Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinak a Palvin Barbara típusú nők az esetei akkor az máris felszínesség?
Nekem meg a Chris Pine féle pasik. De tudom, hogy kapcsolatra ennyire jót nagy eséllyel nem találnék, mert a 90%-uk fuckboy, a maradék 10% meg csak Palvin Barbikkal jön össze, és én is jó nő vagyok, de sosem modellkedtem és azzal akkor nem lehet menőzni a haveroknál :D Úgyhogy beérem átlagosabb pasival is, aki cserébe nagyon megbecsül.
Neked is ugyanez a tipp, ha nem vagy egy Chris Pine vagy Hemsworth, akkor ne fuss a Palvin Barbik után, max csak pénzzel🤷🏼♀️
Ez mekkora sz**arság már :D
",Barbi a világ legszebb nője.Egyedi,natúr szépség,nincs párja.Normális hogy minden férfi epekedik utána."
Azaz érdekes, hogy a Gyakorin kívül, sehol de sehol nem hallok arórl , hogy ezt a palvin barbit emlegetnék, de sehol!
Se kollégák se barátok, se ismerősök még facebookon és neten sem hangzott el egyszer sem ismerőseim körében.
Palvin Barbi a világ legszebb nője???😂😂
De jó neked, hogy te láttad a világ összes nőjét és ezt ilyen ügyesen meg tudtad allapitani. Az utcán sétálva látni ezerszer szebb nőket, csak annyi hogy ők nincsenek felfújva, mint Barbika.
Palvin Barbi szerintem átlagnő lenne smink nélkül. Itt bőven jobb nőket pontoznak le a pasik. Üsd be, hogy Palvin Barbara without makeup. Meglepődsz majd.
Ha nem vagy szupergazdag és/vagy celeb, az ilyen nők elhajtanak a pitch@b@.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!