Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon rájönnek valaha a nők, hogy a férfiaknak csak a külső számít?
Figyelt kérdés
Hiába jönnek a belső értékekkel, valójában azok is csak szép külső mellett számítanak nekik.2019. júl. 17. 23:08
21/36 anonim válasza:
De utálom az ilyen korlátolt idiótákat.
Véleményt vár, de a másik oldalt nem akarja megerteni, csak a magaáét hajtja.
22/36 Noren1989 válasza:
Na gyerünk sràcok, rakjunk tüzet 10kor a Kossuth-on, és égjünk a pokol tüzén!!!!!
23/36 anonim válasza:
Fordítva ez ugyan így igaz. Tapasztalat. Hiába jók a belső értékeim, hiába mondják hogy kedves és aranyos vagyok, ha nem vagyok egy adonisz. Ez ilyen. A külső számít első körben, ezt mindenki felfoghatja. A belső érték csak azután számít.
24/36 anonim válasza:
Ez olyan, mint hogy a nőknek a rendes srác belső csak a vagyon és külső mellett számít? :D
25/36 anonim válasza:
Egyébként pedig: Szerettem bele 90 kilós nőbe a humora és természete miatt, de 45 kilós 175 magasba is, a stílusa és ízlésvilága, rátermettsége miatt. Emellett átlagos súlyúakba is. Szőke, vörös, barna, fekete haj, minden volt. Tehát nem gondolom, hogy igazad lenne, annyiféle nő tetszett már.
26/36 anonim válasza:
Hülye vagy Kérdező és nagyon korlátolt a szemléletmódod.
27/36 anonim válasza:
Vajon rájönnek-e az ostoba emberek, hogy vannak emberek akik a külsőn túl is látnak? Nemtől függetlenül? Amíg ezen a szinten ragadsz meg, addig feljebb sosem fogsz látni. Veregesd csak a farkad meg kurogasd az ostoba libákat akiket ilyen ésszel sikerül kifogni, garantáltan tartalom mentes unalmas gagyi anyagias életed lesz. ;)
28/36 anonim válasza:
“Nézz utána a szexuális ösztönöknek.” Ez is nevetséges, te minek néztél utána világba, hogy szellemi szinten mik zajlanak? Ja semminek? Nezd. Ha mar kikurtad magad nehany olcso csajszival, mert eszuk nem lesz aki veled kezd, ez boritekolhato, ugy majd csodalkozni fogsz hogy szar az elet. Gondolj majd vissza ram, es emlekezz. Figyelmeztetlek. Nem azert elsz hogy hulye legyel es az osztoneid es vagyaid utan rohanj mint valami drog fuggo. Persze csinalhatod. Rohanj. Csak legalabb ne kajabald azt a tobbieknek hogy te vagy a normalis. Mert rajtad kivul mindenki tudja (kiveve akik veled egyutt rohannak) hogy ostoba vagy. Tanulj, olvass, ne csak bravo girlt. Legyen onismereted. Kezdesnek ez is megteszi.
29/36 anonim válasza:
Kedves kérdező, nem azért nem kellesz a férfiaknak, mert nem nézel ki jól, hanem mert emellett még buta és férfigyűlölő is vagy.
30/36 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy igy lenne. Lany vagyok, kulsoleg se vagyok tokeletes, sot. Viszont ugy erzem, hogy a belsom jobban az utamba all parkereses teren. (nem vagyok rossz ember, se gonosz, mielott valaki ezt hinne, csam nyomi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!