Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinak a Palvin Barbara típusú nők az esetei akkor az máris felszínesség?

Figyelt kérdés
2019. aug. 11. 15:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak utána nem kell idejönni sírni, hogy minden nő gonosz és nem kellesz senkinek. :D :D
2019. aug. 11. 15:42
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Ez is felszínesség, és az is, hogy olyan nőt szerinte nem tudna szeretni, aki nem az esete. Rengeteg ilyen eset van, amikor külsőre nem az esete az illető, de mégis egymásba szeretnek.
2019. aug. 11. 15:47
 3/16 anonim ***** válasza:
98%

Nekem meg a Chris Pine féle pasik. De tudom, hogy kapcsolatra ennyire jót nagy eséllyel nem találnék, mert a 90%-uk fuckboy, a maradék 10% meg csak Palvin Barbikkal jön össze, és én is jó nő vagyok, de sosem modellkedtem és azzal akkor nem lehet menőzni a haveroknál :D Úgyhogy beérem átlagosabb pasival is, aki cserébe nagyon megbecsül.

Neked is ugyanez a tipp, ha nem vagy egy Chris Pine vagy Hemsworth, akkor ne fuss a Palvin Barbik után, max csak pénzzel🤷🏼‍♀️

2019. aug. 11. 15:48
 4/16 anonim ***** válasza:
98%
Nem felszínesség, csak ne csodálkozz, ha nekik meg te nem kellesz.
2019. aug. 11. 15:55
 5/16 anonim ***** válasza:
14%
Nem felszínesség,Barbi a világ legszebb nője.Egyedi,natúr szépség,nincs párja.Normális hogy minden férfi epekedik utána.
2019. aug. 11. 16:02
 6/16 anonim ***** válasza:
75%
Ki a tököm igazából ez a Palvin Barbara? A Google alapján egy full átlagos pitsa. Csak itt a gyik-es női trollok között terjedt el mint szépségideál, vagy mi a tököm?
2019. aug. 11. 16:07
 7/16 anonim ***** válasza:
80%

Ez mekkora sz**arság már :D

",Barbi a világ legszebb nője.Egyedi,natúr szépség,nincs párja.Normális hogy minden férfi epekedik utána."

Azaz érdekes, hogy a Gyakorin kívül, sehol de sehol nem hallok arórl , hogy ezt a palvin barbit emlegetnék, de sehol!

Se kollégák se barátok, se ismerősök még facebookon és neten sem hangzott el egyszer sem ismerőseim körében.

2019. aug. 11. 16:10
 8/16 anonim ***** válasza:
74%

Palvin Barbi a világ legszebb nője???😂😂

De jó neked, hogy te láttad a világ összes nőjét és ezt ilyen ügyesen meg tudtad allapitani. Az utcán sétálva látni ezerszer szebb nőket, csak annyi hogy ők nincsenek felfújva, mint Barbika.

2019. aug. 11. 16:26
 9/16 anonim ***** válasza:
14%
Nem irigykedni kell Barbarára,hanem tenni kell,hogy olyan vonzóak legyetek.
2019. aug. 11. 16:33
 10/16 anonim ***** válasza:
83%

Palvin Barbi szerintem átlagnő lenne smink nélkül. Itt bőven jobb nőket pontoznak le a pasik. Üsd be, hogy Palvin Barbara without makeup. Meglepődsz majd.

Ha nem vagy szupergazdag és/vagy celeb, az ilyen nők elhajtanak a pitch@b@.

2019. aug. 11. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!