Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az élet tényleg ennyire gonosz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élet tényleg ennyire gonosz?

Figyelt kérdés

Mire úgy érzem megtaláltam végre az igazit.... kiderül, hogy hazug/csaló/másokkal is kavar.. 1 hete úgy érzem mintha egy ház omlott volna rám :(

Normális nem lelkisérült emberek merre jártok? Pár kérdéssel korábban valaki nagyon jól emlegette a felszínes húspiac példáját..

#felszínesség #bolond #lelkinyommer
2019. aug. 11. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Rengeteg normális, magányos ember van mindkét nemben.

Megfelelően mell kiválasztani a randi partnert, nem az életet okolni, hogy sikerült rámozdulnod egy jellemtelen emberre

2019. aug. 11. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy pár ember így kitolt veled, nem az. Tanulj a rossz dolgokból, és legközelebb nem követed el azokat. Válassz olyat, aki tényleg szingli, és bizonyosodj meg arról, hogy nem ír az előzőnek. Fel a fejjel, minden rendben lesz.
2019. aug. 11. 14:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Nehéz előítéletek nélkül ismerkedni ha már annyiszor átvertek :( pedig próbálkozok.. És az első botlás után már mennek a következőre
2019. aug. 11. 14:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok, én is teljesen így vagyok vele. Egyetemista srác vagyok, és számtalan kosarat kaptam idén. :( Többé nem tudok ugyanúgy nézni a lányokra.

Nézz szét, nézd meg, miben vagy jó. Utazz sokat. Nézd meg a kedvenc filmjeidet, Azok egy ideig elfeledtetik veled a problémákat. Kisebb bárokban nézz szét. vagy közösségekben.

2019. aug. 11. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy első is írta, sok normális ember van mind a két nemből.

De ha valaki sorozatosan ilyen emberekkel akad össze, akkor ott magával az emberrel is probléma van nem csak másokkal.

2019. aug. 11. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit csinálok rosszul, de pár éve engem is csak ilyen szar emberekkel hoz össze a sors.
2019. aug. 11. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!