Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az miért felszínesség, anyagia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért felszínesség, anyagiassàg ha olyan férfival nem jönnék össze akinek nincs jogsija?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, nàlam gyermekkorom óta alap, hogy mindkét szülőmnek sajàt autója volt, pedig együtt éltek, majd az idősebb testvéreimnek is lett, így volt hogy 4 autó volt a csalàdban. Én is 18 éves korom óta mindenhova azzal jàrok, nem is tervezek ezen vàltoztatni, a séta, gyaloglàs maradjon a szabadidő, sport kategóriàban, de ha időre kell mennem valahova, nyilván az autót hasznàlom. Nem Budapesten élek, itt ha akarnàm sem lenne màs lehetőség, illetve persze van, mindenhova 45-60 perc gyaloglás, vagy 30 perc buszra vàràs, este 10 után pedig már csak a taxi marad. Főleg 30 feletti férfiakkal ismerkedem (neten), szerintem teljesen normàlis elvàràs, hogy tudjon vezetni az illető, még ha akàr nincs is sajàt tulajdonú autója, de hasznàlja akkor a szülőkéét, testvérét, vagy akár néha bérautót. De az hogy se jogsija, se vezetési tudása nincs, és nekem kell vinni mindenhova, pl ha le akarunk ugrani egy közeli tengerpartra, és vészhelyzet esetén sem tudna levàltani engem....az nekem teljesen kiabranditó. Egy ilyen férfival nem tudnék jōvőt, programokat tervezni, főleg nem gyereket.
2020. jan. 9. 00:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
66%
17 Legalabb nyugalomban ulsz a dugoban, egyedul a kenyelmes autoban, nem a buszon bamulod a sok szenvedo arcot, a tomegnyomorban. Mas kerdes, hogy a dugoban is vannak elmebetegek az autosok kozott, akik dudalnak agyba-fobe, de ezerszer ucsorgok inkabb az autoban, mint tomegkozlekedesi eszkozon a sok retarddal.
2020. jan. 9. 08:25
 22/33 anonim ***** válasza:
84%

Én az átlag felett keresek, síelni járok, a tengerparthoz meg repülővel, de a jogsit csak most csinálom. Munkába 10 perc alatt beérek biciklivel, ha meglesz a kocsi, akkor sem azzal fogok járni.

26F

2020. jan. 9. 08:47
 23/33 anonim ***** válasza:
76%
Én pedig olyan nővel nem jönnék össze, mint te, pedig 20 milliós kocsim van. 🤷🏻‍♂️
2020. jan. 9. 09:24
 24/33 anonim ***** válasza:
74%
Azért, akik azt írják, hogy csak a nyomorék férfiak nem tudnak vezetni, megérdemelnének egy golyót a fejükbe.
2020. jan. 9. 09:34
 25/33 anonim ***** válasza:
39%
A jogsi szerintem is alap. Mindkét szülőmnek van mióta az eszemet tudom. Egyszer elmentünk nyaralni, apám kitörte a bokáját. Anyám vezetett hazáig, (belföldön voltunk amúgy). Ha mondjuk nincs anyámnak jogsija, akkor hogy mentünk volna haza? Vagy otthagytuk volna az autót? Persze mindent meglehet oldani, de engem például frusztrálna, ha nem tudnék vezetni, mert ki tudja, mikor lenne rá szükség. Amúgy Pesten élek, és nincs autóm (pedig lehetne), mert egyrészt itt nagyon jó a tömegközlekedés, másrészt azt a dugót én nem vállalom be, ami itt van. Nem beszélve a parkolásról, benzinárak, egy autó karbantartásának költségei stb. De azt már nem tudnám elképzelni, hogy valahol vidéken 30 percet várjak a buszra, mondjuk mínusz 20 fokban. Szóval én megértem a kérdezőt. Nem felszínes, vagy anyagias, hanem gyakorlatias.
2020. jan. 9. 10:28
 26/33 anonim ***** válasza:
66%

„17 Legalabb nyugalomban ulsz a dugoban, egyedul a kenyelmes autoban, nem a buszon bamulod a sok szenvedo arcot, a tomegnyomorban.”

Jaja, így kell. Pöffeszkedni egyedül a többtonnás szarodban egy kiterjedt tömegközlekedési hálózattal rendelkező városban. És kicsit hozzájárulsz a PM2,5 PM10 és nitrogén-oxid szennyezéssel pár polgár idő előtti halálához:D

Budapesten évente, több mint ezer ember halálát okozza csak a szállópor...

De legalább te ott ülsz a budapesti 800.000 autó valamelyikében (ami a Közlekedéstudományi Intézet munkatársai szerint is bitang nagy szám a város méretéhez képest) és szarsz mindenre a kényelmes ülésben.

2020. jan. 9. 11:16
 27/33 anonim ***** válasza:
85%

Én nagyon bánom, hogy nem húsz évvel ezelőtt csináltam meg a jogsit. Úgy voltam vele, hogy nem akarok nagyzolni, a férjemnek úgyis van, majd ő elvisz, ha arra van szükség.

Aztán elköltöztünk nem is annyira vidékre, de a Volánhoz voltunk kötve, ami vagy jött vagy nem, terhesen baromi jó volt állni a fagyban és remélni, hogy most aztán tényleg jön a busz! Vagy mikor a lányom beteg volt, de annyira azért nem volt az az ORVOSOK szerint (tehát többről beszélünk), hogy mentő kelljen és hiába mondtam, hogy nagyon fáj a hasa, nem bírja a buszt, azt mondták oldjam meg és akkoriban épp nem volt autónk, így körbe kellett telefonáljak ismerősök között, hogy ki tudna minket elvinni a Heim Pálba, ahol utána meg is műtötték a lányom (ennyire nem volt beteg, no komment) vagy épp mikor pont a férjemnek volt balesete és ott maradtam négy gyerekkel, egy autóval, amit nem tudtam használni és a látogatást is szintén ismerőssel oldottam meg. De estig tudnám sorolni ezeket a szitukat, amikor tömény szívás volt az miatt, hogy jó nekünk a Volán is, nem kell jogsi.

Aztán bedgurultam és megcsináltam, azóta vezetek és már két autónk van, mert csak így tudjuk megoldani a gyerekeket is, a munkát is és az állandóan felmerülő problémákat is.

Most már azt mondom, hogy nem tudom mi lenne velünk jogsi nélkül és ezzel tapasztalattal már nekem is feltétel lenne a jogosítvány megléte.

2020. jan. 9. 11:43
 28/33 anonim ***** válasza:
82%

"le akarunk ugrani egy közeli tengerpartra"

Van távolsági busz, utazz azzal. :D

2020. jan. 9. 12:16
 29/33 anonim ***** válasza:
68%

35 éve van jogsim és azóta napi szinten vezetek is.

Egy randi hétvégén? ;-)

2020. jan. 9. 13:43
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen rendben van, alapvetően egyet is értek vele. Kamaszként engem egyáltalán nem érdekelt a vezetés, nem akartam megtanulni, nem vonzott és úgy gondoltam, hogy nincs is szükségem jogsira. Aztán a szüleim szülinapi ajándékként befizettek egy tanfolyamra, mert a jogsi kötelező, meglátom majd, hogy jó hasznát veszem... így is lett. Addig nyilván elvoltam azzal, hogy a szüleim elvittek pl. suliba reggelente és ezen kívül nem volt más dolgom, hazafelé már nem kellett sietni és sétáltam egy órán át, alkalmanként jó volt a tömegközlekedés is, ha nem időre ment az ember és kényelmesen odaértem, ha barátokkal találkoztunk, akkor is gyalogoltunk. Viszont megmondták a szüleim, hogy ők nem fognak engem az állomásra hurcibálni, ha egyetemista leszek és utána már magam jártam autóval, gyorsabb, kényelmesebb, több a helyed, nem neked kell cipekedni (bevásárláskor, vagy pl. én akkor az egyetmre is rengeteg cuccot vittem, anyám is dolgozni több táskát vitt mindig stb.). Persze, van olyan hely, ahol nem létszükséglet az autó és a vezetés, mert minden elérhető a közelben vagy jó a tömegközlekedés (pl. én helyben nem vezetek amióta Pesten vagyok), de valahol pedig elengedhetetlen. Mi vidéken laktunk, ott autó nélkül nálunk is úgy nézett ki a dolog, hogy autóval jár az ember dolgozni, iskolába, bevásárolni, orvoshoz, moziba stb., mindenhova, mert gyalog vagy tömegközlekedéssel katasztrófa. Ezt pedig nagyon nehéz úgy kivitelezni, ha csak egy ember tud vezetni.
2020. jan. 9. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!