Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élet tényleg ennyire gonosz?
Mire úgy érzem megtaláltam végre az igazit.... kiderül, hogy hazug/csaló/másokkal is kavar.. 1 hete úgy érzem mintha egy ház omlott volna rám :(
Normális nem lelkisérült emberek merre jártok? Pár kérdéssel korábban valaki nagyon jól emlegette a felszínes húspiac példáját..
Rengeteg normális, magányos ember van mindkét nemben.
Megfelelően mell kiválasztani a randi partnert, nem az életet okolni, hogy sikerült rámozdulnod egy jellemtelen emberre
Második vagyok, én is teljesen így vagyok vele. Egyetemista srác vagyok, és számtalan kosarat kaptam idén. :( Többé nem tudok ugyanúgy nézni a lányokra.
Nézz szét, nézd meg, miben vagy jó. Utazz sokat. Nézd meg a kedvenc filmjeidet, Azok egy ideig elfeledtetik veled a problémákat. Kisebb bárokban nézz szét. vagy közösségekben.
Ahogy első is írta, sok normális ember van mind a két nemből.
De ha valaki sorozatosan ilyen emberekkel akad össze, akkor ott magával az emberrel is probléma van nem csak másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!