Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon rájönnek valaha a nők, hogy a férfiaknak csak a külső számít?
En mar rajottem.
Es egyuttal a lelki bekemet is megleltem ezzel a felismeressel.
Jöhetne Mr.Garrison ide: "gyépé riadó"-t kongatni a kis triangulumján, itt most időszerű lenne.
Mi ez a kérdés? Sőt ez nem is kérdés, hanem egy öncélű - és provokatík - kijelentés, tökéletes párja azoknak ahol ez felcserélt nemekkel van feltéve (oda is mehet Mr.Garrison, az ő neme úgyis változik kedve szerint)
Szerintem butaságot írsz.
Nyilván van olyan férfi, akit a külső érdekel, ahogyan olyan nő is, akit csak az adott férfi pénztárcája.
Viszont ezt kivetíteni mindenkire igazi szűklátókörűségre vall.
Két éve vagyok párkapcsolatban, és a párom már látott csúnyán (arra gondolok, hogy egyszer rosszul lettem, és konkrétan lehánytam a lábát). Természetesen külsőleg is vonzónak találjuk egymást, de a belső nélkül ez mit sem érne. Nem a hasizma vigasztal meg, amikor magam alatt vagyok. Nem a hajával élem meg életem élményeit. Nem az arccsontja mondja, hogy szeret.
20/L
#8. Attól, hogy hánysz, attól még nem leszel csúnya. Ennek tetejébe a lába elé szórtad a belső értékeid...vagyis a lábára. :D
Amúgy szexre csak a külső, haverkodni csak a belső, párkapcsolatra meg a külső és a belső. Nem értem, hogy mi ebben a meglepő.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!