás.
2020. jan. 9. 18:45
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként is szorgalmazom a jogsi szerzését. Nincs annál kiábrándítóbb, amikor a férfi hurcibálja a nőt minden szarért, az meg csak feszít és nézelődik az anyósülésen.
2020. jan. 9. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!